UAOTZYV.COM

Шале КрепДеШин Chalet CrepDeChine

Адрес Поляниця, участок Щівки, 282 ГК Поляниця Івано-Франківська обл. UA
Телефон +380 (96) 563-85-01
Сайт crep.if.ua
Рубрики Отель, Ресторан
Оценка 4.7 23 отзыва
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Шале КрепДеШин Chalet CrepDeChine отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталия
12 декабря 2023 в 18:22

Відпочивали в цьому готелі з 17.12 по 20.12. Проживали в чотирьохмісному номері. Готель сподобався усим! Місцемрозташування-ми на лижах з готелю їхали до 8-го і 11-підйомниках, якістю обслуговування-все дуже продумано, чисто та затишно. Окремий захват від сніданків, вони неймовірно смачні, великий вибір та великі порції.
Це ЄДИНИЙ готель із 30-ти, які я прозванювала, де є номери, в яких ніколи не жили тварини (в дитини алергія на шерсть собак/котів). Гарні краєвиди, є лижна кімната.
Оплату за номери взяли аж під час виселення, тоді коли інші готелі хотіли повну оплату при бронюванні.
Наступного разу знову повернемося в Шале Крепдешин!

Саша
16 августа 2023 в 2:34

Дуже привітний персонал, виконували усі наші забаганки, всі визначні місця поряд, але при цьому готель знаходиться у віддаленому місці без шуму машин. Від готелю йде пряма стежка у ліс. Також смачна кухня, ціни трохи вище середнього, але ж це Буковель. Гарний. Ні, дуже гарний вид з балкону. Залишилися задоволеними!

Ярик
23 июня 2023 в 22:39

Дуже класне місцерозташування, трішки віддаленіше від густозабудовних готелів Буковелю, завдяки чому тут ти себе почуваєш затишно, спокійно та любуєшся гарними краєвидами. Колектив даного шале привітний та приємний, віддається своїй роботі на всі 100%. В номерах все чисто, кухня чудова, басейн теплий та чистий. Якщо в Буковель, то тільки сюди!)

Natalija
11 октября 2021 в 14:30

Замечательное место для тихого уютного отдыха, где можно хорошо восстановить свои силы!
Очень тихий район, вдали от городской суеты и шума среди красивой природы Карпат!
Домашнюю атмосфера отеля, создаёт замечательный, отзывчивый и очень внимательный радушный персонал!
Отдельный респект повору!
Всё очень вкусно и красиво приготовленное и подано как в лучшем ресторане!
Особенно хочу отметить, что заказать блюдо можно в любое время! (до 21: 00ч.)
В комнатах всегда чисто!
Каждый раз обновляется набор для душа и питьевая вода!
Так, что добро пожаловать на замечательный не забываем отдых!
Это место куда хочется возвращаться!)

Анастасия
07 октября 2021 в 21:14

Дуже сподобався готель! Зручні та комфортні номера. В номері є все необхідне шафа, стіл, фен, чай, вода. Є власна парковка. Дуже смачні сніданки, порції великі. Окремо дякую привітному персоналу, це так цінно!

Eugene
14 октября 2019 в 1:22

Одна з останніх локацій на Буковелі, позаду озера молодості, асфальту вже нема) сама будівля виглядає як і заявлено під шале, парковка спочатку, і до шале тільки східцями можна піднятися метрів зо десять. Рецепція малесенька, номери дійсно відносно малі, проходи коло ліжка десь по півметра, але гарні, приємні, з усім необхідним, ванна кімната теж невелика і. Ну дивний дизайн) якби вся була викладена плиткою, яка сама щезла) все як на фото до номерів, електронне відмикання номерів, так само картка відмикає/замикає сейф, окремі кнопки для зайнято/прибрати, які висвічуються на інформаційному табло номеру, з мінусів - нема міні- холодильнику, його просто ніде покласти) Сніданки ідеальні, смачні, але не особливо різноманітні, узвар/йогурт/кава/чай/келих шампанського) Бар мінімальний, розливного пива нема, бо ресторан обслуговує табір Артек, взимку думаю більш широкий асортимент. Вечеря - ну) у нас був напівпансіон, з включеною у вартість вечерею, борщик чи гороховий суп смачні, гаряча страва нууу рівня столової) нормальні порції але подача простенька, салат і десерт. Кава/чай/компот, візуально вечеря не вартує тих +1000 грн, що вартує напівпансіон. Загалом подвійне відчуття) в більшості приємне, з деякими косячками) тверда четвірка полюбому

Саша
03 февраля 2019 в 19:50

Новий заклад мережі AllaCarte Hotels & Restaurants в Буковелі.
Шале КрепДеШин - це номери з гірськими краєвидами у підніжжя Буковельських гір, з виходом на сонячні тераси та гірськолижні схили.
Чудові панорами гір та озер, домашня атмосфера, передові технології в поєднані з традиціями нашого краю - все це з любов'ю до кожного гостя.

Валентина
27 января 2019 в 14:59

Тільки вчора звідти- чудове місцезнаходження, покоївки супер, чистота європейського рівня. В ресторані молодий персонал, який готує страви, як вдома. Всі привітні. Дякую за все.

Анна
07 января 2019 в 2:00

Все дуже продумано та сучасно. Місце розташування - супер! Сніданки величезні. Прочитала усі попередні відгуки та маю власну суб'єктивну думку: на відпочинок потрібно їхати з гарним настроєм, тоді і кухня смачніша і персонал ввічливіший і сусіди тихіші і собаки не заважають).
Отже, як дуже примхлива пані, можу сказати: "однозначно РЕКОМЕНДУЮ". Обов'язково приїдемо сюди взимку кататися на лижах!

Яна
02 января 2019 в 8:35

Прекрасний готель! Дуже затишно, все новеньке і якісне, сервіс - на вищому рівні, окреме "дякую" за набір "гостинність"!) Нас поселили швидше, ніж передбачено правилами готелю, і дозволили виїхати на годинку пізніше. Гарне місцерозташування - близько до озера і центру, готель посеред гір. Спасибі Вам за чудово проведний час у Вашому готелі, неодмінно приїдемо ще!

Андрей
25 декабря 2018 в 10:12

Дуже затишно. Чудовий вид на схили. Смачні млинці та непогана кава. Гарне обслуговування, чистий туалет. І взагалі чудова атмосфера.

Евгений
19 декабря 2018 в 21:40

Отличное место: очень уютно, чисто и прекраснейший вид из окна. Завтраки отменные - порции очень большие. Единственное неудобство - в номере на 3-м этаже не ловил wi-fi.

Олег
11 декабря 2018 в 4:52

Досить непогано. Гарний вибір страв, помірні ціни, як для Буковеля. Зручне розташування, між кількома витягами.

Катерина
09 декабря 2018 в 22:12

Лучшая локация на курорте для активно катающихся
Персонал старается сделать ваш отдых максимально комфортным

Женя
29 ноября 2018 в 19:58

В этом отеле встречали Новый 2018 год. Впечатления самые добрые. За много лет снова поверили в сказку. Комфортно, тихо, уютно, чисто, вкусно. Удивили подарки к Новогоднему столу и после пребывания. Это стало ещё лучшим бонусом отелю! Браво!

Олег
27 ноября 2018 в 2:35

Отличное место. Очень понравилось.
Персонал приятный, бармен - отличный, с юмором)
Еда вкусная, особенно порадовал узвар.

Евгений
22 ноября 2018 в 7:15

Раньше там была блинная. А теперь обычная харчевня с не самыми низкими ценами. Зато терасса классная.

Саша
16 ноября 2018 в 4:51

Очень уютный тихий отель, расположен вдалеке от шумных ресторанов и тусовочных мест Буковеля
Сюда нужно добираться на такси, если у вас нет своего транспорта, учтите это перед поездкой.
Рядом сразу расположен лес, там полно грибов и бегают животные
Хороший вариант для экотуризма

Саша
09 ноября 2018 в 11:33

Хорошее заведение, удобное расположение, отличным видом на склоны). В основном ходили туда за блинами, очень понравились с ветчиной, сыром и помидорами. Даже взяли такой рецепт в домашнюю кухню). Так же рядом находится Snow park, поэтому после катания очень удобно зайти перекусить и выпить пивка или чего покрепче ;). Единственный минус, так это цены, понятное дело, что это курорт, удобное расположение, но блинчики я видел и дешевле)

Алекс
31 октября 2018 в 0:04

14 февраля 2018 посетили ресторан "крепдешинок" при отеле.
Бариста (бармен) варит отвратительный кофе. Теплый без нормальной пенки капучино, попросили заменить. Лучше не сделал) В остальном довольно уютно и персонал вежливый.

14 февраля 2018 посетили ресторан "крепдешинок" при отеле.
Бариста (бармен) варит отвратительный кофе. Теплый без нормальной пенки капучино, попросили заменить. Лучше не сделал) В остальном довольно уютно и персонал вежливый.

PS на ответ владельца, "теплый кофе" значит почти холодный, и сразу после приготовления, оба раза, странно, очень хотелось бы гарячий, чтобы согреться с мороза, видимо все же дело было в молоке, которое было не достаточно горячим, и какая будет пенка зависит все же не от машины, а от специалиста который ее делает. Не разбираюсь в тонкостях приготовления, но отличить хорошо сделанный капучино от плохого легко, а горячий от теплого еще легче)
Будем на днях, на Буковеле, возможно, рискну заказать еще раз) может мнение о баристе изменится в лучшую сторону? Очень хотелось бы.

Добавить отзыв