UAOTZYV.COM

SkyPod Forest отзывы

Адрес Татарів, вулиця Бащенка
Рубрики Отель
Оценка 5 19 отзывов
Похожие компании в категории
Отель Пиги — Татарів, Татарів, вул. Пігівська, вулиця Пігівська, 2
Отель Ашер — Татарів, вул. Піги, 75
Дикий Мёд — Татарів, Яремчанский горсовет, урочище Женец, 696
Коруна — Татарів, вул. Пігівська, 55

Отель SkyPod Forest отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Никита
30 января 2024 в 22:01

Відпочивали із дівчиною, купол в чудовому стані, все чисто, та прибрано, окремо дякую персоналу за оперативну допомогу по будь-яким питанням.
Окремою прикрасою є місцеві коти, дуже чемні та лагідні)

Іван
20 января 2024 в 12:53

Приїхали сюди на дві ночі, дуже приємно вражені відпочинком, атмосферою.
Краєвид, який відкривається з куполу (Grey), це щось неймовірне, він знаходиться найвище і з нього видно, як красиво сонце зранку сходить і ввечері заходить за гірське плато.
В середині купол красивий, витончений інтерʼєр, чисто, охайно, оздоблення підібрано із смаком.
Працівники комплексу ввічливі, допомагають у вирішенні будь-яких питань, надають безкоштовний мангал, тому беріть з собою шашлики.
Окремо варто відзначити чан-офуро на дровах, яких знаходиться в лісі і цим створює чарівну атмосферу.
Їдучи туди, вас попередять, про можливо складну дорогу до самого комплексу, за неможливості доїхати на власному авто, вам нададуть безкоштовний трансфер, оскільки, легковим авто взимку доволі складно заїхати на паркінг.
У куполі не вистачає мікрохвильової печі, якщо плануєте розігрівати їжу, але на мою думку, це незначний мінус, оскільки приїжджаєш сюди для насолоди природою і горами.
100% рекомендую тут відпочити.

Александр
17 января 2024 в 21:59

Дуже сподобалося побувати тут
Затишно та атмосферно. Нам одного дня було замало. Рекомендуємо брати більше
Обов’язково приїдемо ще
P. S. Дуже привітно зустрічали
Чан особливо чудовий

Максим
17 января 2024 в 18:26

Дуже задоволений відпочинком!
Все було комфортно. Працівники дуже ввічливі і зажди прийдуть вирішити питання. Всюди дуже чисто і всі нові меблі.
Краєвиди з купола перехоплюють подих. Ставлю 10/10
Однак дорога до самих купольних будинків досить важка і коли зима то виїхати наверх дуже важко. Але коли у вас виникли проблеми із заїздом то до вас приїдуть і завезуть під сам купол на спеціальній машині яка точно виїде (безплатно), був досить приємно здивований.

Лера
11 января 2024 в 0:00

Нереально красивий готель, відпочивали тут в січні 2024 року і обов’язково повернемося ще
Окрема подяка Лесі та Андрію, які намагаються догодити гостю на всі

Яна
08 января 2024 в 14:02

Неімовірне місце для відпочинку та релаксу. Затишно і комфортно. В номері є все необхідне. Персонал привітний) Дякуємо за відпочинок

Кирило
08 января 2024 в 0:08

Давно мріяли побувати у Вас в купольному будиночку. І от нарешті це сталося! У Вас дуже гарно, затишно і романтично! В будиночку є все, що потрібно для комфортного проживання. Окрема подяка персоналу - Лесі і Андрію - дуже приємні привітні люди! Рекомендую всім хоч раз побувати в такому неймовірному місті.

Алексей
06 января 2024 в 20:36

Краще ніж ви можете собі уявити)
Персонал, атмосфера, цінова політика та ідеальне розташування роблять це місце неймовірним.
Чан - це щось неймовірне.
Дуже вдячні персоналу за такий відпочинок

Екатерина
06 января 2024 в 13:46

Класний глемпінг. Були тут в кінці грудня 2023. Все свіженьке, новеньке. Стильний інтер'єр, з усіх подібних купольних готелів, тут до дизайну підійшли більш відповідально. Раджу замовляти чан, приємний досвід, якщо у вас нема протипоказів по здоров'ю. Персонал ввічливий та ненав'язливий. Жодних але)
З мінусів, особисто для мене, були лише деякі умови бронювання. Розумію, що є свої нюанси, і власники страхують себе, але для мене не дуже комфортна повна передплата і неможливість повернути гроші (можна лише змінити дату, якщо дуже завчасно попереджати). Бо все ж такі з плануванням на перспективу в нинішні часи не завжди виходить.
Не з мінусів, а з побажань, наявність якогось пристрою для зволоження повітря в середні куполу. Може це мої забаганки, але взимку кондиціонер підсушує повітря. Або якщо Ви чутливі до таких речей, то можете брати з собою такий портативний пристрій і кайфувати)
В якості розваг я б ще додала проектор, чи щось подібне. Але якщо Ви приїхали просто на ретрит, то це ідеальне місце з живописними краєвидами та затишною атмосферою)

Юля
05 января 2024 в 7:26

Дякуємо за чудову атмосферу, сказати що це прекрасно то це не сказати нічого)
Ми обов’язково повернемося

Юлія
02 января 2024 в 9:52

Дуже сподобалось це місце
Краєвид просто неймовірний
Дуже привітний персонал, у всьому допоможуть і виконають будь-яке прохання
Відпочинок видався дуже приємним та атмосферним

Роман
31 декабря 2023 в 21:47

Дуже атмосферне місце, де можна відпочити душею, з вікна куполу відкривається чудовий краєвид на гори, складається враження, що потрапили в казку. Обслуговування та адміністрація на високому рівні завдяки такому персоналу сюди хочеться повернутись знову.

Олеся
24 декабря 2023 в 22:00

Нам все сподобалось. Затишна атмосфера, привітна адміністраторка, яка все детально розповіла та пояснила)

Борис
23 декабря 2023 в 5:45

Перед виїздом читали декілька негативних відгуків. Але вже навчені досвідом, зрозуміли що такі відгуки пишуть або конкуренти, або вічно незадоволені життям люди. Щодо нашого відпочинку: відпочивали з дружиною і маленькою собачкою, породи Мальтійска Болонка, з 30.12 по 04.01. Я не зможу описати всю красу місця перебування в одному відгуку. Але зможу відзначити основні особливості:
1. Це неймовірна краса природи. Так, не було снігу, але була інша атмосфера, яка навіть зіграла в плюс і показала нам як можна в горах відпочивати без снігу.
2. Неймовірний затишний чан. Де можна уєднатися з коханою і кайфонути.
3. Сервіс. Він був на вищому рівні. Ми не робили жодних доплат за сервіс, він був таким яким від був, без додаткової стимуляції. І це дуже, ДУЖЕ було приємно. Все що було необхідно, було оперативно зроблено за наявності нашої потреби. Хочу віддячити адміністратору Марії, яка була усі дні з нами. Яка нас зустріла і яка була завжди поряд. Не знаю яку посаду там тримає Андрій, який завжди був також поряд. Який робив чан, надавав мангал і завжди чемно цікавився як наші справи і завжди відповідав на все наші питання.
4. Була додаткова послуга за нашім запитом - романтичний вечір. Ми з дружиною поїхали відпочивати в Яремче, а при повернені нас чекала неймовірна романтична зона. Окремо хочу подякувати за це не тількі адміністратору, а й Андрію, посаду якого, як казав вище, я так і не зрозумів. Але можу від себе сказати: це людина, яка робить там все для затишку і комфорту. Людина яка може бути не помітною, але робить затишок для всіх
Ми обовʼязково туди повернемося, але я би сказав більше. Заради людей які роблять той комфорт і затишок, тільки через це туди стоїть їхати. Не слухайте й не читайте негативу, там того нема.

Це найромантичніше місце, з яких я поки що бував. Ми пробули там 5 днів і бачили скільки людей заізжали відпочити, скільки виїзжали і знов заікзжали.

Я не знаю що ще додати. Це було неймовірно круто

PS - Додам лише що їжа, яку доставляли прям до дверей, неїмовірно смачна. Справжня, Українська кухня

віта
23 декабря 2023 в 3:17

Казкова атмосфера, мальовничі пейзажі, приємний персонал. Комфортні купола, якісний сервіс.

Rebeca
22 декабря 2023 в 17:54

Добрий день! Зупинялись з друзями 28.12. -30.12 в SkyPodForest в Татарові, все сподобалось і навіть більше…Куполи нові, чисті, комфортні; персонал привітний, вирішуються всі побажання; особливою родзинкою є панорамний вигляд на гори і неймовірний схід сонця. Ідеальний відпочинок для закоханої пари
PS Пані Марії окрема подяка

Лілія
22 декабря 2023 в 1:51

Ввічливий персонал, є місця для того щоб посмажити шашлик, чисті куполи, наповнення куполів -від посуду до засобів гігієни вистачає, кондиціонер працює справно, також є камін)
Із додаткових розваг-чан в лісі)

Владка
16 декабря 2023 в 19:55

Нам все сподобалось неймовірні краєвиди та атмосфера на кожному кроці хочеться все фотографувати, бо аж дух захоплює від цього міста
А ще, дуже привітний персонал, у всьому вам завжди допоможуть

Наталія
15 декабря 2023 в 2:17

Місце яке вартує уваги!
Відпочивали 22.12-23.12.2023! Вперше відпочивали у шале купольного типу. Не знали нічого, їхали спробувати! Атмосфера всередині - затишно, романтично, кайфово! Цим будиночкам дуже пасує зимова пора! Вперше в житті приймали ванну, дивлячись на засніжені ялини - це треба відчути! Температура всередині підтримується постійно та яка комфортна для гостя (кондиціонер)! Для атмосфери приємного вечора обовʼязково потрібно розпалити вогонь! Обід, вечерю чи сніданок можна замовляти (250 грн доставка і ціна на кожну страву у меню)! Є холодильничок, кавова машина, чайник! Брали з собою снеки, фрукти, напої!
Особлива увага від адміністрації- виняткова людяність і уважність, постійно поруч, на звʼязку! Тепло, комфортно, не стандартно, але вишукано! Нічого зайвого у інтерʼєрі, все потрібне є!
Окрема рекомендація - чан! Чисто, чан- джакузі, якщо є бажання з аромо маслами- це такий розслабон!
Зранку кава на терасі- тільки ви, ваша кохана людина і природа!
Не рекомендую брати з собою дітей, це місце відпочинку для дорослих людей, які хочуть провести час один для одного - атмосфера не те що сприяє а навіть підсилює відчуття близькості)!
Однозначно рекомендую!
Єдине що - потрібно уточняти чи проїзна дорога, бо sky pod на горбочку і не кожний автомобіль виїде, особливо у сніжну погоду!
Хочу ще)!
Процвітання закладу, вдячних і задоволених клієнтів
Якщо будуть якісь приємні знижечки - ми перші бажаючі в списку)

Добавить отзыв