UAOTZYV.COM

СТО BusCentr

Адрес Коломия, вулиця Гетьмана Івана Мазепи, 307А
Телефон +380 (67) 275-33-99
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-16:00
Сайт buscentr.com.ua
Рубрики Магазин автозапчастей, Поставщик запчастей для кузова автомобиля, Рынок автозапчастей, Автомастерская, Продавец б/у автозапчастей
Оценка 1.7 6 отзывов
BusCentr
Похожие компании в категории
Заміна масла Коломия (СТО Liqui Moly) — Коломия, вулиця Січових Стрільців, 21Д
Заміна масла Коломия — Коломия, вулиця Івана Крип'якевича, 54
Сервіс Off-road 4x4 — Коломия, вулиця Івана Майданського, 12
Евакуатор Коломия — Коломия, вулиця Січових Стрільців, 18

СТО BusCentr отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Міша
30 декабря 2023 в 6:37

Пригнав машину в холод погано заводиться. Поміняли свічки накалу толку повний нуль. Позвонив на другий день сказали погані форсунки потрібно провіряти. Вияснилося поставили зовсім не ті, та щей не пам'ятаю одна чи дві беушні. Правда гроші взяли за всі нові.

Vita
05 ноября 2023 в 11:17

О 8.00 годині вечора приїхала забрати машину після ремонту і була в шоці коли виявилося що у мене працює тільки одна фара. До ремонту нарікань на них не було. Що за сервіс? Безвідповідальні люди!

Roksana
07 сентября 2023 в 9:45

Це вже всі межі перейшло це буде не кінець швидше за все дійде до суду, це так не лишимо!
Машина поїхала закордон підкрильники не прикрутили по дорозі повідлітали, сапун не під'єднали після ремонту, пари йшли машина не розвивала обороти не розуміли в чому справа, на 2 Сто хлопці виправили, просто сміялися питали що за СТО, датчик інтеркулєра аналогічно не підключили. Машина вся перебиралася шукали причини поломки, тепер якщо ще щось вилізе що десь чогось не докрутили і з машиною щось станеться в дорозі хай просто пиняють на себе. Таку шарашкіну кантору давно пора закрити! Машини не будуть розлітатися по дорозі!

Vasil
21 августа 2023 в 0:58

Розчарований організацією роботи слід міняти старшого майстра записав вато на перед на заміну ГРМ пригнав так як домовлялись в 9 ранку через 4-5 годин мав забрати авто пиїхавши на обід забирати машину побачив що автомобіль де стояв там і стоїть і ніхто нічого не робив прийшовши до майстра він сказав що він не гарантує що я сьогодні заберу авто люди давайте може поважати і чийсь час не тільки свій людина як вам везе машину на ремонт вони теж мають якісь плани

Саша
29 ноября 2021 в 17:44

Прислали не тот замок зажигания, но все равно поставлю 5, так как оперативно отослали и также оперативно вернули деньги!

ford
03 августа 2021 в 5:23

Доброго дня! Ці слова є відповіддю Шановному власнику Бус Центра на коментар НИЖЧЕ ПІД ЦИМ ТЕКСТОМ, ДЛЯ ЯСНОСТІ КРАЩЕ ПРОЧИТАТИ СПОЧАТКУ ВІДПОВІДЬ ВЛАСНИКА БУС ЦЕНТРА А ПОТІМ ЦЕЙ ВІДГУК. (бо поіншому відповісти а отже і розяснити ситуацію неможливо) постараюсь зробити це вдруге. І відповісти на незрозумілі для вас речі. БУКСИРОВКА АВТО думаю немає різниці чи воно буксироване чи привезене на лаветі, є поломка і її потрібно якісно удалити підкреслюю якісно, відносно НАСОСА І ПРОВОДІВ які з нього виведені напевно Шановний власник СТО може бачити минуле оскільки по почерку може оприділити скільки там "спеціалістів"працювало 1 чи 10 насправді був 1 "спеціаліст" яким я дуже незадоволений але то інша тема, машина насправді їхала і було все ок. Аж поки машина не заглохла на ходу, я знав що це насос і його потрібно замінити, бо перед тим як притягнули авто в бус центр я був В Кіданчі де й зробив діагностику насоса. Я про це говорив і це непотрібно приховувати, і не потрібно говорити Шановний, що заміна насоса це один із варіантів поломки. Бо це одна і єдина поломка яку потрібно було удалити. Щодо ЕЛЕКТРИКА скажіть будьласка, чи власник рухомого майна а в даному випадку автомобіля має право знати, що робиться протягом декількох днів в автомобілі? (хіба що це секрет фірми, щоб ніхто сам не ремонтував свої авто) думаю що маю право бо я за це плачу гроші, І ваша відповідь на моє запитання чи електрик щось знайшов? Звичайно мене незадовільнила, вона звучала так" електрик віджартувався і сказав що це звязано з космосом". А може електрика там і близько небуло. Я неможу знати!
А зараз самий цікавий момент і най НЕПРИЄМНІШИЙ для власника сервісу. Шановному власнику сервісу легко згадувати те що йому потрібно, щоб оправдати себе і зрештою сервіс, якщо це слово можна тут вжити. Він легко і невимушено оминає той факт що насос який мені поставили на авто вже давно своє відпрацював і його місце на металоломі. Незрозуміло на якому стенді він був, і як після стенду його (можна) ставити комусь на авто це незрозумілий ребус.
Не згадує те, що авто погано заводилось і не мало тяги, про, що я неодноразово дзвонив, декілька разів приїжав показував ВІДЕО на якому чітко видно важкий запуск, ВІДЕО є і не одне. Ось вам ПРАВДА про яку ви згадуєте в останніх реченнях своєї відповіді. Незгадується теж про те, що всі ці речі відбувались відразу а не через 5 місяців і 23 дні. НЕ розумію чому такий сервіс який має багато запчастин нових та бу. Незміг знайти вихід в цій ситуації (hmm) Мені сказали знайдіть інший насос а ми поміняємо) ці слова дійсно прозвучали через 5 місяців, бо то напевно я ВАС достав своїми дзвінками і візитами (angry).
Тут я Відповім чому через 5 місяців і 23 дні я написав відгук, бо саме тоді я поставив інший НОРМАЛЬНИЙ НАСОС автомобіль справно заводиться і їде, а вам повернув ваш не до кінця справний насос про що ви думаю знали бо він ж був на стенді. Я просто сподівався ЛЮДЯНОСТІ з і сторони сервісу але нажаль сьогодні це рідкісна риса (sad).
ЩО ДО ОПЛАТИ коли я розраховувався за виконані роботи у мене і немогло бути жодних претензій, я ж не знав і близько неміг уявити, що насос та щей перевірений на стенді може так погано впливати на авто.
Повірте мені, якщоб насос був нормальний відгук був би позитивний я розумію що кожна робота має свою ціну і я готовий платити але за якісну роботу і справні запчастини. Хочу достукатись до вас хоча роблю це вдруге, ставте людям нормальні запчастини і буде вам радість! Усіх благ і міцного здоровя!

Добавить отзыв