UAOTZYV.COM

садиба Надія отзывы

Адрес Білоберізка, Циркалаш
Телефон +380 (99) 797-37-24
Сайт www.sadybanadiya.if.ua
Рубрики Отель, Музей-усадьба
Оценка 4.8 16 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Садиба Надія — Яремче, вулиця Пушкіна, 30б
Похожие компании в категории
Хата Різьбяра — Білоберізка
Trembita — Головна вулиця №, 414
Садиба над Черемошем — Івано-Франківська обл., Р62

Отель садиба Надія отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
30 июля 2021 в 9:10

Надзвичайно мальовнича місцевість, затишні дерев"яні нові будиночки, приємні господарі, гарне обслуговування. Є можливість обрати різноманітні екскурсії по місцевості та з виїздом!

Яна
23 июля 2021 в 0:04

Надзвичайно гарне місце, красиві краєвиди, дуже хороші господарі. В будинку є все для комфортного проживання і навіть більше). Особливо задоволені були дітки, адже в дворі є облаштований басейн, є качелька біля будинку, настільний теніс. До гір рукою подати, знизу- річка Черемош. Всі фото з сайту реальні. Дякуємо за гарний відпочинок, повернемося до вас взимку!

Дарья
15 июля 2021 в 7:55

Тихое, спокойное место для отдыха с семьёй или компанией.
На территории есть магазинчик, сауна с басейном.
Новые уютные домики, в них до сих пор пахнет деревом)
Есть всё необходимое (на кухне: холодильник, посуда, варочная поверхность, чайник) в ванных комнатах (полотенца, а вот фен стоить взять с собой)
В целом рекомендую!
А ещё цена у них очень доступная!

ЄВГЕНІЯ
08 июня 2021 в 12:42

Ми відпочинком лишились задоволені на 100%. Вже вдруге у Білоберізці і кожно разу знаходимо куди піти. Одразу варто зауважити, що це відпочинок не для ледачих: ви круто відпочинете, якщо любите споглядання гір, річок, неба. Якщо любите кудись ходити, самотужки шукати собі розваги. Ми щодня ходили гуляти, піднімались на ту лису гору - це прямо випробування. Були машиною, тому могли ще кудись поїхати. Якщо ви хочете сидіти на території садиби і нікуди не ходити, можливо, вам краєвидів буде мало.
Господарі дружелюбні, уважні, привітні, не нав'язливі, легкі у знаходженні компромісів.
Будинки у садибі колоритні, пахне деревом, мінімалізм по меблям, але в тому то і родзинка. Після сучасних готелів і апартаментів там своєрідна атмосфера. Барів і ресторанів поблизу немає, тому це хороший відпочинок для сімей, і дружніх компаній.

Віктор
08 июня 2021 в 8:45

Я не Джек Лондон який вмів описувати природу так, наче ти перебуваєш десь там на Алясці, сто років тому, а не в теплому ліжку. Тож напишу коротко. Ми вдруге відвідуємо Білоберізку яку полюбили за красиву природу і добрих людей і неодмінно будемо приїздити суди ще і не один раз. В садибі Надія сподобалось все, рекомендую, єдине що не вистачає то це можливість придбати магнітика на холодильник з назвою садиби чи села.

Олег
27 мая 2021 в 11:54

Чарівний, затишний, відпочинковий комплекс в самісінькому серці Гуцульського краю!
Нещодавно повернулися з відпочинку - це був справді незабутній час, гори з притаманною їм магнетикою, величчю, дивовижною красою, наповнили нас енергією і натхненням. Тут кожен знайде найбільш оптимальний для себе варіант відпочинку, від звичайного релаксу на території садиби, до щоденних походів гористими лісами і полонинами. Також є великий вибір екскурсій. Надзвичайно смачна і автентична гуцульська кухня! Дякуємо газдині пані Любі, та газді пану Володимиру за чудовий відпочинок!

Danik
27 мая 2021 в 9:33

Мені тут сподобалось! Персонал дуже привітний, особливо його господарі! Дьядко Володя - ви найкращі

Роман
25 мая 2021 в 9:09

Досить пристойно і компактно. Прекрасна гірська природа, а повітря. Напитися ним неможливо. Душевне обслуговування.

Алексей
14 июня 2020 в 16:07

Хозяева хорошие! Помогут. Пойдут на встречу.
Место красивое! Природа!
Есть экскурсии по ближайшим местам.
В детстве я пил воду из крана. А тут представляете! Тоже можно! В магазинах продаётся Карпатска Джерельна. Здесь она прямо из крана из горного источника!

Екатерина
04 марта 2020 в 8:15

Хочу із задоволенням залишити відгук! Відпочивали із друзями пять днів, все дуже сподобалось, якщо хочеш втікти від великого мегаполісу, тобі саме сюду. Навколо гори та ліс, журчить струмок, далеко від дорого, насолоджуєшься спокоєм. Були в котеджі Надія, все охайно, кімнати просторі на мій погляд величеньки, кухня велика, може знаходитись чимала компанія, гойдалки, альтанка, що виходить на краєвид гор. Одним словом усе сподобалось, дякуємо хазяєвам за теплий прийом, треба тепер до вас улітку, думаю що буде ще краще ніж взимку, чудовий аромат квітів та трав) Рекомендую на всі 100%! Обовязково напишу гарного відгуку на вашій сторінці у фейсбук, туди викладу також фото!) До нових зустрічей!

Nazar
30 января 2020 в 5:18

16.11.19 були у п. Люби. Досить все добре, досить новий котедж, не зношений. Крім водоспаду 1-1.5м піти нікуди. Стався неприємний казус коли п. Марія хотіла забрати калорифер з однієї з трьох кімнат (блока), бо кудись її там треба в інший котедж, але ми це відстояли, крім електро калорифера опалення нема! А ще було неприємно коли на кухні в бойлері в розетці як вияснили пізніше зникло живлення (можливо автомат вибив окремий) але у кухні в розетках та освітлення, електрика була!

Games
25 сентября 2019 в 17:34

Все чудово. Але є деякі недоліки. Не у всіх номерах є кондиціонери, або хоча б вентилятори. є басейн, але воду у ньому треба вже поміняти. Тай трохи нудно. Немає ніякої організації якихось походів. А взагальному можна відпочивати.

Ирина
30 ноября 2018 в 7:57

Дуже гарне місце. Суперові умови. Хочеться подякувати пані Людмилі і всій її родині за гостинність.

Юлия
20 ноября 2018 в 17:03

Тихе і спокійне місце, гостинні господарі, умови чудові. Для діток на території є поні і білочка)

Ольга
12 ноября 2018 в 17:35

Чудове місце для сімейного відпочинку. Садиба розташована на схилі гори. Навколо чудові краєвиди, місця для прогулянок. Хазяйка гарна, привітна, смачно готує. Організовує дозвілля та трансфер. Маємо бажання приїхати влітку.

Юлия
31 октября 2018 в 15:46

Уже не в первый раз останавливаемся в садыбе. Снимали "Водолей" на 20 дней. Незабываемое место для детей, рядом лес, все молочные продукты свои, вкуснейшая вода из крана и родников. Можно заказывать экскурсии на Верховину, Говерлу, водопады и т. Д. Дети брали мастер-класс по резьбе.

Добавить отзыв