UAOTZYV.COM

Салон-магазин краси Sensei

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Івана Франка, 42
Телефон +380 (50) 677-78-76
Часы работы 09:00-20:00
Сайт salon.sensei.ltd
Рубрики Салон красоты
Оценка 4 15 отзывов
Похожие компании в категории
Салон Краси / Класика — Івано-Франківськ, вулиця Михайла Грушевського, 9
SAVANNA SPA Club — Івано-Франківськ, вулиця Степана Бандери, 10 В
Beauty, Салон Краси — Івано-Франківськ, вулиця Любомира Гузара, 55

Салон-магазин краси Sensei отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
04 октября 2021 в 22:37

Классный салон, ходила к одному мастеру несколько лет, но т. к. Сейчас она в декрете, записалась к мастеру Виктории, она супер, понимает с полуслова, все делает очень аккуратно, и итог радует.
Я, ну очень привередливый клиент, т. к. Стриглась у киевских мастеров топ уровня.
Люди, которые не в теме, не смогут до конца оценить некоторые моменты.

користувач
18 июля 2021 в 9:38

Я також не рекомендую ні ворогам, ні друзям. До Зеленського можна швидше попасти на прийом, ніж до майстра Вікторії.

василь
26 марта 2021 в 12:50

Ходив я в цей салон вже давно скажу чесно комфортний чистий прикольний персонал все вчасно і якісно! Ну після останнього візиту просто шок постригли не то що як хотів! Стрижка на -1 ну це оцінка і так хороша тому що бував різних салонах але Вікторія доказала що її місце працювати на вокзалі і то думаю внеї і там клієнтів не буде
Чесно просто шок тепер місяць мушу носити шапку і незнаю бо коли зайшов сьогодні в другий салон виправити не змогли нажаль!
Окрема історія за адмістратора яка сказала що вам не стрижка не сподобалася а ваш майстре бо внеї не така зовнішність ще такого я не чув просто шок. Ше просив запишіть мене до нормального майстра та як мій майстер в якого я ходив звільнився тепер розумію чому це все так. Адмістратор ніякий проблему навіт. Не пробувала вирішити просто скажу одне до вас так скоро ніхто ходити не буде змініть персонал це допоможе знаю точно! Просто ви не цінуєте людей які до вас ходять чесно!

Juliet
05 марта 2021 в 17:23

Стрижка в майстра Анастасії ідеально лягає і ще довго радує око) відростає волосся охайно, дуже задоволена) душевний дизайн перукарні, дочка любить розглядати стелю і елементи декору і мультики) дякуємо)

Іванна
21 февраля 2021 в 23:52

Робила в салоні укладку і макіяж. Дуже гарно, все довго трималось. Ввічливий та клаліфікований персонал.

Світлана
16 февраля 2021 в 4:44

4 роки ходила в цей салон. В ітозі записали до майстра високої кваліфікації Надії, яка вчить інших стригти. Відрізала мою шевелюру і зіпсувала стрижку! 2 дні не виходжу на вулицю. Стрижка не просто жахлива, виглядає так ніби я в карантину себе сама підстригла! Куски різної довжини падають вперед, нічого не вкладається, хвіст зробити не можу, для інших маніпуляцій вже не вистачає довжини. Майстер ще під час стрижки зрозуміла, що не справляється і побігла до адміна сказати що б з мене не брали гроші. Отже я зекономила) і попереду рік перестригання і відрощування! За 4 роки обслуговування завжди дивував пустий салон. Отже людям не подобається як не крути. Я приводила сюди всіх своїх подруг, які після кількох візитів шукали інших майстрів. От і я попалася!

Алиса
11 февраля 2021 в 1:02

Чудовий салон!
Дуже чисто та охайно, красивий цікавий інтер'єр, всі інструменти продезінфіковані та їх розпаковують при клієнті. Дівчата на рецепції завжди ввічливі. Сервіс по відношенню до ціни прекрасний.
Мені та моїй подрузі робила стрижку вміла майстриня Вікторія, за що ми їй дуже дякуємо!
Думаю, ще не раз буду сюди звертатися, рекомендую!

София
02 апреля 2020 в 18:40

Салон, в якиц хочеться повертатись знову і знову. Менеддер привітна та вихована. Пропонує каву під час очікування. Майстри на найвищому рівні. Уважні до потреб клієнта. Завжди враховують типта структуру волосся. Гребені та браші простерилізовані, запаковані в індивідуальні упаковки, які відкривають безаосередньо перед клієнтом.

Taras
14 февраля 2020 в 8:03

Місце де тобі завжди раді) Десь біля 10 років стрижусь в Тимофія. Завжди рекомендував і рекомендувати буду)

NightNovells
20 октября 2019 в 7:24

Уважний та професійний персонал, прекрасна атмосфера, майстер Юля стриже просто чудово, завжди задоволена її стрижками й ходжу лише до неї

Ирина
12 октября 2019 в 6:18

Одна з найкращих перукарень! Сервіс, інтер'єр - все дуже класно!
А ще всі інструменти простерилізовані, а це дуже важливо!

Женя
04 ноября 2018 в 0:54

Вже деякий час обслуговуюся в даному салоні. Враження - однозначно позитивні. Привітний та кваліфікований персонал, приємна атмосфера, за що і дякую) Якщо обирати з поміж таких закладів, то тільки Sensei!

Надія
25 октября 2018 в 10:55

Моїй донечці дуже сподобалась майстер Даша. Вона розуміє чого хочуть підлітки. В салоні чисто і після кожного клієнта обробляються інструменти та навіть щітки для волосся, що приємно вразило.

Александр
15 октября 2018 в 4:03

Найкращий, на мій погляд, салон у Франківську. Досвідчені майстри. Можливість вибору рівня перукаря з відповідними рівнями цін за послуги. Окремої уваги заслуговує магазин з засобами по догляду. Ціни не вищі від аналогів з інтернету, плюс все тут, на місці. Рекомендую

Саша
14 октября 2018 в 15:03

Ну так себе, по одному мастеру не судить. Но если идете туда то сразу скажите что хотите до мастера по опытнее.

Добавить отзыв