UAOTZYV.COM

Сервісний центр Іф Сервіс

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Пулюя, 2, Івано-Франківська обл., 76000
Телефон +380 (68) 189-94-96
Часы работы
понедельник10:00-16:00
вторник10:00-16:00
среда10:00-16:00
четверг10:00-16:00
пятница10:00-16:00
суббота10:00-14:00
Сайт ifservice.com.ua
Рубрики Ремонт бытовой техники, Ремонт компьютеров, Ремонт мелкой бытовой техники, Ремонт телевизоров, Ремонт стиральных и сушильных машин
Оценка 2.8 11 отзывов
Похожие компании в категории
ІФТехСервіс — Івано-Франківськ, вулиця Андрія Мельника, 9А
Карпати-сервіс — Івано-Франківськ, вулиця Гната Хоткевича, 32
Альба сервіс — Івано-Франківськ, вулиця Паркова, 4
All_Master — Івано-Франківськ, вулиця Павла Тичини, 43а

Сервісний центр Іф Сервіс отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ростислав
11 октября 2023 в 4:10

Не рекомендую!
Здавав на ремонт та заміну тріснутого скла електричну варильну поверхню. Попередньо домовились, що перед ремонтом скажуть чи є скло на заміну і скільки коштує, так як в разі відсутності скла ремонт скоріш за все буде не потрібним. Обіцяли за 2 дні перетелефонувати і сказати…
За тиждень зателефонував сам і спитав як справи: відповіли, що поверхня вже в роботі, по склу ще результату нема. Ще за два дні сказали, що готово…. Але, 1 основну конфорку так і не вдалось зремонтувати, бо це економічно не доцільно. Скло також не можна замінити, бо це економічно не доцільно. На запитання чому тоді не зателефонували, щоб узгодити ремонтувати решта чи ні - сказали, ну все одно інші зремонтували, можете користуватись далі з розбитим склом і 3 конфорками) Вартість ремонту перемикачів 1250грн.
Відношення менеджера/приймальника абсолютно не зрозуміле і не клієнтоорієнтоване
Не буду більше везти туди техніку сам і не рекомендую іншим цього робити!

Ярослав
10 октября 2023 в 0:54

Здав в ремонт занурювальний блендер Tefal. Згідно діагностики повідомили, що потрібно замінити муфту, озвучили ціну та сказали, що за три - чотири дня буде в готовності. Не повідомляли 15 днів, на мій дзвінок сказали, щоб я через три дня приїхав, буде готовий. Коли я приїхав, намагались віддати чужий блендер, набагато дешевший й нижчий по якості. На моє зауваження, відповіли, що інших блендерів немає. Коли я підняв галас, передзвонили і сказали, що знайшли мій блендер і помилково замінили муфту не на той блендер і на другий день, щоб я приїхав і забрав. Але на другий день, вже повідомили зовсім інше, що муфту перезамінити неможливо і в наявності її немає! Обминайте цю "шарашкіну контору", десятою дорогою. Бо окрім витраченого часу та пального на катання туди-сюди, нервів і зіпсованого настрою, нічого доброго для себе, ви не знайдете.

Леся
27 декабря 2018 в 6:27

Дуже дякую майстрам за швидкий ремонт двох мікрохвильових, мінітелевізора, та програвача в суботу за дві години робота була зроблена. Супер молодці! Надіюсь що і гарантія роботи не підведе! Ввічливі адміністратор та майстри так тримати! Дякую!

Тарас
19 декабря 2018 в 17:21

Ремонтував пральну машину. Сервіс на найвищому рівні. Приїхали - забрали, наступного дня привезли. Дружина навіть не помітила відсутності пралки) Майстер пояснив в чому суть поломки і дав пораду як користуватись, щоб в майбутньому таке не повторилось. Дуже вдячний дівчатам за вчасне інформування, та й ціни доступні.

Софка
11 декабря 2018 в 20:22

Крутииииий сервіс. Віднесла плойку. Думала, що їй вже капець. На наступний день подзвонили і сказали, що готова. Користуюсь вже місяць. Все працює добре =) я задоволена. РЕКОМЕНДУЮ!

Наталя
10 декабря 2018 в 10:49

Запитання до власника: чому не працюють згідно графіку? Домовлялись у суботу заїхати, приїхали 13: 30, зачинено! Говорять неправду, брешуть людям!

Микола
18 ноября 2018 в 14:38

Шарашкіна кантора, пральну машинку ремонтували замість обіцяних двох, трьох днів, десять і то з великими сварками з директрисою! В результаті машинка не пропрацювала навіть місяця, потекла після того їхнього ремонту! Позетивні відгуки тут пишуть напевно вони самі собі, майстри в них якісь студенти, які ще навіть не скінчили вуз.

Женя
11 ноября 2018 в 8:11

Ремонтував тут телефон (був утоплений) 2 майстерні сказали викинути. Без понтів, пацан багато не обіцяв, за 2 дні збрав. Все гут. Ціна нормальна. Дякую! РЕКОМЕНДУЮ,

Наталья
05 ноября 2018 в 10:37

Какая же вы лгунья. Моя дочь стажировалась у вас. Та же ситуацуия, как ниже сказано.
если новое отделение существует где его адрес?

Іван
27 октября 2018 в 15:46

Шановні друзі, у мене полетів холодильник подзвонив у сервіс, по телефону мені дали вичерпну консультацію, привіз до них, все прозоро пояснили, через два дні забрали робочий. Сервіс тримає марку. МОЛОДЦІ! Дякую

Ліля
24 октября 2018 в 20:48

Днями знов знайшла оголошення на сайті, що сервісний набирає працівників, це аж викликало посмішку! Дівчата які там працюють таким чином розважаються, набирають сотні стажерів обманюючи, що відкривається нове відділення. Ви втратите свій час! Вас запевнять, що ваша кандидатура саме для них, а після стажування повідомлять, що відкриття нового відділення скасували. Тобто ви безкоштовно будете виконувати їхню роботу поки марія та ірина будуть насолоджуватись кавою в кафе що по сусідству. Я та ще 4 моїх хороших знайомими потрапили на цей гачок з надією на роботу. Не витрачайте час на пошуки роботи в цьому місці ЦЕ НАГЛИЙ ОБМАН! КЕРІВНИЦТВО МАБУТЬ НАВІТЬ НЕ ЗДОГАДУЄТЬСЯ ЩО КОЇТЬСЯ В ОФІСІ! За період стажування жодного разу ніхто з керівництва для затвердження кандидатури не з'явився, контакти директора фірми також залишаються для потенційного працівника таємницею! НАГЛИЙ ОБМАН! Соромно за таких шахрайок як марія та ірина!

Добавить отзыв