UAOTZYV.COM

Садиба Шафран отзывы

Адрес Івано-Франківська обл., Дземброня
Телефон +380 (96) 502-81-61
Сайт www.karpaty.info/ua/uk/if/vh/dzembronya/houses/shafran
Рубрики Коттедж, Отель длительного пребывания
Оценка 4.4 15 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Садиба У Едіка — Івано-Франківська обл.
Чорногірський вітер — Івано-Франківська область
Zaklo — р-н, Кривопілля
Садиба “Віктан” — Ворохта, вулиця Заводська, 20а
Похожие компании в категории
Білий Слон — Дземброня, Бистрецька сільрада ур. Нижня
Садиба.Івана — Дземброня
Котедж Ліщина — Дземброня

Коттедж Садиба Шафран отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Людмила
28 сентября 2023 в 13:09

Не рекомендую, покусала хазяйська собака, кров юшить, вона навіть не відігнала собачку, не надала дезінфекцію, довідку про щеплення від сказу. Там ліс поруч, дикі лисиці. Дивна жінка, стоїть, дивиться, милується собачкою своєю. Задумливо говорить: "певне їй ваш парфум не сподобався". Через двір ходили з палками відганяти пса, бо накидався несподівано з засідки. Капець відпочинок. Шкодую, що юристів не підключила.

myiwowweua
30 ноября 2021 в 10:14

Отличное место для отдыха и начала похода в горы.
Очень приятная и доброжелательная хозяйка.
Комнаты чистые, светлые и теплые. В с/у и кухне полы с подогревом.
Полноценная кухня со всей посудой, холодильником, плитой, микроволновкой и т. Д. В Вашем распоряжении.
Ухоженная территория с барбекю, качелей и т. Д. Рядом бурный горный ручей с приятным шумом воды)
Парковка на несколько машин.
У хозяйки можно купить вкусный Домашний сыр, брынзу и молоко.
Однозначно рекомендую всем кто приехал на активный отдых в горах.

Дарья
15 октября 2021 в 19:06

Так добре, що слова зайві)
Гостинна, привітна господиня, затишний двір з альтанками і квітами, поруч річка з маленьким водоспадом, краєвиди неймовірні! Господарі живуть на території садиби, тому будь-яке питання вирішується моментально. Пані Марія робить смачний сир та будз. Взагалі, було дуже приємно поспілкуватись та відпочити від «усього світу» в цьому куточку фантастичної, в своїй недоторканості, природи.
Поруч багато місць для прогулянок: як серйозних та довгих, так і просто для душі: тропа на Піп Іван починається майже за парканом, поруч Полонина Смотрич; можно просто погуляти місцевими пагорбами, хребтами, відвідати Dream гойдалку.
Якщо Вам потрібен ретріт найвищого рівня, єднання з природою та відпочинок від галасу та туристів, свіже повітря та мінімальна інфраструктура, Вам точно сюди!
Р$: ще раз дякую за гостинність та прекрасний відпочинок!

Я ЯЯ
15 октября 2021 в 13:43

Прекрасное место, двор, хозяева.
Красивый большой двор с качелями, песочницей, горкой, беседками, каменным мангалом, речкой, газоном, цветами. Вокруг горы и тишина. Смело можно ехать с детьми маленькими: им тут весело и есть где побегать, поиграть.
Если выбрали Дземброню для отдыха - то смело бронируйте место в Шафран.

Миша
20 сентября 2021 в 21:03

Прекрасное место!
В доме очень чисто. Приветливые хозяева.
Вокруг очень красивая природа: горы, речки.

Большая территория с беседками и мангалами. Есть площадка для детей.

Однозначно приедем сюда снова.

Олена
11 сентября 2021 в 23:27

Не рекомендую, якщо відмітна на карті з помилками то це вже насторожує.
Все треба брати з собою.
Таке враження, що тобі ще мають заплатити за проживання там. Власниця дивна жінка, треба переосмислити трошки поведінку.
Читайте негативні відгуки, там реальна правда.

Wi-Fi

Антон
26 августа 2021 в 17:09

Хороший ночлег для уставших путников или перед походом в горы.
Очень приветливая хозяйка.
Советую снимать коттедж, т. к. Дом не очень уютный - тонкие стены и потолки, все разговоры слышно и скрипят полы. Хорошо, если никто не будет тусить в доме

Володимир
21 августа 2021 в 19:46

Гарна місцина, річка, вид на гори. Кінець цивілізації. У великому будинку декілька кімнат, але зручності лише на поверсі. Велика гарна територія

Алекс
19 августа 2021 в 1:31

Супер місце, практично у підніжжя гори та привітливі власники. На території протікає ріка з гір!

Эля
12 августа 2021 в 9:09

Надзвичайно затишне місце для відпочинку з родиною, і дитині є де розважитись, і батькам на гойдалці зустріти захід сонця (навіть якщо накрапає дощик). Пощастило заселитися без попереднього бронювання, бо негода не дала піднятись на Поп Іван. Номер двомісний, але великий. Так, зручності загального користування, але, через невелику кількість номерів в будинку, це не завдавало клопотів. Зручна кухня, з усіма необхідними речами.

Оксана
04 сентября 2020 в 1:39

Кожного року приїжджаю в Дземброню до друзів в садибу Шафран. Це гарне місце для відпочинку від міста і турбот. Є багато можливостей активного відпочинку - походи в гори, гриби, ягоди, рибалка, купання в річці, сплав по Черемошу. Можна сходити в монастир. А можна навіть не ходити далеко, бо ти вже в горах, в найвисокогірнішому селі в Україні) До садиби є гарна дорога, машину залишаєш на подвір'ї. Подвір'я велике, на ньому навіть тече річка) Є альтанки, місця для шашликів, дитяча горка і де погратися малечі. В кімнатах є все необхідне. Душ (санвузол) гарно облаштований і чистий. В будинку їх два - на перому і другому поверсі. Також є кухня з холодильником і всім необхідним. Продукти можна брати з собою, можна купити в магазині в селі. Домашній сир, сметану, молоко можна придбати у господарів. В окремому будиночку є свій санвузол і кухня. Завжди тішить чистота і порядок, гарне ставлення і привітність господарів. Рекомендую це місце для відпочинку всім хто любить природу і цінує комфорт.

Яна
09 августа 2020 в 13:26

Доброго дня любі друзі! Насам перед хочу подякувати Марії, хазяйці за приємні спогади, та відпочинок у садибі Шафран) тут дійсно мило і затишно гарна Карпатська атмосфера. Мені дуже сподобалося як чисто і затишно тут відпочивати, і навіть мош тепленько го молочка попити, рибку в річці половини, і навіть грибочків набрати. Одним словом залишилися тільки гарні спогади про цю садибу, і неодмінно чекаю липня щоб приїхати і відпочити знову, і походити горами і по дихати свіжим карпатських повітрям. ТАМ БОМБЕЗНО. ГАРНО ДЯКУЄМО ЗА ВАШ ПРИЙОМ МАРІЯ ️

Евгения
28 июля 2020 в 14:38

Живописное место в самом сердце Карпат. Добрые и милые хозяева. Все чисто, аккуратно и душевно.

Макар
19 июля 2020 в 7:26

Відпочивали не один раз, дуже сподобалось! Доброзичлива хазяйка, чисті номери, гарні умови!

христинка
29 сентября 2019 в 9:23

Минулого тижня відпочивали там️ Чесно кажучи, відпочинок пройшов на ура! Погода була шикарною і можна було відчути і побачити всю красу величних Карпатщодо умов то це тільки плюси! В домі дуже затишно та просто. Є зручна, широка ванна та кухня, де є все необхідне. В кімнатах дуже чисто та свіжо, спати дуже комфортно. Також все створено для вашого відпочинку, тобто вечером за рахунок мангалу та каміну ви можете пожарити шашлик, є кілька бісєдок для компаній, ніхто нікому не мішає. Для дітей є окемий куток де вони можуть побавитись в піску чи на качелях. Великим плюсом є те, що в приємної господині ви можете купити свіжі молочні продукти, чай, мед, настоянки. Завжди можете зпитати про види відпочинку та часопроводження, господиня вам ніколи не відмовить!

Добавить отзыв