UAOTZYV.COM

Садиба KOSTEL HOUSE Микуличин

Адрес Микуличин, урочище Країще
Телефон +380 (66) 251-33-37
Сайт www.facebook.com/kostelhouse
Рубрики Отель, Коттедж
Оценка 4.8 17 отзывов
Похожие компании в категории
Романтік Спа Готель — Яремче, вулиця Свободи, 363/32
Крокус — Микуличин, ул. Гната Хоткевича, 2а
Крым — Яремче, вулиця Свободи, 355
Котеджі зруби Явірник в Яремче — Яремче, вулиця Свободи, 332 а

Садиба KOSTEL HOUSE Микуличин отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вадим
28 июля 2023 в 9:50

Непоганий хостел для бюджетних туристів без завищених очікувань. Помірна ціна, безкоштовна парковка, ненав'язливий сервіс, загальна кухня, альтанки, мангал, власний вихід на берег річки.

Виктория
05 июля 2023 в 14:52

Дякую за гостинність! Дуже приємна господиня, все чистенько та зручно. Гарна територія біля готелю, всі дрібниці продумані.

Bogdan
11 октября 2021 в 7:15

Готель з душею!
Зручне розташування. Близько центральної дороги Н09. Також поруч продуктовий магазин. Є власний вихід до гірської річки. Сауна, чілл зона, качеля і широка тераса. В готелі є кухня для приготування їжі, безкоштовна кава та можливість замовити екскурсії.

Мар
01 октября 2021 в 3:53

Замечательные хозяева. Есть парковка для авто бесплатная, выход к реке. Для меня приоритетом было то, что можно с собакой приехать. Обязательно вернёмся сюда!

користувач
29 сентября 2021 в 7:09

Дякуємо за чудовий відпочинок. Дуже затишно, чисто і наявність власного пляжу біля річки неймовірний бонус!

Ivanna
18 сентября 2021 в 16:37

Наступного разу в горах тільки тут.
Мега швидко реагують і комунікують. Величезні номери у дерев'яному будинку з власним сандушвузлом.
Зроблено все з душею і відчувається так само. Це не традиційна галицька колиба, яких ви знайдете мільйон. Це місце має своє обличчя і настрій, який якщо вам зайде, то ви будете сюди повертатися знову і знову, як роблять дехто з мешканців цього місця уже зо три роки.
Привітні господарі, почуваєшся як в друзів у гостях. Інші відпочиваючі
Кухня і велика кімната зі столами і лавами спільного використання.
Вхід у дім в тапочках, чисто, зруб дерева. А стіни можна розглядати вічно.
При плюс 30 надворі звісно трохи буде душно на 2му поверсі.
А ще з двору є вихід у річку:).

Your
15 сентября 2021 в 9:48

Отличное место, чисто, все что нужно есть. Есть общая кухня где можно готовить. Выход к речке прям с номера. Очень приветливые хозяева.

Дмитрий
22 августа 2021 в 14:52

Это место, где наилучший в Карпатах хозяин гестхауса, а также гид и Друг:) Место очень живописное, рядом горная река, буквально во дворе. Все очень классно, хозяева гостеприимны, и здесь намного атмосферное место, чем в Буковеле или Верховина. Но это сугубо мое мнение:)
Мы брали там рафтинг, джиппинг, ходили за грибами, ходили в поход на гору Костел, заказывали еду, всё было супер. Никаких нареканий! Рекомендую!

Yevhen
26 июля 2021 в 8:56

Загалом чудове місце для відпочинку, навіть із дітьми. Ну сидіти в номері в Карпатах і без дітей вважаю недоцільним.
Не дуже велика територія але гарно організована, є тераса, мангал, окрема тераса із гамаком і кріслами мішками де якраз діти гарно релаксували після карапкання в гору.
Власник хаусу організовує за бажанням активний відпочинок та із радістю підкаже куди ік краще добиратись і що подивитись.
Номера не великі але затишні, як завжди в дерев'яних готелях шумні (ну в не дерев'яних 5ти зіркових в Турції та Єгипті також шумно)
Є вихід до річки, поряд декілька магазинів, неподалік (~600м) кафе Леопольд, в якому мені було смачно, та затишно, привітний персонал і помірні ціни.

Алина
18 июля 2021 в 5:25

Для молодёжи супер, есть прокат снаряжения, настольные игры и приятный персонал. (Яна привет!) Есть кухня со всем необходимым. Для совсем маленьких есть игрушки и песочница. Все в дереве. Горячая вода и все удобства в номере.

Артем
08 июля 2021 в 10:53

Чудова атмосфера, чудові люди, смачна їжа, є баня, річка, великий вибір розваг - ски-тур, трекінг, льодолазіння, рафтінг, скелелазіння і багато іншого!)

Наталия
10 июня 2021 в 3:11

Переваги: тепло, затишний номер, приємна дівчина Яна, яка нас зустріла. Wifi працював добре.
Недоліки: дерев'яний будинок повело, підлога скрипить при ходьбі, двері в ванну просіли настільки, що утворилась щілина 3 см, не закриваються, шумоізоляції 0, матрац на ліжку ватний товщиною 2 см, тобто спати дуууже незручно, одна кухня на 10+ номерів, телевізор - бутафорія бо розетки чи подовжувача поблизу нема. З паркомісцем також печаль.

Оля
20 октября 2019 в 14:08

Гарне затишне місце. Чисто. Привітна господиня. Неподалік є магазини, кафе, банкомат ПриватБанк. Є річка. На кухні є все необхідне. Можна смажити шашлик. Гарна прибудинкова територія з квітами, великою гойдалкою та дитячим майданчиком.

Виктория
24 сентября 2019 в 9:10

Отличный дизайн дома - стильно, уютно и из натуральных материалов (о, да - никаких штор в три яруса с перехватами - наконец то:). Расположение - отдельная история - свой выход к чистой речке - приятно и покупаться и послушать шум реки. Хозяин - очень приятный человек как и вся его семья. Если занесёт нас в ту сторону - только тут будем бронировать

Олег
20 ноября 2018 в 11:50

Отличное место. Очень рекомендую, не дорого, уютно, отличное место и прекрасные хозяева. В Карпатах был во многих местах, здесь, пока, лучше всего.

Алексей
10 ноября 2018 в 9:41

Чудесное место! Вкусно кормят, дают инвентарь, есть экскурсии, необычные интерьеры, натуральные материалы)

Лизавета
26 октября 2018 в 22:18

Хорошенькие номера с отделкой из дерева. Сделано с душой. Очень приветливые и хозяева отели и управляющие. Отзывчивые, душевные люди. Устроили отличный новогодний праздник для всех желающих гостей отеля. Рядом речка и в 20 минутах езды курорт Буковель. Рекомендую.

Добавить отзыв