UAOTZYV.COM

Салон КрасиNaomi

Адрес Коломия, вулиця Валова, 36
Телефон +380 (63) 478-14-87
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-19:00
Сайт list.in.ua/Салони-краси/70513/Naomi-Коломия
Рубрики Салон красоты
Оценка 3.8 17 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Алана — Коломия, бул. Лесі Українки, 23
Інканто — Коломия, вул. Богдана Хмельницького
DollHouse — Івано-Франківськ, вулиця Героїв Миколаєва, 129а
Юко — Івано-Франківськ, вулиця Євгена Коновальця, 77
Похожие компании в категории
Пан та Пані — Коломия, вулиця Театральна, 56
Shangri-La — Коломия, вулиця Гетьмана Івана Мазепи, 64
Pretty studio / Косметологія Сирохман Світлани — Коломия, вулиця Степана Бандери, 90/4
Віталія — Коломия, вулиця Переяславська, 15

Салон КрасиNaomi отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасія
16 ноября 2023 в 13:13

Два тому була на корекції у топ майстра Уляни, дуже неакуратно зроблений манікюр, Та моментами боляче було, лишились ранки та мінус гель лак з одного нігтя вже на наступний день (
Попередній раз була у майстра Оксани, все була добре, дівчинка приємна, проносила її роботу 1 місяць)

Ліля
28 сентября 2023 в 13:20

Завжди все на вищому рівні, обслугрвмя в топ майстра Вікторії все ідеально і топ майстер Наталії педикюр дуже якісно

Maryana
26 сентября 2023 в 3:40

Відвідую майстра манікюру Вікторію і майстра педикюру Наталію, завжди задоволена їхньою майстерністю і професійністю!

Ольга
24 сентября 2023 в 9:30

Відвідувала кілька разів даний салон!
Обслуговування на найвищому рівні!
Робила ламінування вій) все сподобалось!

Васкул
24 сентября 2023 в 7:28

Побувала у вас на процедурці кератину та ламінування брів, все дуже сподобалосьперсонал дуже привітний та класнийРЕКОМЕНДУЮ ВСІМ!

Alyona
22 сентября 2023 в 19:10

Чудовий салон)
Велика вдячність Топ-майстру Мирославі Вона робить неймовірно красиві брови та макіяж

Macha
21 сентября 2023 в 22:16

Привіт, хочу залишити відгук про цей салон. Атмосфера, персонал, відношення, а також результат- все на вищому рівні. Я є клієнтом від самого початку, всі послуги завжди виконані якісно. Перукар Леся окрема подяка їй, вона професійна і прекрасна майстриня. Рекомендую однозначно всім скористатися послугами цього салону.

Діана
13 сентября 2023 в 19:04

Рада, що є постійною клієнткою цього салону, бо кожне відвідування як і попередні, відчуття релаксу. і результати процедур перевершують очікування. Професійний підхід до справи в поєднанні з затишною атмосферою, окреме велике дякую колективу салону, тому однозначно рекомендую

Цікаві
13 сентября 2023 в 13:22

Ходжу в салон «Наомі» до ТОП майстра Уляни і ТОП майстра Ліди, дуже задоволена обслуговуванням і якістю їхньої роботи! Завжди все акуратно, гарно, швидко і саме головне приємне спілкування Всі подруги і знайомі яким рекомендувала цих майстрів, також стали їхніми постійними клієнтами. Щиро рекомендую салон «Наомі» всім!

Саша
06 мая 2023 в 6:20

Не всі ТОП майстри відповідають статусу! До Уляни мене записали на комплексний манікюр як до топ майстра. Дуже не акуратно робить: чистка з порізами та задирками, форма крива, все виправляти прийшлось, дуже далеко від кутикули наносить лак, а там де ближче то залито лаком … Нанесено лак з бугорками, майже не спилила попередній манікюр, зверху нанесла товстий слой молочного гелю і в результаті попередній колір просвічується через молочний Мій висновик - ТОП майстер Уляна мабуть до звичайного майстра не дотягне.
Але чомусь у вас вона топ …

Щось схоже і з топ майстром Оксана відбулось на педикюрі, яка весь час впродовж педикюру була зайнята своїм телефоном … Педикюр з порізами, форма нігтів крива, шилак нанесений далеко від кутикули, а на деяких нігтяг шилак просто відпат …

Питання до салону:
1. Чому ваші майстри працюють без настільних ламп? Мені одночасно робили манікюр та педікюр, але у жодного майстра не було настільної лампи!
2. Чому ви не проводите кваліфікацію майстрів, які представляють ваш салон?

Саша
13 июля 2021 в 2:05

Прийшла сюди вперше і востаннє. Манікюр мені робили настільки боляче і неприємно, що я сиділа і думала, коли вже це нарешті закінчиться. Майстер Віка у цьому салоні вважається "топ", але, повірте, їй до "топ" ще дуже і дуже далеко. Сьогодні манікюру другий день, а у мене досі болить пластина і шкіра навколо неї. Чистку зробили неохайно, пилкою вона пиляла так сильно, що кров є на усіх фактично пальцях! Знімала лак теж настільки боляче, що я "ойкала" кожні 2 хвилини. На мої зауваження, що мені боляче вона не реагувала, а далі розмовляла по телефону.
Чекала я "майстриню" 20 хвилин. Хоча запис був рівно о 13: 00. Протягом всієї процедури вона розмовляла по телефону, потім до неї прийшли друзі, з якими вона при мені розмовляла, а пізніше й її хлопець (всі стояли навколо столу, де мені робили процедуру, сміялися і так далі). Тобто це нормально? Це точно салон краси? Чи її приватний кабінет? Її увага була далеко не на процедурі.
Стосовно робочого місця - коли я прийшла і сіла, її ще не було, а натомість стояли старі відкриті для попереднього клієнта інструменти, купа розкиданих лаків, запорошений стіл. Віка працювала в одній порваній рукавичці. НЕ РЕКОМЕНДУЮ САЛОН НІКОМУ І В ЖОДНОМУ РАЗІ ТУДИ НЕ ПОВЕРНУСЯ.

Аліна
11 июня 2021 в 9:43

Ціни вказують одні, а виходять в 2-3 рази більші. Каву 2 рази обіцяли принести, і так і не принесли, то нащо пропонувати було?
Адміни не компетентні в жодних питаннях.
+ Пообіцяли, що через їхню не уважність, буде надана картка постійного клієнта зі знижкою 5%, а потім виявилось що це бонусна картка, і виходить що треба ще пару раз ходити в цей жахливий салон, щоб тобі якась процедура оплатилась. Ну це просто брєд‍️

Софія
26 мая 2021 в 23:44

Місце чудове! Майстер манікюру Христя ідеально робить свою роботу, майстер педикюру Наталя - теж! Задоволена дуже, буду приходити ще

Надя
14 ноября 2018 в 20:50

Супер, супер, супер. Майстри відносяться з розумінням, та індивідуальним підходом до кожного клієнта, особливо на рецепшені. Велике спасибі.

Олеся
13 ноября 2018 в 5:03

Тут працюють майстрині! Акуратно мені зробили нігтики, війки. Приємні дівчата. Гарний інтер'єр. Але на рецепції якісь дівчата похмурі не посміхаються, якось не правильно запис зробили. Це ж все таки" обличчя " салону. За це мінус зірочка.

Панда
02 ноября 2018 в 3:32

Адміністратор привітний. Майстер постригла не так як показано було, але людина вона приємна.
Стан закладу жахливий, не комфортно, гидко, хочеться тікати. Таке враження, що ремонт не робили багато років. Гроші платиш, а комфорту немає.
Професійний стерелізатор то з жанру фантастики. Шановні, пшикалки не стерелізують.
Це все можна назвати-сервіс по гуцульськи. Не раджу.

Олександра
29 октября 2018 в 21:35

Надзвичайно приємна атмосфера та привітний персонал. Сюди хочеться приходити знову і знову. Рекомендую:)

Добавить отзыв