UAOTZYV.COM

Садиба Родинний затишок Estate Family Comfort

Адрес Верховина, вулиця Жаб'євська
Телефон +380 (68) 724-94-14
Рубрики Арендуемое жилье, Ночлег
Оценка 5 6 отзывов
Похожие компании в категории
Садиба Василя Мочерняка — Івано-Франківська область
Shum Cheremosha / Садиба Шум Черемоша — Верховина, 24 серпня, №3 Ільці
ГОСТЬОВИЙ БУДИНОЧОК — Верховина, вул. Михайла Грушевського, 83

Садиба Родинний затишок Estate Family Comfort отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ирина
29 сентября 2023 в 13:17

Рекомендую це місце!
Господарі пані Василина та пан Михайло чудові.
Можна замовляти страви, які господиня готує дуже смачно і за прийнятними цінами!
Порадувало те, що у ванній кімнаті свіжий ремонт та відсутність грибка.
Розташування зручне, є і магазини, і музеї, і де погуляти.
А також вам розкажуть господарі, де і що подивитись цікавого.
Є катання на конях, на джипах і квадріках.

Ирина
04 сентября 2021 в 9:20

Відпочивали в цій садибі влітку. Враження - 10/10.
Дуже вдале розположення садиби, велике подвір'я. Багато квітів, дерев, є альтанка, мангал, гойдалки, навіть дитяча пісочниця з іграшками. Всюди чисто та затишно. Це не центр села, а присілок, тому тиша забезпечена. Краєвиди - неймовірні! При цьому до автобусної зупинки - максимум 100 метрів.
Такої гостинності та уважності до гостей, яку забезпечили господарі - рідко зустрінеш! Весь час опікувалися нашим дозвіллям, підбираючи для нас екскурсії за нашим смаком та гаманцем) Господиня Василина дуже смачно готує, і навіть ділиться своїми рецептами! Крім того, є кухня, якою можна користуватися, з повним набором всього необхідного для самостійного приготування їжі.
І ще окремий бонус - у господарів є собака Нора, яка з задоволенням вигулювала нас по околицях) Надзвичайно дружелюбна та жвава хаскі! Але якщо вас собаки не цікавлять, ви її навіть не помітите)
Дуже рекомендую цю садибу для відпочинку. І якщо ще раз вирішимо побувати у Верховині - то це обов'язково буде Родинний затишок!

Вадим
31 августа 2021 в 16:39

Чудове місце. До садиби веде асфальтована дорога 150м від траси. Затишно. Від на Чорногору та г. Магура. Смачна кухня. Юшка з грибів - БОМБА. Чисто та охайно. Привітні господарі. Дійсно Родиний затишок. Почували себе як дома. Завітайте, не пожалкуєте!

Катерина
20 января 2021 в 20:48

У "Родинному Затишку" справді почуваєш себе як вдома, господиня Васелина дуже привітна і добра жінка. З радістю пригостила нас смачними пельменями і домашніми смаколиками

Антон
16 ноября 2020 в 22:00

Відпочивали тут компанією. Дуже доброзичливі люди та гарні умови, всім рекомендуємо

Tetiana
28 сентября 2020 в 8:53

Дуже уважні, гостинні господарі. На територіі та в приміщеннях чисто та зручно. Навколо гарні краєвиди. Є все необхідне для комфортного відпочинку з дітьми та без. Зручне розташування (на достатній відстані від дороги, щоб було тихо, але зручно дійти пішки). Пані Василина дуже смачно готує за помірну платню. Є можливість приготування іжі самостійно. Пан Михайло завжди радий вам порадити екскурсіі та підвезти до необхідноі локаціі. Радимо для відпочинку у Верховині!

Добавить отзыв