UAOTZYV.COM

Садиба Лісова Квітка

Адрес Івано-Франківська обл., Р24
Телефон +380 (97) 731-58-64
Сайт carpathian.info/advertisements/250
Рубрики Посуточная аренда жилья, Полупансион, Отель
Оценка 4.2 16 отзывов
Ближайшие филиалы компании
У Кулика — присілок Грабовець
Котедж Кичера — Красник, Р24
Брусничка — Яремче, вулиця Назарія Яремчука
Похожие компании в категории
Горный Прутец — Поляниця, вулиця Карпатська, 5а
Котедж Трембита — Залужани, 48°08'54. 24°47'08, вулиця Верховина
Приватна садиба У діда Віктора — Яремче, вулиця Гната Хоткевича, 5
Бусинка — Яремче, вул. Олекси Довбуша, 66

Садиба Лісова Квітка отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дмитрий
12 апреля 2022 в 16:07

Дуже приємно перебувати в цьому готелі, номера дуже комфортні та затишні. Місце знаходження дивовижне прямо під горою. Дівчата привітливі. Є більярд що велика рідкість для цієї місцевості. На мій погляд 10/10.

Andre
17 ноября 2021 в 20:38

С учетом того, что на два поселка всего 2 кабака, один из которых этот, то сравнивая со вторым, здесь можно питаться. Меню небольшое, но голодным не останешься. Вкусный борщ, вареники, травяной чай, хороший кофе. Ценник - невысокий. Очень красивый вид на открытой веранде. Удобно подъехать на машине и большая парковка. Теперь о грустном. Сырники, о которых тут красиво писали - это 4 жутко пережаренные таблетки. Также до сих пор непонятно, где молоко в молочной гречневой каше. Порция вареников с картошкой - 13 штук - это классно и вкусно, но сметана, которая к ним подается, это что-то вроде очень жидкой молочной сыворотки.

Анна
16 ноября 2021 в 21:23

Готель при дорозі і чудово підходить для однієї ночівлі. Ми проживали тут тиждень. Номера звичайні, чисті, але звукоізоляція ніяка, майже все чути, про що говорять у сусідньому номері. Власної території немає, є лише тераса. Щодо кухні, порції малі, на смак не дуже. У молочній каші молока майже немає, розведено водою. Виніс страв повільний. Але найбільше вразила ситуація, коли на другий день нашого перебування, обслуговуючий персонал сказали, що більше не будуть нас обслуговувати, бо нібито ми залишили поганий відгук на гугл. Ситуацію вирішили, але тут ми більше не харчувалися, було не приємно від такого відношення. Будь який фідбек потрібно брати до уваги і працювати на покращення якості послуг, а не вести себе як мала образлива дитина. Сюди точно більше не повернемось (

Владимир
12 ноября 2021 в 20:16

Адекватные условия за вменяемые деньги. Недорогая кухня. Надеемся что садиба не испортиться и можно будет также приезжать на отдых.

Інна
02 сентября 2021 в 4:00

Це най краще місце де можна поїсти в Криворівні. Смачно, доступно по ціні. Голупці, борщ, грибна юшка дуже сподобалися. Затишні, чисті номера. Просто і по гуцульськи. Рекомендуємо

Вадик
21 июля 2021 в 12:08

Дуже затишний готель! В номерах чисто, пахне деревом, ванна кімната простора, чиста
! В кімнаті є обігрівач. Постіль біла, чиста! Вікна виходять в ліс, зранку просинаєшся під спів птахів. Ще порадувало, що в номер можна замовити сніданок, чи вечерю. Кухня дуже смачна, ціни теж порадували, помірні. Загальна оцінка 5+. Окрема подяка Діаніі (на рецепції), та подяка кухарям та власнику!

Алиса
17 июля 2021 в 20:49

Останавливались на одну ночь. Номер чистый, аккуратный, без каких либо неприятных запахов; постельное белье свежее, чистое, полотенца снежно белые. Большая беда с едой. На завтрак заказали омлет. Принесли нечто: резиновый блинчик из 90% состоящий из МУКИ! Это еще и НЕ свежее, разогретое перед подачей. Яйца можно приготовить за 5 минут максимум! Картофельное пюре для ребенка -синего цвета клейстер какой-то. Сырники были съедобны.

Andre
29 мая 2020 в 7:46

Приємне росташуваня навколешне середовище вопше супер обслуговування на вищому рівні смачна їжа

Наталія
15 августа 2019 в 6:18

Вдале розташування. Привітний персонал. Смачно готують. Не знаю, плюс чи мінус - мінеральна вода (сірководнева) з крана, в душі. Шкіра від цього дуже тішилася. Номери зручні. Рекомендуємо.

Ольга
23 июля 2019 в 20:22

Привітні працівники. Дуже приємні ціни (можна роздивитися у доданому фото меню). Садиба має 2 поверхи. На другому-наявні номери.

Саша
10 января 2019 в 22:25

Были в этом месте три раза, еда обычная, обслуживание в норме. Из минусов как мы поняли лишь один повар поэтому ждали пищу долго.

Надія
07 января 2019 в 23:18

Затишна садиба для спокійного відпочинку. Старанний персонал. Номер великий, гарно укомплектований. Мінусом є відсутність облаштованої парковки

Андрей
26 декабря 2018 в 22:17

Зупинялись на декілька днів перечекати негоду. Є більярд. Кухня дуже смачна! Немає свого двору і локацій навколо готелю. Але кухня таки смачна!

Виктория
02 декабря 2018 в 18:03

Чудовий готель. Дуже приємний персонал. Гарні краєвиди. Багато пішоходних маршрутів. А найголовніше це кухня! Найсмачніша у регіоні! І приємні ціни. Дуже рекомендую тим хто любить комфорт, смачну їжу, гарні стильні інтертєри та гори. Це ідеальне місце:)

Михайло
18 ноября 2018 в 22:53

Спочатку я оцінив на 3 зірки
Зараз змінюю своє рішення тому що замінили офіціанта і почали добре прогрівати приміщення вдячний власникам за зміни, такош нагадую тим хто ще не відвідував цей заклад є хороший білярд, смачна кухня, дешеві номери і само собою приємна атмосфера)

Татьяна
10 ноября 2018 в 7:45

Все понравилось, но уборку номеров хотелось бы чаще, чем раз в неделю. Отлично готовят, хорошие цены, прекрасный вид, в номерах все отлично. Спасибо!

Добавить отзыв