UAOTZYV.COM

Шпиці hotel & spa Буковель

Адрес Івано-Франківська обл., Яблуниця
Телефон +380 (96) 404-22-44
Сайт shpytsi.com
Рубрики Отель
Оценка 4.6 31 отзыв
Похожие компании в категории

Шпиці hotel & spa Буковель отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Nana
22 апреля 2024 в 11:01

Дуже сподобався цей готель З радістю рекомендую: неймовірний краєвид, високий рівень сервісу, привітний персонал, готовий в будь-який момент допомогти, гарні номери, цілодобове СПА. Від відпочинку, виключно, позитивні враження

Myophysio
03 января 2024 в 16:34

Не спав тут, але в Інтернеті номери виглядали добре, а готель виглядає сучасно, і, що ще важливіше, дуже привітний персонал.

Ми вечеряли тут дуже добре. Можливо, в майбутньому ми приїдемо знову.

Rada
14 декабря 2023 в 22:43

Дуже класний готель! Надзвичайно професійний персонал. Особлива подяка Богдану на рецепціі, який показав найвищий стандарт обслуговування клієнтів! І також водію трансферу - за поради і дуже дружню і позитивну атмосферу!
Все дуже чисто, басейн з неймовірно красивими пейзажами.
Поставила би 5 зірок, проте єдиний відгук для готелю - це можливо покращити якість сніданків, які входять в вартість готелю. Їжа трохи відчувалась без смаку, мʼясо телятини було жостким.

В загальному, дуже все сподобалось. Обовʼязково приїдемо ще!

Олена
06 ноября 2023 в 13:29

Ідеальне місце для відпочинку в горах, але з великим комфортом.
Номери просторі, чисті та комфортні.
Ресторан дійсно чудовий, все, що ми пробували, було дуже смачним.
Басейн з гарним видом, джакузі на відкритому повітрі, масаж.
Однозначно рекомендую це місце.

Nata
24 октября 2023 в 6:13

Відпочивали в готелі 3 дні.
Сподобалось все.
Красивий дизайн, неймовірні види, все дуже чисто і затишно.
Смачна кухня і персонал надзвичайно привітний і завжди готовий допомогти.
Залюбки повернемось!

Анастасия
23 октября 2023 в 5:43

Були в цьому готелі 2 доби і залишилися у захваті. Навіть не хотілося виїзжати.
Гарний інтер‘єр, затишно. Привітний персонал, дуже ввічливі адміністратори. Смачна кухня (всім раджу жульєн у ресторані, це смакота). Та найбільший КАЙФ - це СПА. Все продумано до дрібниць. А, ну в звичайно вид на гори, неперевершений.

P. S. Ми побували в багатьох отелях цього регіону, Шпиці сподобався найбільше по всім параметрам!

Светлана
21 октября 2023 в 23:14

Відпочивали влітку. Бронювали на 4 дні, і це виявилось дуже багато для цього готелю, через два дні хотілось тікати. Єдиний плюс цього готелю, вид, дуже красиво. Жили у двох поверховому номері, на четвертому поверсі, ліфта немає. Підніматися щоразу на четвертий поверх пішки, ще те задоволення, особливо на відпочинку. Двері в туалет як такої немає, просто перегородка на коліщатках, вона повністю не закриває і не прилягає, все чути було навіть на другому поверсі. Кондиціонера теж немає, відчиняєш вікна то чутно дорогу і будівництво. Про будівництво ніхто на сайті не попереджає, шум від екскаватора з ранку до вечора. Будівельники не соромляться і справляю свою потребу за ялинками, лежиш на шезлонгу і все бачиш. Хамам потребує вже ремонту. Сніданки нормальні, але готують у ресторані несмачно, меню було європейське, а хотілося баноша або щось закарпатського. Території немає, гуляти ніде, тільки вздовж вузької жвавої дороги. До персоналу претензій немає, дуже стараються, все роблять швидко, що не попросиш. Але ми більше сюди не приїдемо.

Ігор
13 сентября 2023 в 18:44

Відпочивав з сімєю в цьому готелі і враження супер.
Тепер це одне з найкращиї місць куди ми обов`язково повернимось!

Оля
10 сентября 2023 в 6:29

Загалом ставлю 1000 балів з 10, Слів не вистачає описати як тут круто та атмосферно. Приїду ще не раз.

KSENIIA
15 августа 2023 в 13:00

Відпочивали недавно в цьому готелі
Очікування не виправдовує реальність
Звичайно, дуже красиві і чисті номери з видом на гори, смачна їжа, дуже великий вибір сніданку (шведська лінія) - і в принципі, це все
Ми дуже чекали поїздки саме в цей готель і за добу до поїздки нас попереджають, що проводитимуться ремонтні роботи і буде шумно.
Тобто ми б не встигли відмінити бронь, адже кошти нам б не повернули
Клас відпочинок наш пройшов з видом на те, як працює екскаватор
- вода в басейні дуже хлорована
Однозначно, рівень хлорки перевищує норму. Волосся не відмивалось від води 3 дні
- тераса з шезлонгами дуже маленька, практично немає де розвернутись
- римська парна в цьому готелі - це якийсь капець: плитка облущена, дуже маленька (для 2х людей максимум), температура там неадекватна, ніхто це не контролює
- при виїзді навіть ніхто не поцікавився, чи все нам сподобалось

Орися
08 августа 2023 в 19:44

Неймовірний готель! Найкраще, де доводилось бути за останні роки ️
Персонал, номери, СПА, ресторан - все на вищому рівні! Відпочиваємо вже тут вдруге і приїдемо ще?

пользователь
25 июня 2023 в 4:03

Ваш готель я рекомендую по усім параметрам.
Басейн шикарно
Джакузі на відкритому повітрі шик
кухня дужеее смачна а особливо мені сподобалось обслуговування. Дякую

Ольга
08 июня 2023 в 23:19

Була у готелі на масажі у Олі. Виявилось, що масаж не простий, а терапевтично-трансформаційний. Крім релаксу і легкості в тілі ще зцілила дитячу травму. Відчуваю, що енергія йде по іншому, більш потужний потік.
Також смачна вишукана кухня та чудовий сервіс. На мій запит здорового десерту без цукру кухар створила шедевр із груші бланшованої у білому вині з анісом та корицею під соусом з полуниці.
Прекрасні тераси з видом мільйон доларів - засніжені гірські вершини Петрос та Говерла, гостроверхі смереки та смарагдові полонини.
Навіщо нам та Швейцарія? У нас є своє.

Яна
02 июня 2023 в 22:58

Проживали одну добу. Чисто, охайно. Сервіс на найвищому рівні. Обов'язково завітаємо ще раз. Зручне розташування, парковка, сніданок.

Сергей
02 мая 2022 в 21:11

Очень хороший отель, цена соответствует качеству. Придраться не к чему было, все продуманно и сделано для отдыха, персонал тоже очень и очень хороший. Завтрак - настолько большой выбор, (шведский стол + заказываешь) поэтому каждый найдет еду на свой вкус и голодным не останется. Бассейн теплый, номера очень комфортные, джакузи тоже очень теплая вода и нереально красивый вид.

TARAS
13 апреля 2022 в 16:59

Дуже гарний готель. Привітливий персонал, смачний сніданок. А вигляд з вікна просто зачаровує. Дуже рекомендую

Danylo
09 апреля 2022 в 11:44

Найкращий готель, де мені доводилося бути.
Новий і чистий. СПА просто чудове. Є римська парна дуже класна, також є фінська, у обох пахне евкаліптовими маслами.
Гарний басейн з великими панорамними вікнами. Є декілька мінусів: фінська парна досить холодна, лише 50 градусів, тому сильно в ній не попаришся. Також мінусом є те, що джакузі знаходиться на дворі.
Ззовні є парковка.
Ресторан дуже класний і ціни такі як у Львівських кафешках. Ціни не захмарні. Сніданок був просто чудовий, трішки катався по світу і кращого сніданку в готелі важко знайти, все смачно і включено в ціну. Коктейлі на барі смачні, але не всі з меню можна було купити. І мені здається, що коктельна карта могла б бути більшою.
На першому поверсі є гарний камін, де можна приємно посидіти.
В номері є все що потрібно, навіть sweet.tv по телевізору. Але двері в туалет треба кращі. Сходити в туалет так, щоб в кімнаті не було чути як ти в туалеті дихаєш неможливо. Величезна шпарина в дверях. Дуже шумний і зломаний вентилятор в туалеті.

Дуже гарний готель:)

користувач
04 апреля 2022 в 11:35

Не можу пройти повз, так як і мені довелося побувати у цьому чудовому місці! Особисто, задоволена приємним ставленням персоналу, який готовий прийти на допомогу і завжди відкликається. Кухня смачна! Сніданок входить у вартість номера (шведський стіл), а як бонус можна замовити будь-яку страву на вибір з меню. Ціни, до речі, приємно дивують. Одні краєвиди довкола готелю вже чого вартують! Прокидатися з таким видом – безцінно) А потім ще вийти на сніданок де також видно таку красу Сподобалося, що СПА тільки для жителів готелю, тому нема «масовки» та можна спокійно і безтурботно насолоджуватися відпочинком. Чистота, гостинність, краса і затишок коротко можуть охарактеризувати це місце) Тепер я можу впевнено рекомендувати саме цей готель, а точніше знахідку для себе) Вдячна за проведений час з насолодою. Щирого процвітання і до нових зустрічей!

Volodymyr
09 марта 2022 в 0:29

Думал я как то где новый год встретить и случайно нашел это чудесное место.

Отличное место что бы провести здесь неделю. Хороший джакузи, сауны, басейн. Отличный ресторан и обслуживание.

Если вы едите кататься только на лыжах, то я бы не выбирал это место, но если вы планируете поехать на неделю и 1-2 дня покататься самое то. Есть трансфер от отеля.

Любую проблему вам решат. Просто озвучиваете ее на ресепшене и все, через минут 10 ее нет. Это супер.

Вот реально теперь не всегда есть смысл ехать в Европу с эти отелем)

Из минусов, которые я надеюсь они исправят:
- Парковка, не хватает на всех мест поэтому будьте готовы ставить криво машину, а потом перепаковать.
- Нет фильра для воды в номерах, и кулера нет. Приходится бегать за бутылками или с бутылками. Не особо экологично и если честно не удобно. Потом по номеру 10 бутылок валяется. Ну такое. Решение просто поставьте в номерах балоны. Это и дешевле в перспективе будет и людям меньше мороки. Захотел пить подошел нажал кнопку.
- мне не понравилась организация новогоднего вечера. Но это лично моя проблема, там был контингент 40+, валютчики, инстаграмм тетки и всякий такой себе контингент. Ведущий был под них и шутки и тд тоже. В общем если бы чуть чуть снизили возраст праздника было бы топ)

Виктория
22 февраля 2022 в 20:53

Неймовірно приємні відгуки від проживання в даному готелі. Сподобалося буквально все: обслуговування, дизайн, номери, їжа, спа, затишок.

Номери мають цікавий сучасний дизайн. Температуру в номері можна регулювати самостійно. Підлога-тепла. В міні барі смачні чаї та кава. Окрема любов в номері: лежанка з видом на гори. Прокидатися та засинати тут - це справжня казка.

У спа розташований просторий басейн, баня, 2 джакузі на відкритому повітрі. Для гостей доступні безкоштовно фрукти та трав»яний чай.

Сніданки дуже смачні, з якісних продуктів. Доступний шведський сніданок + 1 страва з меню на вибір. У ресторані достатньо просторо.

Дякую Вам за неймовірний відпочинок, хочемо повернутися до вас влітку ️.

Добавить отзыв