UAOTZYV.COM

Садиба ЯСЕН отзывы

Адрес Яблуниця
Телефон +380 (98) 701-86-06
Сайт www.karpaty.info/ua/uk/if/jr/jablunytsja/houses/yasen
Рубрики Отель
Оценка 4.4 12 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Котедж ВИСОКОГІР'Я — Яблуниця, вул. Героїв Майдану
Похожие компании в категории

Отель Садиба ЯСЕН отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Lyuskin
23 апреля 2022 в 10:50

Відпочивала в лютому 2022р. Загальне враження хороше. Але напишу докладніше, бо коли сама шукала інформацію, то мало знайшла. Я відпочивала в будинку на 6 людей. Насправді це половина будинку, в іншій половині живе господарка. Це плюс бо вечері та сніданки завжди вчасно, але й мінус, якщо за дверима скачуть кричать діти, хоч нам це і не заважало. На першому поверсі маленький коридор з вішачками, одразу з боку двері в спальню з двоспальним ліжком. З коридору вихід одразу на кухню. Кухня велика і простора. Є плитка на дві конфорки, посуд, раковина, великий стіл, диван та стільці. Підлога на першому поверсі з підігрівом. Загалом в будинку дуже тепло, ми ставили температуру радіаторів на мінімум. Є хороший wifi. Ввечері трохи є перебої світла. Туалет в душ разом. Бойлер не великий, хватає, щоб помилися двоє. На другому поверсі дві кімнати з односпальними ліжками. Інші меблі не дуже функціональні особливо шафа в одній з кімнат. Є телевізори. Біля входу в будинок є альтанка та мангал. За проживання ми платили 1200 в добу за будинок. Їжу замовляли в господині, все доволі смачно і ситно. Дуже переймається, якщо щось не доїли. На подвір'ї бігають місцеві котики і маленький пес. За вікнами гори, річка та ліс. Мінус, який можна виділити - заїзд. Крутий заїзд, то в низ то в гору на одне авто. Взимку автомобілі зносить, самі таке не раз бачили. Якщо у вас низький кліренс, то навіть не ризикуйте! Чули, що десь під плінтусом бігає мишка, але так як це село, то воно й не дивно. Магазин біля траси, в принципі там є необхідне. За хатою є гірка, взимку можна кататися з дітьми. Навколо дуже тихо.

Женя
01 марта 2022 в 9:40

Супер, крутий новий будиночок з дуже хорошими умовами, та цінами на проживання
Власники привітні (Мар‘яна і Дмитро)
Природа дивовижна
Доїзд що дня прочищали
Дякуємо, обов‘язково повернемося ще️

Тетяна
18 ноября 2021 в 23:10

Низькій уклін хазяйці Олені, дуже привітна, доброзичлива, завжди рада допомогти і відкликається на будь яке прохання. Мене вразила просто ідеальна чистота в будинку, я такого реально ніде не бачила, жодної пилинки Хороше розташування близько до Буковеля і до всіх розваг. Були в листопаді (не сезон), нам сподобалося! Хазяйка готує надзвичайно смачні страви, просто пальчики оближиш. Завтра підемо гуляти по горам і селу. Мабуть ми сюди ще повернемося і це буде наше улюблене місце. Дякую за такий гостинний прийом

користувач
02 октября 2021 в 21:47

Відпочивали в серпні. Розміщувалися у новому будинку (4 спальні, 2 туалети, власна кухня, велика вітальня та 2 балкони). На території є гойдалка і мангал.
Котедж знаходиться в тихому місці, природа неймовірна. Можна піднятися і на вершину звідки дух захоплює і прогулятися біля невеликої річечки. Близько знаходиться Буковель, в Татарові супермаркет АТБ.
Власники постійно були на зв'язку, допомагали у вирішенні питань. Декілька раз замовляли харчування.
Відпочинком дуже задоволені, нажаль в інтернеті не так багато фото саме цього будинку, бо він дійсно файний
Єдиний мінус - це грунтова дорога, яка веде від центральної траси. Якщо машина з низьким кліренсом, є вирогідність "зачепитися", половину дороги виходили з машини і йшли пішки. Тому при плануванні відпочинку, краще це врахувати.
Ціна за котедж для компанії дуже доступна

Сніжана
05 сентября 2021 в 20:24

Більшість фото, що залишають у відгуках, це садиба "Алея" (великий будинок на п'ять кімнат). Так він гарний, але будьте обережними, коли домовляєтеся з цією жінкою, аби не прийшлося серед ночі шукати житло. Ми проїхали більше тисячі кілометрів, заздалегідь домовилися за цей будинок, так як нас було дві родини (четверо дорослих та четверо дітей), а нам сказали, що його зранку вже замовили. Як? Ми весь час були з нею на зв'язку, і вона знала, що ми їдемо через усю Україну, з повною машиною дітей. Такої не людяності я ще не зустрічала.

Валерий
30 августа 2021 в 17:52

Тихое место в стороне от основной дороги. Не совсем удобный подъезд особенно когда выпадает снег, рано утром выехать можно только на полном приводе или на цепях, позже подъем посыпают песком. А в целом всё хорошо.

Міша
19 августа 2021 в 16:58

Супер для великої компанії. Туалет душ з верху і знизу простора прихожа великий стіл, своя кухня, позаду ліс внизу струмочок за свою ціну супер!

Ирина
16 августа 2021 в 0:50

Тихое место в горах, нет оживлённой трассы. Внизу речка и лес, в котором растут ягоды. Красивый вид из окна и вкусная домашняя еда. Домик чистый и уютный

Дима
19 марта 2020 в 3:13

Отличное место для тихого экономного отдыха. Хозяева очень позитивные люди, которые сделают Ваш отдых еще приятнее. Ездили отсюда на Буковель кататься - довольно удобно. Рекомендую и скорее всего снова приеду сюда.

Антон
28 января 2020 в 4:59

В целом, место хорошее. Самый дешевый вариант, который мы нашли. Снимали домик на 4 спальных комнаты и общую столовую. Кухни нет, только чайник и холодильник. Ванная и туалет очень тесные, помыть посуду - целая проблема. Можно заказать завтрак и ужин у хозяйки, но мы на 2й день отказались, завтрак очень скромный, ужин - 50 на 50, в целом норм, что-то вкусно, что-то нет. Можно взять у хозяйки решетку и шампура, во дворе есть мангал и беседка. Если бы была хоть небольшая кухня и более просторная уборная - было бы вообще супер.

Иван
12 октября 2019 в 9:42

Садиба "Ясен" розташована в дуже мальовничому куточку селища Яблуниця. До цієї садиби веде зручний під'їзд ґрунтовою дорогою через невеличкий гірський потічок усього 400 метрів від траси. На території садиби є: велике подвір'я; паркомісця; два будинки для гостей, в одному з яких є два двокімнатні номери з окремим входом і в другому є два двомісні номери. Позаду садиби, 50 метрів від неї, протікає гірський струмок, переходячи який опиняєшся у лісі, де можна назбирати багато різних грибів.
Господиня дуже привітна, дуже смачно готує українські домашні та гуцульські страви, і подасть вам точно у той час, у який ви з нею домовитеся! Їжу можна замовити комплексним харчуванням або, вибравши з меню. Вибравши комплексне харчування дворазове або триразове, господиня вас буде дивувати щоразу чимось інакшим. Їсти можна також і в альтанці, вдихаючи солодкий аромат квітів і чисте карпатське повітря, яке робить їжу ще смачнішою!
Проходячи від садиби далі по дорозі, відкривається чудовий краєвид.
Ми з дітками провели тут чудовий відпочинок! Нам усім дуже сподобалося! Тут можна забути про міський шум, і з насолодою провести час у мальовничому місці!

Hanna
05 августа 2019 в 8:44

Отдыхали два года подряд. Все понравилось. Очень приветливая и добрая хозяйка, а готовит - просто пальчики оближешь. От дороги нужно проехать буквально метров 300 и вы окунаетесь в тихий и уютный уголок. Расположение усадьбы очень удачное, т. к. Рядом Буковель, и места выхода на многие туристические маршруты. Очень рекомендую отдых у пані Олени.

Добавить отзыв