UAOTZYV.COM

САДИБА У ВАСИЛИНИ

Адрес Івано-Франківська обл., Яблуниця
Телефон +380 (67) 601-88-50
Сайт www.karpaty.info/ua/uk/if/jr/jablunytsja/houses/u.vasylyny
Рубрики Отель
Оценка 4.9 32 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Котедж На Площі — Яблуниця
Котедж ВИСОКОГІР'Я — Яблуниця, вул. Героїв Майдану
Відпочинок в Карпатах — Яблуниця, Дил, 173
Садиба ЯСЕН — Яблуниця
Похожие компании в категории
Вилла Влад — Поляниця, вулиця Стаїще, 268
Villa Milena — Поляниця, буковел, вулиця Карпатська, 73в
Чарда — Поляниця, вулиця Урочище Стаїще, 280
Анастасия Gold — Поляниця, вулиця Росиш, 252

САДИБА У ВАСИЛИНИ отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрей
05 ноября 2023 в 2:01

Відпочивали сімʼєю цієї осені. Зупинилися в «Садибі у Василини» і не пожаліли про свій вибір.
Власники будинку, хороші люди. Дизайн номерів виконано у гарному деревʼяному стилі, свіжі ремонти. У нас було дві великі кімнати, два великі ліжка деревʼяний стіл зі стільцями, які зробив власними руками господар будинку). У номері туалет, душ зі свіжими ремонтами. Кухня, на якій Ви можете приготувати їжу, або зробити замовлення пані Василині, і вона все приготує для Вас за невеликі кошти. Асортимент меню перелічувати не стану, але він великий і підійде для всіх)
Гарні краєвиди Карпат відкриваються з кожного вікна кімнати. Я рекомендую « Садибу у Василини « для відпочинку.

Territory
10 октября 2023 в 18:01

Чудове місце для проведення відпочинку! Недалеко від траси та магазину. Кімнати затишні, просторі. Раджу усім! Дякуємо пані Василині за відпочинок обов’язково повернемося!

vitas
30 августа 2023 в 15:30

Я провів пару тижнів у домі Василини, і це був гарний час. Василина надзвичайно привітна господиня. Вона пропонує широкий спектр послуг. Її будинок знаходиться на пагорбі, тому, якщо ви подорожуєте на машині, краще припаркувати машину на головній дорозі (біля магазину «Хінда»), піти оглянути стежку до будинку і лише потім продовжувати рух. Удачі!

Виктория
04 августа 2023 в 17:30

Садиба у Василини - це дуже тепле та затишне місце. Гарні краєвиди з вікна. Господарі привітні та душевні люди, з якими можна поспілкуватися. Є кухня на якій можна самостійно готувати, багато посуду. В хаті дуже гарно, зроблений ремонт. Для відпочинку є все необхідне!

Таня
03 августа 2023 в 18:29

Відпочивали у Василини, порикоминдували знайомі які тут також відпочтвали, дуже задоволині! Несказанно приємні люди, гостинні, почуваєшся як з рідними людьми, чистота, затишок все як на фотографіях, вся моя родина несказанно задоволена 5 днів пожили як в казці. Дуже РЕКОМЕНДУЮ!

Ольга
31 июля 2023 в 8:44

Гостювала у Василини влітку протягом місяця.
Дуже затишний та чудовий будиночок для відпочинку. Дуже сподобалася кімната, оздоблена деревом. Чистенька, та затишна. Господарі піклуються за чистоту та порядок, тому в домі завжди було приємно знаходитися, особливо було приємно за виглажену до струночки постіль, яку господиня періодично мені змінювала) Готувати можна як самому на кухні, так і замовити їжу у господарів. Доречі, вареники дуже смачні, а ціни вкрай демократичні. Кожного ранку тебе зустрічає шикарний вид із вікна на гори та полонини, а місцерозташування садиби дуже зручне до різноманітних цікавих локацій. А мої традиційні сніданочки на качельці з просто неймовірною собачкою Джессі та котом Маркізом надовго лишаться в моїй пам'яті та на фотках:)

Маша
26 февраля 2022 в 2:22

Чудове місце. Як побували в гостях у бабусі. Дуже чисто, приємно. Гуцульська садиба, багато дерева, зроблено своїми руками. Дуже тепло, навіть вікно відчиняли провітрити.
Замовляли у хазяйки сніданки і обіди. Все смачно, з домашніх продуктів. В господі є корова, тож замовляли домашнє молоко. Також є кухня і можливість приготувати собі щось самостійно, зробити чай. Ціни дуже помірні.
Тихо і спокійно. Хазяйка привітна і гостинна. Для сімейного відпочинку те, що треба!

Олена
15 февраля 2022 в 10:37

Відпочивали влітку, дуже приємна господиня, в кімнатах є все необхідне, чисто та затишно! Рекомендуємо.

Алексей
14 февраля 2022 в 12:33

Були з дітьми чотири ночі. Снідали і обідали, а інколи і вечеряли прямо у Василини. Все дуже смачно і не дорого. Обстановка проста, але зроблено як для себе. Нам сподобалось, ще повернемось. До підйомників 20 хвилин машиною.

Олена
30 декабря 2021 в 11:35

Відпочивали сім’єю з дитиною 6 років, задоволені всі! Перше враження: тепло і затишно, чисто і гостинно. Господарі привітні і приємні люди. Будинок на відстані від дороги, що гарантує тишу та свіже повітря. Підйомник настільки близько, що спорядження вдягали вдома, а дитина навіть на лижах виїздила з двору. Смачна домашня їжа з домашніх продуктів за дуже доступну ціну. Поблизу є сауна та чани - приємне доповнення відпочинку. Хочеться повернутися ще.

Дмитрий
22 декабря 2021 в 9:04

Я гостював у Василини, в зимній період, в будинку дуже тепло, чисто, просторо. Навколо садиби відкривається гарний краєвид. Господарі добрі та привітливі люди. В пішій доступності бані, чани та магазини. Мені сподобалось, було комфортно, обов'язково приїду ще.

Женя
20 декабря 2021 в 5:39

Мне понравилось! Отличный вид из окна. Нормальные и гостеприимные хозяева. Адекватные цены. В номере ощущается уют. Wi-Fi достает везде. В конце сентября топили и было тепло. Очень дружелюбный пёс и мега наглый кот) из минусов - слышен шум дороги, но я быстро привык и не напрягался. Выезжать нужно немного на горку к домику, но дорога насыпная и проблем не возникло с заездом. В общем я ещё раз приехал бы. Рекомендую. На фото вид из нашего окна.

Саша
18 ноября 2021 в 6:44

Супер гостеприимные хозяева! Место красивое, уютное, спокойное и чистое. Кормят вкусно и по-домашнему.
Остались очень довольны, рекомендуем!

Лариса Дзюник
08 ноября 2021 в 14:06

Зупиняємось у Василини уже третій раз. Дуже дуже подобається. Все супер. Раджу їхати тільки до Василини, не пожалієте.

Олена
12 октября 2021 в 7:50

В серпні 2021 року проживали у садибі у Василини. Були приємно вражені гостинністю господині та умовами проживання. Випадково знайшла номер цього помешкання та зателефонувала, мені відповіли та запросили оглянути приміщення і вже на місці визначитись з бронюванням. Заселення і виселення можливе в будь-який час. Вас радо зустрічатимуть і рано зранку пізно ввечері. Приміщення є виключним чистим, свіжі постелі, завжди є тепла вода, інтернет. Гарні краєвиди з вікон. Влітку повно квітів біля хати. Фото відповідають дійсності. Зручності в приміщенні у справні та працюючі.
приємним бонусом є оздоблення кімнат вишивками господині, вона майстриня з золотими руками.
за вашим бажанням запропонують і сніданок, і обід і вечерю. Ціни помірні. Але можна готувати і самим для цього також все є на кухні, різний новий посуд тарілки, ложки, виделки і т. і.
Нам дуже сподобалось! Дякую господині за чудові дні відпочинку.

користувач
01 октября 2021 в 8:00

Спасибо хозяевам за радушный прием, за чудесно проведенный отдых в августе этого года на садыбе у Василины.
Прогулки по горам, уютный деревенский быт, натуральные продукты питания, чудесный горный воздух - придали нам много сил и массу позитивной энергии.

Марина
05 сентября 2021 в 1:29

Только вернулись с отдыха, останавливались у Василины, понравилось абсолютно всё! Расположение дома в прекрасном месте, вид из окна потрясающий, хозяйка готовит вкусно и цена приятно удивляет. Уезжать не хотелось) Очень рекомендую это место!

Женя
24 августа 2021 в 18:17

Приезжали на отдых к Василине семьёй из Киева (я, доця и моя мама) на 10 дней. Порекомендовали знакомые которые уже останавливались у неё год назад. Нам всё очень понравилось - от расположения дома (не очень далеко от трассы) и вида из окна до цен на проживание и питание. Еда вкусная, домашняя. Василина держит свиней и корову (на территории абсолютно нет никакого запаха от хлева), поэтому всегда есть свежее молоко, сметана и вкуснейшие свиные отбивные. Постоянно есть горячая вода, хороший быстрый WI-FI. В комнатах, ванных комнатах и вокруг дома чисто, есть домашние любимцы - небольшая очень дружелюбная собачка и маленький котёнок которые постоянно друг с другом играются и любят вдвоём сидеть у вас на руках. Во дворе стоит широкая качеля, а за ней мангал. Расположение Яблоницы позволяет быстро добираться до самых интересных мест в Карпатах, поэтому за 10 дней мы успели много где побывать. Из минусов - нет телевизора в комнате (но с такими видами и Интернетом он и не нужен) и бассейна (но он есть недалеко у соседей - 100 грн. Со взрослого и 60 грн. С ребёнка и можете не вылазить из него весь день).

Женя
24 августа 2021 в 17:10

Чудове, колоритне та дуже затишне місце!
Господиня дуже ввічлива, приємна та охайна. Смачна домашня кухня, будинок дуже чистий та оздоблений в українських традиціях.
Довкола надзвичайно гарний вид! Після гамірного Яремче, насолоджувалися тишею та красою цієї місцевості. Якщо бажаєте зануритися в життя місцевих жителів, то 'Садиба у Василини' ідеальне місце!

Ната
17 июля 2021 в 22:13

Неделю назад отдыхали У Василины. Понравилось все, хозяева доброжелательные люди, комнаты уютные, цены очень доступные и на питание в том числе, хозяйка очень вкусно готовит, при желании можно готовить самим. Тихо, комфортно, уютно можно рекомендовать знакомым и друзьям!

Добавить отзыв