UAOTZYV.COM

СТО Експрес Бош Сервіс

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Євгена Коновальця, 318К
Телефон +380 (66) 890-20-20
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-15:00
Сайт www.boschauto.if.ua
Рубрики Автомастерская, Обслуживание автокондиционеров, Поставщик запчастей для кузова автомобиля, Магазин автозапчастей, Ремонт и обслуживание автомобилей
Оценка 3 17 отзывов
Похожие компании в категории
Сергенюк сервіс — Крихівці, вулиця Крихівецька, 2В
AVTIVNA — Івано-Франківськ, вулиця Польова, 2в
Ремонт ГБЦ та БЦ — Івано-Франківськ, вулиця Джохара Дудаєва, 10
ТОВ ІФКАР — Івано-Франківськ, вулиця Євгена Коновальця, 433

СТО Експрес Бош Сервіс отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Михайло
08 января 2024 в 3:25

Авто 2008 року, робив розвал. Заїхав сюди, бо було поруч. Обслуговування сподобалось. Результат теж, машину перестало вести вбік. Думаю, що завітаю ще раз в разі потреби

Володимир
25 декабря 2023 в 4:29

Доброго дня, описую ситуацію, а вам на розсуд, втрачати кошти чи грати у рулетку. Після заміни стійок, я передзвонив у сервіс, щоб записатись на розвал-сходження, адмін повідомив що обслуговують тільки у порядку живої черги. Вирішив поїхати на "вдруг повезе" повезло, заїхав на розвал, через 15 хв працівник повідомив, що болти, які тримають стійки, встановлені не тою стороною. Тобто вони, замість того, щоб переставити болти, відправляють без роботи, з 500 грн, які я мав заплатити беруть з мене 250, яко би за діагностику. Повертаюсь на сто на якому міняв стійки, працівник не відмовив і поміняв болти за 10 хв, прказавши що з карданними ключами доступ до болтів є і переставляти потреби не було. Тож одразу повертаюсь назад на бош сервіс, отримую відмову бо уже був клієнт. На наступний день, приїжджаю на сто, в 10.20 год мені видають, що на 11.00 є записаний клієнт, я опішив, так жеш у вас жива черга? Та не ругаючись, приїжджчю на 13.00,4-ий раз. Мені видають, що я маю знову заплатити повну суму 500 грн, я відповів, шо я вчора заплатив за діагностику, якої мені не було потрібно, оплатив 250 грн, відповідно, сьогодні я хочу доплатити тільки 250 грн (ще раз нагадую - розвал сходження вартує 500 грн а не 750, як мені пропонують) мені відмовили. Втратив час, паливо за чотири рази доїзду, нерви, передзвонив на гарячу лінію бош сервісу, де мене запевнили, що буде розбирання і через 5-ть днів, дадуть відповідь, нажаль і цього не відбулось. Приймайте рішення, якщо хочите бути обманутими, тоді успіху.

Таня
29 августа 2023 в 3:13

Дуже подобається сервіс. Зверталася не один раз, завжди все якісно та швидко. Дякую. Рекомендую

Михайло
03 июня 2023 в 0:33

Зайшов у відгуки випадково, коли прокладав маршрут, і дещо здивувався. Сам переїхав з іншого населеного пункту у Франківськ, і переймався за те, аби знайти кваліфіковане СТО, де зможуть професійно доглядати мій Опель на рОботі зі 180 тис пробігу. Після першого Опеля на роботі у Миколаєві зрозумів, що краще переплатити за СТО колишнього оф. Ділєра, ніж зекономити і не вирішити проблеми.
Наразі в БОШ вже звертався з ходовою, електропідсилювачем керма, пічкою, чеками, електрикою. (Машина після обстрілу, ще й не нова, тож проблеми є. Дякувати СТО на Будівельників в Миколаєві, що взагалі знову їздить)
Хтось пише, що "дорожче". Ну, вибачте, на мою думку краще трохи переплатити, але приїхати в призначений час до реальних фахівців, отримати конструктивну доповідь щодо проблеми та чіткі шляхи вирішення, ніж мотатися з одного сто на інше, де один майстер вміє те, а не знає як зробити інше тощо, — врешті програти час. Ну а час — то теж гроші.
Коли здох електропідсилювач, начитавшись форумів, зрозумів, що його ремонтувати (гугл в допомогу) — це той ще геморой, і що більшість сто наполягають на заміні. А він новий недешевий. На БОШі сказали, що можуть спробувати відремонтувати, але за роботу електрика заплачу, проте гарантії, що працюватиме — не буде. Або новий. Або підберуть бу без гарантії. Я вибрав спробувати відлампічити (як у нас кажуть). І, будь ласка, вже десь 5 тис працює ідеально.

Хтось ще пише про гарантії та свої запчастини. Ну, вибачте, а як СТО може надавати гарантії не на свої запчастини. Це те саме, що ви прийдете в комфі скаржитись, що у вас не працює телевізор, який купили у Фокстроті. Тим паче, що ціни на запчастини у них практично не відрізняються від цін на док. Уа. (Так, можна сказати, що на док. Уа дорожче, ніж на інших сторінках в інтернеті, але ж вони сплачують ПДВ. Тут вже питання, хто як платить податки). Мені теж казали, що можу привезти свої, або замовити у них із гарантією. Але я краще зекономлю свій час, за цю годину зароблю кошти та заплачу їх за замовлені комплектуючі з гарантією.

Писали у відгуках за менеджера. Не знаю, але мою машину брала в роботу завжди та сама людина. Чоловік, видно, що обізнаний в автомобілях. З тим таки підсилювачем все грамотно розклав по полицях.

Тож, як підсумок скажу, що чесно — не їздив по іншим СТО у Франківську, але маючи досвід обслуговування машини на роботі в Миколаєві — наразі цілком задоволений.

Ігор
06 декабря 2021 в 6:21

Ціни космічні, сказали 8000 грн. Тільки за те щоб зняти та поставити коробку передач.
Після цих слів передумав там ремонтуватись.

Степан
01 октября 2021 в 13:50

Перевіряли перед покупкою авто. Оплатили весь комплекс перевірки. В результаті при перевірці ходової частини не було виявлено те, що задня пружина була лопнута, передня шарова розбита. Приїхавши після покупки на порядне СТО всі несправності були виявлені за 10 хвилин аргументовано і показано де і що потрібно замінити.

Наталя
25 августа 2021 в 1:20

Сподобалось ставлення майстрів. Розказували все при прозьбі. Була заміна стійок стабілізатора, октавія 13р.

Montirovka
17 августа 2021 в 9:24

Майстер у ремзоні вічливий та толковий. Свою роботу знає. А от менеджер з відділу замовлень хам і му*ак. Після спілкування з ним бажання вертатись сюда пропадає автоматом.

Good
19 июля 2021 в 15:56

Привітний та приємний персонал;)
Оригінальні запчастини, в разі відсутності замовляють і в той же день запчастина в офісі (потрібний мені ремінь доставили за 40хв. (!) Розвалсходження виконують згідно заводських параметрів конкретної моделі авто, (майстер все доступно пояснює і дає дійсно хороші поради).

Bohdana
14 июля 2021 в 23:07

Не сподобалось, не рекомендую, гроші беруть а роботу не виконують, не професіонали, байдуже ставлення, гроші взяли за роботу а в результаті нічого не зробили, люди не ідіть сюди якщо у вас проблеми з машиною виберіть інший сервіс!

Lexx
11 декабря 2020 в 5:55

Приїхав замінити правий ближній ксенон і габарит. - думав швидко і грамотно замінять, спец. Сервіс все ж таки. І тут мені розказують, що треба знімати. Бампер. - 750 грн за заміну ламп (лампи придбав в епіцентрі)
Дурять і навіть не червоніють

Богдан
02 июня 2020 в 14:29

Не рекомендую, заплатив за ремонт чимало, в результаті потрібно було їхати до іншого майстра! А друть гроші як має бути!

Віталій
29 февраля 2020 в 20:19

Обнуляв помилки, робив діагностику, щось не получалось, взяли осцелогаф, вроді б все получилось, за осцилограф додатково здерли. Приїхав додому, через дві години все те саме, позвонив на сервіс, там знову запропонували до них і все по новій, ну платити знову по новій. За роботу свою деруть в три дорого однак за якість її проведення то вже не до них. Думав що є нормальний сервіс у місті однак дуже сильно розчарувався. Панове категорично не рекомендую.

Віталій
09 ноября 2019 в 2:00

Нормальний сервіс для тих хто готовий:
- переплатити за роботу та запчастини вище ринкового десь на 25-35%
- слухати від менеджера довгу історію скільки людиногодин від ранку самого витрачено хоч майстер каже, що взявся лиш після обіду
- діагностики, ремонту, оплати і коли виїжджаєш то чуєш, що все те з чим приїхав на ремонт далі 'стукає' і треба нормальний вже тепер сервіс шукати
- вам порахують вартість за роботу і запчастини, але дадуть тільки загальну ціну, а потім скажуть що забули вписати декілька пунктів вже як доходить до оплати
- до обіцянки що буде все готово і додому майстер не піде поки не зробить, а потім виявляється шо в майстра також є діти і дружина і він не планував то доробляти

Хлопці, то забагато про**бів як на 2 дні роботи

Може то я просто так попав, ну і думав, що приїду розкажу про проблему і її таки вирішать, на шо отримав милу посмішку приймальника, яка означала 'чувак ми з тебе вже все що хотіли отримали'

BOSCH ДумайТе, бренд страждає

Богдан
22 мая 2019 в 0:49

Об'їхав безліч станцій тех-обслуговувуння, виявилося що зробити діагностику ходової частини для буса то є проблематично. Випадково заїхав на "Бош-сервіс" і був приємно здивований, в столі замовлень швидко прийняли автомобіль, майстер професійно зробив діагностику, наглядно показав де є несправності, зклав список потрібних запчастин. Як в столі замовлень так і в автомайстерні працюють ввічливі і висококваліфіковані працівники. Дякую за допомогу.

Петро
30 апреля 2019 в 16:34

Я нещодавно став клієнтом цього сервісу. Особливо сподобалося, що на всі мої запитання завжди була чемна та вичерпна відповідь. Розумне співвідношення ціни та якості.

Олег
23 марта 2019 в 4:15

Заїхав на станцію, терміново їхати потрібно було в напрямку Надвірної. А у мене машину вправо тягне. Хлопці з сервісу знайшли поломку і все поміняли швиденько і розвал виставили ідеально! Я на трасі не відчував жодного дискомфорту.

Добавить отзыв