UAOTZYV.COM

Stories by Sashaabo

Адрес Крихівці, вулиця Слобідська, 32
Телефон +380 (97) 537-03-43
Часы работы 09:00-18:00
Сайт instagram.com/stories.by.sashaabo
Рубрики Салон красоты, Маникюр и педикюр, Центр оздоровления
Оценка 4.8 44 отзыва
Похожие компании в категории
Салон Краси / Класика — Івано-Франківськ, вулиця Михайла Грушевського, 9
SAVANNA SPA Club — Івано-Франківськ, вулиця Степана Бандери, 10 В
Beauty, Салон Краси — Івано-Франківськ, вулиця Любомира Гузара, 55
Венера, Салон Краси — Івано-Франківськ, вулиця Богдана Лепкого, 29

Stories by Sashaabo отзывы

44
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
26 апреля 2022 в 21:59

Класне обслуговування, приємний персонал, дуже приємний адміністратор Діана та супер позитивна дівчинка Настя)

Юлия
09 апреля 2022 в 21:39

Ідеальний мані. Я дуже рідко роблю дизайн, але дівчинка (Настя якщо я не помиляюсь) зробила все ідеально. Дуже приємна атмосфера та персонал.

пользователь
27 марта 2022 в 6:28

Був у цьому салоні на прийомі у подолога. Щиро дякую Євгенії! Подолог від Бога! Добра, привітна, компетентна, давала розгорнуті відповіді на всі мої запитання, а найголовніше знайшла рішення моїй проблемі яка турбує вже не перший рік.

SoFiJa1994
23 марта 2022 в 5:48

Один жирний мінус - єдиний лазер на все місто і обл. Важко записатися. Ціни на лазерну епіляцію, як для мене "космос". Власниці варто подумати і про людей середнього рівня достатку.

Анастасія
17 февраля 2022 в 23:16

Пробну весільну зачіску мені зробили ідеально, уклали кожнісіньку волосинку, макіяж теж зробили гарно. Але у день весілля мене чекав дуже неприємний сюрприз: майстриня-перукар, яка робила мені пробну зачіску, була зайнята кимось іншим, мені зачіску робила інша дівчина. І це при тому, що під час запису адміністратор наголосила, що і пробну зачіску, і зачіску у день весілля робитиме та сама людина. Виходить, на моє місце просто "втиснули" когось іншого і не зволили навіть попередити про зміни. Сенсу тоді було робити пробну зачіску - гроші на вітер. Як на мене, салон із такою репутцією не може собі такого дозволяти.
Майстриня, яка робила мені зачіску, робила щось зовсім не те, що я їй показала. Я не просила нічого нереального: під час пробного візиту мені все ідеально зробили з першого разу. Для того, щоб побачити, до прикладу, що на фото є кілька пасем, що висять (зачіска була із підібраним волоссям), не треба навіть мати професійні навички. Я разів 200 нагадувала майстрині, що вона може дивитись на фото, скільки завгодно, врешті не витримала і показала фото того, що раніше робила її колега - спільними силами зачіску вдалось зробити з четвертого разу. Останньою краплею була заява майстрині: "Ці наречені такі вибагливі". Серйозно? ! Мені у день весілля роблять зачіску, як першокласниці на перше вересня, а я маю тихенько радіти? При всій повазі, якби мене так обслуговували під час пробного візиту, я б пошукала інший салон.
Натомість зазначу, що макіяж мені зробили ідеально, як я хотіла. За це й три зірочки. Проте адміністрації варто звернути увагу на роботу деяких майстрів і на організацію візитів у салоні. Клієнт має отримувати якість, за яку платить.

Дякую за відповідь!
Ім'я: Анастасія Хома
Дата візиту: 18.07.2021

Женя
09 февраля 2022 в 16:51

Дуже подобається салон а особливо процедури в подолога Жені, яка врятувала мене від вростання нігтів.
Лікування ще продовжується дуже класний резутьтат! Думаю тільки чому я скоріше про неї не знала)

Жанна
28 января 2022 в 17:44

Враження від салону неоднозначне. Атмосфера в салоні приємна, інтер’єр хороший і приємні працівники. Але останнього разу, коли мені робили там манікюр якраз знімали якийсь сюжет і відповідно був фотограф і поки фотографували мої нігті мені спиляли до крові шкіру, це був досить неприємний інцидент. Можливо дам салону другий шанс, але не завжди хочеться заради їхнього контенту сидіти додаткові 10-20 хв поки фото зроблять

Уляна
18 декабря 2021 в 3:13

Відверто, перший салон, в якому я побачила флакони люксових парфумів у вбиральній
Робила стрижку волосся, майстер дуже професійна та приємна особистість. Послугою залишилась задоволена.
В салоні все продумано до деталей, дуже класна атмфосфера, привітні дівчатка адміни готують надсмачну каву і уважні до відвідувачів. Рівень сервісу на висоті і більш ніж відповідає своїй вартості.
Вийшла з піднесеним настроєм та хорошими враженням)

Виктория
08 августа 2021 в 17:22

Комунікація з адмінами проходила просто й легко. Косметологиня Оля дуже класна спеціалістка, їй я довірила свою першу процедуру ботоксу і результат просто вогонь! З того, що не сподобалося це процедура вельвету вій та брів, або вона не всім підходить, або зробили її просто неякісно - не знаю точної причини, але результату майже не було видно. Пофарбовані вії та брови так само виглядають як вельвет за 2000 грн.

Galyna
30 декабря 2020 в 6:11

Sashaabo, Ви маєте дуже гарний колектив!
Всі на повному синхроні, уважні, працюють делікатно, інструменти чисті!
На порозі салону зустрічає привітлива адміністратор яка завжди запропонує смачну Франківску каву)
Саша, продовжуйте й так надалі, Ви молодець що відкрили такий приємний заклад

Ніна
29 декабря 2020 в 1:18

Салон чудовий! Довго не могла підібрати маски для сухої шкіри, але в Сторіс дівчатка ідеально підказали що потрібно
Вдома після процедури помітила, що вона ідеально підходить для моєї шкіри. Вона стала більш гладкою та зволоженою! І зморшки кудись зникають
Дякую, що ви є

Валентина
26 декабря 2020 в 13:33

Хоча салон знаходиться на окраїні Франика але я відвідую масажний кабінет вже декілька разів. Дивовижний і хороший майстер, він лікує не тільки тіло а й душу.
Просто рекомендую сходити до нього на масаж і заодно приємно поспілкуватися)

Саша
26 декабря 2020 в 5:15

Вперше зробила ламінування вій у вашому салоні. Мені дуже сподобався результат, і гарно носяться це дуже зручно і завжди красива. Виглядає природньо, для мене це головне!

Аня
23 декабря 2020 в 21:54

Дуже сподобалося те, що дівчатка можуть ідентично повторити образ, в моєму випадку з пінтерес) Я люблю знаходити цікаві зачіски і мейки, а буває приходиш в салон показуєш, що собі хочеш, а в результаті зовсім інше виходить, далеко не, те, що мені подобається!
Але в Stories майстри можуть повторити будь-що, я переконалась вже!
Надя і Нюта ви найкращі️️️

Антонина
17 декабря 2020 в 7:19

Красивий салон, приємна атмосфера, топовий сервіс. Ввічливі та усміхнені дівчатка зробили мій ранок Робила макіяж в найкращого візажиста евер Наді! Як завжди задоволена на 200% зі 100 ️ Індивідуальний підхід, душевна розмова. Надя завжди порадить та врахує всі побажання. А її професіоналізм та багатогранність вражає. Дуже рекомендую! Повірте: компліменти вам будуть гарантовані

Аліна
15 декабря 2020 в 2:47

Прекрасний салон.
Коли я прийшла, мій майстер ще не звільнився, але я прийшла на півгодини раніше, і мені запропонували каву, до речі дуже смачну, до кави подали ще й цукерку, що мене дуже порадувало.
Майстер підстригла так як я і просила, колектив дуже приємний, все товариські і з хорошим настроєм. Атмосфера святкова!
Рекомендую записуватися заздалегідь, бо без запису рідко є вільні майстри

Алла
11 декабря 2020 в 11:23

Мені дуже сподобався інтер‘єр салону, так гарно все, продумано до дрібничок. Дуже зручне крісло, поки Женя робила педикюр, я справді відпочила. Дуже приємно у вас бути!)

Наталя
10 декабря 2020 в 9:00

Дуже задоволена послугами в салоні
А ще у вас неймовірно смачна кава, найкраща у Франківську - однозначно️ і бариста приємна.

Игорь
09 декабря 2020 в 14:42

Віднедавна улюблений салон в Івано-Франківську.
Класне розташування, привітний колектив, шикарний інтер'єр
Особливе дякую майстру Наді не лише за чудовий результат, а й за прекрасний настрій:)
Завітаю ще не раз:)

Юлия
08 декабря 2020 в 6:28

Франківські знайомі (як виявилось, багато хто був у Stories) дуже задоволені цим салоном. У плані сервісу та послуг ви поза конкуренцією. Сарафанне радіо працює краще будь-якої реклами. Коли буду у вашому місті обовязково чекайте в гості.

Добавить отзыв