UAOTZYV.COM

Салют Буковель отзывы

Адрес Поляниця, Урочище вишня, 393
Телефон +380 (98) 334-96-44
Сайт salutebukovel.com
Рубрики Курорт
Оценка 3.3 29 отзывов
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Radisson Blu Resort — Яремче, 220 Schivki Street
Отель Стара Правда — Поляниця, 62A, вулиця Подина, Поляниця, Івано-Франківська обл., 77221
Горный Прутец — Поляниця, вулиця Карпатська, 5а

Курорт Салют Буковель отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александра
26 марта 2024 в 13:07

Гарний, чистий номер в новому корпусі з неймовірним краєвидом! Прямо з ліжка вид на гори, на перший витяг. Дуже зручне ліжко. Смачні сніданки. Дуже вдячні, що поселили нас в новому корпусі (зробили апгрейд номеру навіть без прохання). Зі старого корпусу такого вигляду би не було. Беріть номери в новому!

· Ми були в межсезоння, тож дорога до готе була в калюжах і землі. Не вдягайте білі кросівки Але підніматись недовго. Є прямий спуск для пішоходів через не лову хату до центру.

N T
04 марта 2024 в 6:53

Залишаюсь вже у другий раз, і все чудово
В цей раз заселили прям з самого ранку, завжди допоможуть. Персонал крутий!
У вартість входило і спа і сніданки, які до речі ну дуже смачні.
Буду приїжджати ще

Дмитрий
23 января 2024 в 4:08

В принципі непогано, якщо ви приїхали кататись на лижах, а не втикати у номері
Приємний бонус це спа, після дня катання те що треба
Ціна, як для центру непогана
До підйомника 5 хв йти

Slawomir
23 декабря 2023 в 18:57

Готель дуже сподобався! Головний плюс готелю – він свіжий!
Нові просторі номери, нові сучасні меблі, велике зручне ліжко, панорамні вікна з гарним виглядом.
Увечері після лиж приємно прогрітися у сауні з хаммом, є джакузі та вихід на терасу зі снігом.
Видно, що все свіже, нове, незатаскане.
Були наприкінці грудня 2023 року, номер 203.
У готелі чистенько, добре, тихо, спокійно!
Вигідно відрізняється від місцевих локальних локацій.

Андрей
04 ноября 2023 в 4:50

Відпочивали з дружиною.
Стіни тонкі, чути, що говорять УСІ сусіди.
В номері холодно.
Вода має жахливий запах.
Вдень чути ремонтні роботи на території готелю (про це не попереджали).
При заселенні хотіли замовити сніданок, нам сказали, що буде фуршетний стіл. Зранку його не було, а нас спитали чи ми замовляли сніданок.
Вночі було дуже шумно від однієї компанії, але ми самостійно не змогли її знайти. На місці адміністратора сидів малий хлопчина (це хіба законно використовувати дитячу робочу силу?).
В спа мало місця, нема ні туалету, ні чайника, а лави зроблені з холодного каменю. Для 6 людей дуже тісно.
Адміністраторка ночувала в номері з якимось чуваком. Потім заперечувала, що в тому номері взагалі хтось спав. Жінка бачила, як вони виходили зранку з номера.

Місцерозташування готелю - без авто будете довго йти вгору.

Не рекомендую даний готель, особливо сім’ям і людям, що лягають спати до 24: 00.

Бир
27 октября 2023 в 21:56

Відпочивали і слухали секс тарганів півночі, бо шумоізоляція номерів відсутня, у номері вода запахом як нафтуся, а у джакузі хлорована. Спа зона непогана лиш немає туалету. Отож до цього помешкання я б не хотів вертатись і вам не рекомендую.

Olena
11 сентября 2023 в 23:55

Жахливий готель! На час перебування там велись ремонтні роботи, про які нас не попереджали. Замовили спа- в джакузі крижана вода. Сказали, чекайте поки нагріється. Обслуговування на нулі. Якщо ви дійсно хочете відпочити, категорично не рекомендую цей готель!

Maksym
28 августа 2023 в 6:01

Якщо ви забронювали номер і вас не попередили, що будете проживати в старому корпусі то будьте готові жити з усіма сусідами в одній кімнаті, оскільки шумоізоляція на рівні "мій дім - коробка від холодильника". Чути абсолютно все! Діти наче бігають у вас прям по голові. Весь вечір ви спочатку слухаєте суперечки сусідів зверху, потім знизу, а потім сусідів по вашому блоку! Так так, система блочна з одним холодильником на дві напів кімнати. Запах води, про котру в коментарях неодноразово згадували - це просто жах! Її наче зливають просто з даху і очищають через масляний фільтр старого камазу. Обслуговування на рівні "самі розберуться", рушники замінили на 4 день проживання, про додатковий туалетний папір взагалі мовчу - "лопух вам в руки шановні гості".
Добратися до готелю був взагалі квест - крутезна дорога вгору по розбитому асфальту в перемішку з щебнем та розбитим склом з кусками плитки оскільки з усіх сторін йдуть будівництва та ганяють вантажівки-позвшляховики. Єдиний стримуючий фактор котрий змушував залишитися там проживати - це те, що заклад pets friendly і можна проживати з тваринами, за що дякую.

Taras
23 августа 2023 в 21:12

Чудовий готель з сучасними номерами, дуже привітний персонал, смачні сніданки у форматі шведського столу, обовʼязково повернемось)

Илона
03 августа 2023 в 2:24

Загальна оцінка 3 тільки через ціну.
Щодо номеру стандарту двомісного: із плюсів-в цілому чистенько і нові, хоча дуже слабенькі (дсп) меблі. Ми худі, але я не уявляю як на тому ліжку спати людям з вагою, наприклад за 80 кіло.
З мінусів: це картонні, в прямому сенсі стіни, видно, що номера розробляли великі, точніше нормальної площі, але потім вирішили зекономити і поділити його на два номери перегородкою з гіпсокартону. В результаті що маємо: таке прослуховування, що капець, чутно просто тиху розмову інших людей за стінкою. І що найбільше здивувало - це коридорчик на вході СПІЛЬНИЙ, за який не попереджали і НЕ писали на букінгі в описі, з якого йде розподіл на дві кімнати, добре що хоч санвузол не спільний. І хлопчик на рецепції, якого попрохали нас провести просто довів нас на 3поверх, і я питаю: -«а ключі», на що він мені відповідає, цей хлопчина, мурчачи під носа: -«в дверях, ви тут не одні! », і пішов. Ну тобто, типу блочної системи, тільки ванна кімната в кожній кімнаті, і на цьому дякую. Але, я не розумію, чоооому не можна той коридор було додати до площі кімнат і зробити окремі входи на кожну, нащо він взагалі тоді? Тупо передбанник якийсь. Через це кімнати дуже малі, там тупо переспав і все, бо ввечері і посидіти не можна там, ніде просто, ліжко і дві тумби з комодом, немає бодай маленького столика, та і куди його там ставити. Щодо місцерозташування, то до центру Буковеля недалеко, і поруч хороші готелі з облаштованою територією, а цей як на відшибі, при чому я так розумію функціонує він не рік і не два, невже навколо не можна було облагородити територію, тупо прибрати будівельне сміття? Ну і парковки нема. Були взимку майже за такі кошти в готелі недалеко від цього «Під стріхою», так от додайте трошки і отримаєте комфортне розміщення

Руслана
29 июля 2023 в 2:05

Хочу залишити чесний відгук!
Зараз перебуваємо в цьому готелі, я хочу сказати, що це супер варіант за свою ціну!

В новому корпусі шикарні номери, телевізор працює, душова хороша, все чисто та охайно, адміністратор дуже добра жіночка!
Готель знаходиться в дуже хорошому місті, все близько: підйомник, супермаркет, ресторани … А види тут взагалі супер)

Сніданки різноманітні, смачні та ситні, нам дуже сподобалось!

Я повністю можу радити цей готель, ми залишились задоволені)

Щодо ремонтних робіт, так, вони зараз тут ведуться, але хочу сказати, що за весь час відпочинку нас це взагалі ні як не напрягає, готель удосконалюють, це супер!

Можу радити, ми задоволені повністю!

Даша
28 июля 2023 в 19:20

Не сподобалося! У готелі триває будівництво! Так що якщо ви хочете прокидатися на відпочинку о 8-й ранку від криків будівельників і стуків молотків - ласкаво просимо! Про те, що ведуться будівельні роботи ніхто не попередив, адміністратор на ресепшені послалася на те, що ДІВЧИНКА мала попередити, яка дівчинка не зрозуміло, нести відповідальність за те, що гостям не комфортно ніхто не захотів - не запропонували знижку або хоча б вибачення за це. Адміністратора на ресепшені немає, а коли їй дзвониш, вона спускається з незадоволеною особою зі словами «пане, що там ще? » думаючи, мабуть, що гості цього не чують. Хотілося б зазначити, що в номері НЕМАЄ КОНДИЦІОНЕРА, НЕМАЄ ТАПОЧОК, НЕМАЄ ХОЛОДИЛЬНИКА, НЕМАЄ ЧАЙНИКА! У всьому готелі не знайшлося ПРАХУ! Загалом не сподобалося ставлення персоналу до гостей!
ПАРКУВАННЯ обіцяної НІ! Погляд біля готелю жахливий.

Оксана
27 июля 2023 в 21:49

На жаль, відпочинок був зіпсований, а все тому, що готель не виправдав очікування. Місцезнаходження невдале, парковки обіцяної немає. Адміністратора ніколи немає на місці, за неї сидить дитина… Жах просто.
У готелі постійно брудно. Катастрофічно не вистачає персоналу, адміністратор і гостей «зустрічає», якщо це можна так назвати, і прибирає номери, і готує, і виносить їжу, а власник економить.
І сніданки, до речі, несмачні.

Андрей
18 июля 2023 в 19:18

Відпочивали з дружиною з 10.07- по 14.07.23 р. Включно. Номер 203 - фотографії відповідають дійсності! Вигляд з вікна номера просто неймовірний - гори покриті лісом, підйомники, іноді зранку вся ця краса вкрита туманом. Сам готель теж вартий вашої уваги! Дуже приємне і комфортне місце для відпочинку, розташоване на пагорбі.
Власники готелю дуже приємні і милі люди!
Завжди із задоволенням відгукуються на будь які прохання!
Кожного ранку, якщо вам входить у вартість, є дуже смачний сніданок! Я дуже кайфував від їхніх сирників у поєднанні із свіжоприготовленою кавою!
Номери дуже світлі і прибрані. Якщо в номері щось закінчується (туалетний папір, мило чи шампунь) необхідно звернутись на рецепцію. Можливо це комусь не подобається, але працюють тільки дві чудові жінки, і вони чисто фізично не в змозі за всім встигнути!
Щодо того, як дістатись - особисто ми виходили з потягу на станції Татарів. Звідки їдуть автобуси (графік додам у фото) та таксі. Ціна таксі від Татарова до готелю - 500 грн за машину (кількість людей - скільки влізе в машину). Вартість проїзду в автобусі 80 грн.
Особисто я дуже задоволений відпочинком і проживанням у даному готелі! Рекомендую!

Иван
22 июня 2021 в 18:26

Отличное расположение, шикарный вид на горы. Но очень сильно воняла вода проточная железом. До ужаса (
Пожалуйста, сделайте что-нибудь с этим

Володимир
22 июня 2021 в 1:55

Повторяющаяся наглость владельца, что была проявленна перед поселением, наталкивает на стабильно обманную систему ведения бизнеса. Не рекомендую!

Юліанна
14 июня 2021 в 15:00

Дуже хороше місце і приємний персонал.
Жили в Апартаментах цих вихідних.
Все чисте, прибране, посуда нова, меблі, постіль-все ідеально і те що здивувало, було дуже тепло в кімнатах!
Дякуємо вам за хороший відпочинок!
Єдине бракує альтанок для відпочинку на вулиці)

Николай
01 июня 2021 в 6:51

Не рекомендую. Бронировали на Букинге конкретный номер, а когда приехали сказали, что наших номеров нет. Начали предлагать варианты с подселением и торговаться по цене. Главное, что перед поселением (за 4 часа до приезда) созвонились и нам подтвердили, что наша бронь в силе и нас ждут.

Марианна
05 июля 2020 в 1:04

Очень хороший отель и персонал. Большим плюсом был очень теплый и чистый номер. Понравился красивый вид с номера и отличной сервис. Одним словом рекомендую!

Александр
22 июня 2020 в 23:44

Хочу рассказать историю о персонале который сперва идёт на встречу а потом обманывает и говорит совсем обратное! Так вот забронировал номер на двоих на прямую не через Booking, заплатили за номер 50%от суммы, и буквально за пару дней я узнал что у меня не выйдет поехать из-за работы. Мы позвонили 25.01 и рассказали администратору свою проблему, она сказала что только если ваши номера забронят до 15.02 то тогда мы вернём вам деньги, спустя время мы начали звонить и они начали врать что да номера забронили, но мы не знак ваши ли это номера или нет, как так вы что не записываете в каких кто номерах? ! Ладно в последних днях мы звоним и говорим. И нам говорят что на наши числа только на один день была бронь, и то мы три дня пытались дозвонится а нас морозили короче в итоге мы нам ответили ну раз вам так принципиально ваши деньги то сбросьте номер карты мы вам вернём за один день, а вообще мы должны ваш штрафовать, и вообще мы берём 70%предоплаты И так далее. В итоге спустя время нам деньги никто не вернул хотя обещали а на наше сообщение ответили мы не обязаны вам возвращать! Короче просто обманули хотя сперва сказали что вернут

Добавить отзыв