UAOTZYV.COM

Сервісний цент М-Стайл

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 179 Б
Телефон +380 (50) 433-33-44
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт mstyle.if.ua
Рубрики Офис компании
Оценка 2 12 отзывов
Похожие компании в категории
ЮВМ-Україна — Івано-Франківськ, вул. Левинського 3а, корп. 2
Центр обслуговування клієнтів. Івано-ФранківськГаз — Івано-Франківськ, вулиця Короля Данила, 37
StarLife (страховий посередник) — Івано-Франківськ, вулиця В'ячеслава Чорновола, 20А
Вейп шоп Vape Start електронні сигарети — Івано-Франківськ, вулиця В'ячеслава Чорновола, 4

Сервісний цент М-Стайл отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
11 апреля 2022 в 6:01

Не сервісний центр, а не зрозуміло що. Мало того, що місяць чекали поки вони дали нульовий результат їх роботи, ше й ні разу протягом того часу не передзвонили сказати яка ситуація, і скільки чекати. На мої дзвінки реагували з невдоволенням. Більше ніколи не буду до них звертатись і нікому знайомому не пораджу.

Володимир
16 июля 2021 в 7:26

Чудовий сервіс. Хлопці справляються із своєю роботою. Подяка за відремонтований кухонний комбайн Braun - працює як новий.

Юрік
18 июня 2021 в 1:38

Уже третій раз із різними апаратами користуюсь послугами даного сервісу. Кухонну техніку ремонтують на 5+. Дружина рада що знов почне готовити на своїй мультиварці.

Дмитро Грабовецький
10 июня 2021 в 11:26

Найгірша майстерня в місті. На прийомці тупі хами майстер бидло напевне не закінчив пту. Здав пилосос на діагностику і він перестав робити а ці козли доказують що так і було. Обходіть цих дибілівю не дозволяйте їм гробити свою техніку

Бодя
31 мая 2021 в 15:25

Ця контора ніякого відношення до “сервісу» немає!
Просто не вистачає слів на описання даного підвалу! Дно просто пиз#а! Віддали справну скиборізку на діагностику, забрали брухт сказали, що не вони! УПАСИ ВАС ВСІ СИЛИ НЕБЕСНІ, ПОНЕСТИ ЩОСЬ ТУДИ РЕМОНТУВАТИ!:)

Svitlana
30 мая 2021 в 14:39

Здавала робот пилосос Philips відремонтували швидко. Користуюсь уже 3 місяць проблем немає. Дякую. Рекомендую і бажаю удачі.

Vitalii
23 мая 2021 в 2:25

Найгірший сервіс в Івано-Франківську, жаль, що відгуки прочитав тільки після того як почався розвод.
КАТЕГОРИЧНО не рекомендую дану «стайню»
Ремонт, сервіс, відношення до клієнтів явно не про них.

Pascal
24 декабря 2019 в 19:51

Здали у дуже хороші руки блендер! Після тижня очікування (діагнстики) позвонили і повідомили що проблема в двигуні, новий блок коштує 700 грн ми погодились (на свою голову) після тижня оцікування прийшов блок! Після першого використання відпала муфта) відніс ще раз в сервіс) поміняли муфту (безкоштовно) тіпа брак! Окей ще три тижня без блендера) забрав з ремонту, приніс додому перших 5 хв радості що всьо добре) і знову відпадає муфта) перестає бути весело) несу знову в сервіс! Після тижня очікування дзвінок від менеджера який мені повідомив що ми перевантажуємо пристрій) ну ок це фіг з ними ремонтуйте) а не так все просто, це не гарантійний випадок сказали вони) скрипа зубами ми погодились) забирали з ремонту знайомі бо був у відрядженні) дружина позвонила і сказала що блендер не фіксується) ну ок кажу їй. Приїду додому і віднесу в ремонт) пройшло три тижня несу у ремонт все ок гарантія таяк завжи є) через тиждень дзвінок "ваш блендер не підлягає ремонту" після цього я їх питаю "я правильно вас зрозумів після вашого ремонту блендер не підлягає ремонту? " на що мені сказали що ми його не правильно використовуєм бла. Бла. Бла. є два варіанти сказали мені або вони знімають муфту і віддають 300 грн за попередній рмонт або купляйте у нас новий блок за 700грн) бо майстер який робив блендер має дві лівіруки) нікому не пораджу цей сервісний центер) і вам не раджу!

користувач
22 ноября 2019 в 8:15

Найгірше відношення до клієнта яке я тільки бачила. Нікому не раджу. Блендер здали в ремонт, пів року ми ремонтували його, чотири рази туди їздили і ніразу не користувались ним за цих пів року. Хамське ставлення до клієнта, відмовились ремонтувати нормально, віддали нам кошти за одну деталь (муфта-300грн) і відправили до дому з моторний блоком який ми придбали у них за 700 грн.

Дмитрий
03 октября 2019 в 1:21

Не вміють ремонтувати техніку. Після їх ремонтів ТВ працює добу і знову ломається. "Майстер" з ремонту ТВ доказує мені, що це я винуватий в тому, що я не купив "брендовий ТВ", хоча приймали ТВ в ремонт без проблем. Відмовляються повертати кошти і хамлять. Не раджу цей "сервіс".
Я буду звертатись в поліцію і в суд.

Вася
17 октября 2018 в 20:40

Просто ЖАХХХХХ! Те що нам зробили з телефоном вартістю в 7 тис грн і ворогу не побажаєш! Віддали телефон на заміну сенсора, чекали 2 місяць (весь час стверджували що телефон у Києві на ремонті і від них нічого не залежить, коли я почала дзвонити в Київ тоді мені швиденько передзвонили, що телефон насправді в них в майстерні). Після ремонту перестав працювати мікрафон, здали знову на ремонт, чекали знову місяць. Під час заміни мікрафону тріс новий сенсорний екран. Майстер за власні кошти придбав сенсор (який виявився з дефектом) і встановив (знову чекали близько місяця) і сказав що більше цей телефон переробляти не буде! Новий сенсорний екран відстає від телефону і працює сам по-собі. Майстер категорично відмовився його приймати в ремонт. На питання про гарантію на замінний екран відповів, що гарантію він дав лише на той сенсор який і сам розбив, на цей він гарантію не давав!
ось так, 4 місяці чекання і в результаті - телефон з бракованим сенсором який працює як хоче, та з новими пошкодженнями на корпусі.
так що добре подумайте перед тим як здавати в цей сервісний центр свою техніку! Насправді гарантії ніякої немає, що ви після ремонту у цьому центрі, ще зможете користуватись технікою!

Bog
10 сентября 2018 в 16:33

Категорично не раджу зв'язуватись з даним "сервісом".

Це просто контора на лоха.
Випадково завезли туди на ремонт кавову машину.
Подзвонили на наступний день, сказали, що проблема в платі, ремонт біля 700грн.
Я відмовився, через день подзвонив майстер, запропонував поза сервіс зробити за 450, потім за 400, я відмовився.
Прийшов забирати, виявилось що машинку ніхто навіть не розбирав, це навіть сказав менеджер на рецепшині, але за діагностику 70грн вимагали. Про акт діагностичних робіт вони звісно нічого не чули. Не мав часу сперечатись, мене чекала машина.
В сусідньому сервісному центрі все зробили за 200! Гривень (виявилось злетів хомут з трубки подачі води) +почистили, налаштували кавомолку і провели декальцинацію.

Добавить отзыв