UAOTZYV.COM

Садиба Маланка у Карпатах

Адрес Микуличин, жилий масив Горби 110 б
Телефон +380 (50) 377-65-77
Сайт www.malankarpaty.com
Рубрики Полупансион
Оценка 5 27 отзывов
Похожие компании в категории
Котеджі зруби Явірник в Яремче — Яремче, вулиця Свободи, 332 а
Затин / Затін — Ivano-Frankivsk Oblast, Ukraine, Yaremche, Svobody St, 386А
Садиба Янчар — Микуличин, вулиця Грушевського, 22 б
Усадьба Лесная сказка — Яремче, вул. Івана Франка 11, Н09, 11

Садиба Маланка у Карпатах отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
19 октября 2023 в 4:04

Прекрасне чудове місце з гарним краєвидом на гори. Затишні номери з різноманітною тематикою. Дуже домашня атмосфера у будинку - надзвичайно красиві і цікаві деталі інтер'єру. А вечори біля каміну просто неймовірні!

У ґаздині можна дізнатися детальну інформацію про розваги та визначні пам'ятки поблизу.

Іруся
28 сентября 2023 в 19:37

Спокійне, красиве місце розташування.
Привітна господиня.
Інтер'єр та екстер'єр - вам сподобається, поринете трішки у минуле з інтерпретацією сьогодення

Наталия
13 августа 2023 в 4:12

Садиба Маланка у Карпатах - це місце, де поринаєш у казку. Зникають грані відчуття реальності. Повне перезавантаження. Це живий будинок, який має душу - дуже позитивну господиню Галину.
Відчуваєш, як пані Галина любить свою справу. Вона працю, нібито співає - завжди з посмішкою, з гарним настроєм чи то готую смачні сніданки, або поливає квіти.
Всі куточки в садибі продумані і кожного дня можна несподівано для себе відкривати нові дива.
Також господиня може розповісти як добратися до найближчих краєвидів, до яких можна прогулятися пішки: загадкове озеро в горах та гуцульська хатинка, фарельне господарство в пʼяти хвилинах від садиби; чани; справжня діюча полонина «У Миколи», де можна скуштувати та придбати бринзу; великий каньйон та гойдалка.
Скориставшись екскурсією ми відвідали Верховину, завітали до музею музичних інструментів, до сироварні, познайомилися з історією Карпатського мольфара Михайло Нечая та ще декількома феноменами.
Від відпочинку залишилися дуже приємні спогади! Дякуємо господині Галині дуже-дуже! Бажаємо натхнення та втілення нових творчих ідей!

Olena
10 июня 2023 в 4:34

Садиба в чудовому місці з особливою атмосферою. Привітна господиня і її смачні сніданки. Чудове оформлення кімнат, естетична насолода від всього, що тебе оточує. Колоритний інтер'єр нікого не залишить байдужим. Шепіт річки, тиша гір. Рекомендую всім, хто цінує затишок та спокій. Особливо хочу відмітити чистоту, яку забезпечує пані Галина: білі шкарпетки залишаються білими)

Maksym
21 января 2022 в 21:26

Дуже затишно, смачні сніданки, чудова господиня - порадила як краще йти в похід, де повечеряти, дозволила залишити сумки поки ми ходили в гори і навіть зачекати пару годин після походу на транспорт. Дуже рекомендую.

Михайло
30 декабря 2021 в 22:06

Неймовірно затишна місцина, створена чудовими людьми з любов’ю до своєї справи!
Зовсім близько - ліс та стежка в гори, а поруч із садибою тече струмок. Прекрасне місце, щоб звільнити голову від зайвих думок і забути про буденність

Luska
15 декабря 2021 в 2:59

Дуже сподобався відпочинок у цій садибі. Усе в будинку чисте, дуже приємно там знаходитись. Дизайн інтр’єрів заслуговує окремої уваги як і сама господиня Галина️

Иван
10 ноября 2021 в 7:36

Неймовірно атмосферна садиба в тихій місцевості!)
Доїзд достатньо зручний, останні 200 метрів дорога неасфальтована, але проблем не створює

Саша
26 октября 2021 в 7:37

Враження наймовірні) Відпочинок тілом і душею. Атмосфера створена господинею, залишає приємні спогади. Приїжаємо, як до себе додому, вже не вперше. Рекомендуємо

Алексей
25 октября 2021 в 5:58

Якщо плануєте відпочити в Микуличині то кращого місця не знайти)
Відпочиваємо вже 2-й рік задоволені всім: в будинку ідеальна чистота, надзвичайно смачні сніданки, господиня завжди рада бачити, підказати, порадити і допомогти.
Відпочинком задоволені на всі 100%

Катерина
15 октября 2021 в 3:06

Прекрасне місце для тих, хто хоче відпочити і душею, і тілом. Хазяйка садиби - прекрасна і мила жінка, яка ще й неймовірно готує. Обов'язково сюди повертатимусь. ️

Женя
10 октября 2021 в 23:03

Відпочивали з сім‘єю у Маланці. Мега приємна атмосфера створена п. Галиною, ніби приїхали до рідної тітки в гості) Маланка - це будинок в якому є душа, всі деталі ретельно підібрані, дуже цікаво все розглядати. Всюди дуже чисто і охайно. Чудові, смачні сніданки і не менш смачні солодкі компліменти від п. Галини. Дуже теплі спогади. Рекомендую усім хто хоче відпочити в атмосферному домі, в якому є щось більше ніж кімната для ночівлі.

Вадим
22 августа 2021 в 20:32

Прекрасное место. Отлично отдохнул и набрался сил. Хозяйка очень приветливая и гостепреимная. Приеду сюда еще не раз. И всем рекомендую.

Нина
12 июля 2021 в 23:03

Гостеприимная милая хозяечка, очень вкусно готовит и красиво подает еду, дом как шкатулка с сюрпризами-все уголки заполненьі разньіми чудесностями: картиньі, шторьі, подушки и т. П. Все оформлено с вкусом и теплом. Рядом кафе с поточними прудиками, свежую форель ловили сами, тут же нам ее приготовили. Поднялись по руслу реки к озеру в горах. СЛОВОМ, провели замечательньіх два дня и уверена что вернемся сюда еще не раз. Однозначно рекомендуем!

Nezhdana
07 июля 2021 в 19:18

Одне з самих прекрасних і найзатишніших місць для відпочинку, де вдалося побувати. У нас був номер з балконною терасою, природа неймовірна і шум річки, що поряд.
Номер чистий зі всіма зручностями, власниця Галина неймовірно позитивна. А сніданки на вагу золота.
P. S. Є кухня з "повним фаршем", де можна приготувати самим все, що по душі.

Наталия
19 декабря 2020 в 8:00

Однозначно рекомендую. Будинок дуже чистий, затишний, всі деталі інтер'єру підібрані дуже влучно. Окремої високої оцінки заслуговує господиня - в нас було враження, ніби ми не орендуємо кімнату, а приїхали в гості)

Инна
13 декабря 2020 в 12:57

Неймовірно гарна місце для комфортного відпочинку. Будинок і кімнати обладнані всим необхідним і навіть більше, а газдиня Галина створює неймовірну атмосферу та затишок. Обов'язково повернемося

Андрей
05 ноября 2020 в 4:52

Якщо ви хочете провести гарний відпочинок у Карпатах, обов‘язково зупиняйтесь в садибі «Маланка». Кожна кімната в садибі унікальна і будь-хто може підібрати покої до смаку. Господиня Галина творча і приємна людина, яка може порадити цікаві місця і підтримати розмову, до того ж її сніданки неймовірно смачні. Навіть короткою поїздкою з ночівлею в садибі «Маланка» ви будете точно задоволені!

Иван
02 ноября 2020 в 12:00

Одне з найкращих місць де я був. Садиба зроблена і обставлена з душею, дуже привітна господиня. І неймовірні види)

Женя
18 октября 2020 в 21:01

Надзвичайно класне місце) Господиня дуже хороша, ввічлива, доброзичлива) все дуже сподобалося, обов'язково ще приїдемо)

Добавить отзыв