UAOTZYV.COM

Шале Гірська Хатина

Адрес Ворохта, вулиця Богдана Хмельницького, 44
Телефон +380 (98) 787-87-95
Сайт vorohta-tur.com
Рубрики Отель
Оценка 4.8 25 отзывов
Похожие компании в категории
Готель Оберіг — Ворохта, Bogdana Khmelnickogo, 37a
Усадьба Хатки На Пеньках — Ворохта, Ворохтянська середня школа, Hrushevs'koho str, 5
ВОРОХТА, ГОТЕЛЬНО-ТУРИСТИЧНИЙ КОМПЛЕКС — Ворохта, Danyla Halyts'koho str, 155
Скита — Ворохта, Zavodska, 16 street

Шале Гірська Хатина отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Костя
27 июля 2023 в 16:14

Чудові номери, чудовий басейн, приємний власник, все на вищому рівні. Відкрив для себе іншу Ворохту. Дякую.

Oleksandra
02 января 2022 в 18:17

10 з 10! Гарні апартаменти, білосніжна постіль, затишний камін, дуже привітний хазяїн, співвідношення ціна-якість - все було на висоті і сприяло гарному відпочинку. Інтер’єр прикрашений різними раритетними лижами, які дуже цікаво розглядати. Мабуть, власник дотичний до лижного спорту:) Бачили погані відгуки про запах води, але для нас це не було критично і ми навіть пили цю воду з крану, досить смачна. Єдине, що було трохи некомфортно - це слабкий напір води в душі. Загалом всі лишилися дуууже задоволеними:)

Андрей
01 января 2022 в 19:40

Зупинялися в цьому місці більше п’яти раз (і в будиночку і в номері). Задоволені на всі 100, надзвичайно приємні власники, хороші ціни і головне все зроблено з любов’ю!

andriy
26 декабря 2021 в 3:46

Однозначно 5зірок)
Ціни вищі ніж у звичайних хатинках, але ви отримаєте значно більшу площу проживання і комфорту
Все чисто, тепло-тепла підлога, просторі вікна. На кухні дійсно є все необхідне (тарілки, каструлі, сковорідки, кружки, стакани, рюмки, вилки, ножі, рушнички, і плин до посуду).
На території басейн, мангал, парковка і зручне розміщення (доволі близько до Моста і центру)
Власник привітний. Хотів би приїхати ще

Bogdan
22 октября 2021 в 18:25

Гарне шале, є все необхідне. Проте запах води нестерпний. В воді сірководень з неприємним запахом тухлих яєць. З цим треба щось робити, повністю псує враження від перебування в хатині.

Юлия
05 сентября 2021 в 13:32

Очень, очень понравилось!
Место идеальное!
Уютно, красиво, удобно, душевно!
Матрацы хорошие, что не часто встретишь)!
Есть 2 минуса:
1й - отсутствие москитных сеток. Очень нужны.
2й - отсутствие шкафов. Этот недостаток можно пережить)!

Hennadiy
08 августа 2021 в 11:38

Прекрасне місце: ретельно продуманий інтер’єр, дружній власник, EV-friendly — надали можливість зарядити машину. Це сімейний бізнес декількох поколінь.

Також порадувала взаємодія в середині громади: Андрій порадив замовити їжу у «Старій Ворохті», відвідати музеї у Верховині, замовити молоко в сусідки. Діти радять «напиши, що господарі хороші»

Инна
24 июля 2021 в 23:18

Чисто, тихо, затишно, басейн з підігрівом, нові просторі будинки з новим обладнанням, привітні господарі.

Алексей
17 июля 2021 в 2:32

Все отлично, просторно, чисто, отлично для отдыха с детьми! Хозяин всегда подскажет, если есть вопросы!

Оксана
07 июня 2021 в 8:29

Надзвичайно приємні та позитивні враження від відпочинку в «Гірській хатині», хороший ремонт, красивий посуд, камін, два санвузли, ідеальна чистота, немає посторонніх запахів, продуманий інтер’єр шале, все було просто ідеально! Важливо відмітити, що господарі будинку дуже привітні та порядні люди, однозначно рекомендую зупинитися в «Гірській хатині». Дякуємо Вам за хороший сервіс)

Константин
05 июня 2021 в 2:13

Гарні апартаменти з продуманим дизайном. Єдине, що трохи засмутило - слабенька шумоізоляція та досить голосні сусіди. Рекомендую зупинятися тут.

Ірина
27 мая 2021 в 7:14

Чудове місце для сімейного відпочинку.
Будинок теплий, охайний, є все необхідне для комфортного відпочинку.

Desha
01 ноября 2019 в 18:55

Отличное место для проведения отпуска с друзьями и семьёй. Всем рекомендую. Берите детей, друзей и вперёд дышать чистым воздухом.

Дмитрий
27 сентября 2019 в 4:21

Відпочити не вийшло.
По-перше, дуже тонкі стіни та повна відсутність звукоізоляції, внаслідок чого чутно все, що кажуть сусіди по поверху, звук їхнього телевізора і електрочайника. Виспатися не вийшло, прокидалися о 8 ранку разом із мешканцями будинку (у дворі кричали і плакали діти, гавкали собаки, кукурікали півні, а ще 2 дні на території бурили свердловину чи що, тому теж було шумно).

По-друге, є величезні проблеми з напором води на 2 поверсі. Помитися 10 хвилин нереально, напор постійно змінюється, йде холодна вода, іноді зовсім зникає на пару хвилин. Посуд помити теж важко.

По-третє, дуже жорсткий та незручний матрас у спальні, відчуваються металеві пружини. Довелося спати в залі на дивані, а звідти сусідів було чути ще краще.

По-четверте, немає москітних сіток на вікнах, тому ввечері не було можливості провітрити номер, бо налетять комарі й мухи (звичайно ж, у горах дуже багато комах). У ванній кімнаті замість витяжки вікно (теж без сітки) - знову ж, увечері не відкриєш.

По-п'яте, Wi-Fi працює дуже погано, мабуть, через те, що він один на 4 номери.

До того ж, немає деяких елементарних речей, наприклад, жодних полиць у ванній кімнаті, мильнички та підставки/стакана для зубних щіток, кухонних рушників чи серветок.
Ще за Вами іноді може слідкувати бабуся з біноклем із будинку власників.

Із плюсів тільки безкоштовна парковка на території та якісна дорога до будинку. Ну і звичайно ж, природа навколо, вид з балкона та вікон.

Валерий
11 сентября 2019 в 21:16

Удивительно место для отдыха, доброжелательные хозяева. Номер, сервис, природа, двор - все на высочайшем уровне! Сюда хочется вернуться снова!

Андрей, Юлия, спасибо Вам за то, что сделали наш отпуск незабываемым!

Александр
30 августа 2019 в 0:00

Уютно, чисто, доброжелательные хозяева, красивый пейзаж с территории, тихая местность, вдали от дороги.

Елена
19 августа 2019 в 8:38

Чудове розташування, легкий доїзд по асфальтованій дорозі. Новий будинок, приємний дизайн. Закрита парковка на подвір'ї, каркасний басейн, за теплої погоди є можливість поплавати. Декілька мангалів і дрова. Досить тихо, пару разів на ніч проїжджає поїзд, але в тому є навіть якась романтика. Зручні вимикачі в спальні, не треба вставати, щоб вимкнути світло, багато розеток. Невеличка кухня з достатньою кількістю посуду, щоб приготувати сніданок. Приємні господарі, порадять куди сходити, як їхати, або просто поспілкуватися. Три помітних недоліки:
1. Неможливо прийняти душ. Є велика ванна, але немає штори.
2. Немає регулярного прибирання. Прибрали в номері і поміняли рушники і білизну лише після звернення до господаря наприкінці першого тижня проживання.
3. Слабке освітлення у кухні-вітальні. Діти спали на дивані і важко було їм читати.

Александра
28 декабря 2018 в 11:21

Прекрасное место для семейного отдыха. Тишина, свежий воздух. Очень приятные хозяева. Современный дом с 4мя спальнями и большой гостиной. Решение обязательно сюда вернуться было принято после получасового пребывания.

Анна
18 декабря 2018 в 16:47

Красивые виды, тихо. Новый уютный дом. В доме очень чисто. Приятные хозяева. Отличное место для спокойного семейного отдыха.

Алёна
17 декабря 2018 в 4:19

Дуже затишний окремий новий будиночок. Влiтку приємна прохолода. Ідеально для компаніі з 8-10 чоловік, є повноцінна кухня, камін, два санузли. Господарі гостинні та турботливі) якшо ви оселитесь в цьому шале, будете мати тихий приємний і якісний відпочинок в горах!

Добавить отзыв