UAOTZYV.COM

Садиба Кептарик отзывы

Адрес Івано-Франківська обл., Яблуниця
Телефон +380 (67) 834-08-16
Рубрики Отель
Оценка 4.5 30 отзывов
Похожие компании в категории
Вилла Влад — Поляниця, вулиця Стаїще, 268
Villa Milena — Поляниця, буковел, вулиця Карпатська, 73в
Чарда — Поляниця, вулиця Урочище Стаїще, 280
Анастасия Gold — Поляниця, вулиця Росиш, 252

Отель Садиба Кептарик отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлия
31 августа 2023 в 1:49

Мені сподобався готель Кептарик, який знаходиться в спокійному гарному місці між горами, з гарним басейном та затишною атмосферою.
Рекомендую як сімейний відпочинок, з дітками, саме те. Активності не має, якщо ви любите тусовки, це трохи інше. Номера чисті, великі, стильні, все необхідне є, хоча мені не вистачило косметики, яку не поповнювали з дня заїзду (шампунь хоча б) і інколи б хотілося щоб персонал за тиждень запропонував замінити рушники чи постіль, ну то таке, дрібниці в порівнянні з видом щоранку та щовечора. Якби були халатики було б ще краще)
Але зважаючи що персонал готелю не змінний був весь тиждень, то можливо просто на дрібниці не вистачило часу. Хочу відмітити Дмитра, завдяки йому ми не загубилися вночі в горах, як добиралися до готелю. Він серед ночі нас провів по телефону і заселив, не зважаючи на те, що йому потрібно було б на ранок знову працювати. Дуже дякуємо.
Температура повітря в басейні+-23, для теплого літнього дня, супер, а ось увечері чи коли дощ, уже запрохолодно. Приємно відмітити що вода не воняє хлоркою а з додаванням солі. Це дуже порадувало. І звісно ж вигляд з басейну незабутній.
Також варто відмітити смачну українську кухню в ресторані, за приємними цінами.
Сніданки, що входить у вартість дуже смачні та різноманітні, навіть домашні тортики були, супер. В ресторані можна замовити з меню, готують швидко та смачно. Банош, форель, деруни, мої фаворити! Хоча ми ніколи не їли в ресторані, місць з гарним краєвидом в
готелі досить. Насолоджувалися ними.
Місця для занять спортом не багато, але я знайшла для себе куточок з видом на гори під басейном, де проводила собі ранкові тренування, шкода ніхто не приєднався. Може наступного разу.
І, звісно ж, ціна готелю досить приваблива. Є парковка.
Особисто я б сюди повернулася з радістю.
Дякуємо за чудовий відпочинок.

Яна
27 августа 2023 в 4:32

Дуже дякуємо за відпочинок
Настільки все сподобалося що писати відгук страшно бо потім не буде вільних місць

Анастасия
22 августа 2023 в 4:06

Були у цьому затишному місті з 27 по 29 серпня 2023року. Дуже сподобалось! Будинок 3 гарний, дуже вмісткий та комфортний! Адміністрація супер, кухня класна-порції великі та смачні, ціни також гарні!
Басейн-це окремі деферамбитеплий, чистий…а які краєвиди
Тож всі бажаючі-їдьте, не пожалкуєте

Роман
29 июля 2023 в 5:59

+ Красиве місцерозташування, смачна кухня, басейн.
- Погана шумоізоляція в номері, мало привітний персонал.

Окс
09 февраля 2022 в 16:32

Смачна кухня, гарне обслуговування. Персонал ввічливий. Все супер! Дякуємо вам. Гарних вам клієнтів.

Александр
25 января 2022 в 21:15

Открыли сезон 2021
Превосходное заведение
Чистые тёплые номера
В ресторане вкусная свежая еда
Место положения 10 мин от Буковели
Природа супер
Персонал очень приветливый.

Denys
21 октября 2021 в 14:36

Чудове місце!)
Будиночки і басейн виграють багато за рахунок панорамного вражаючого виду на гори.
Кухня правда не дуже…але то таке)

Владислав
20 октября 2021 в 12:00

Отличное место, с шикарными видами из номеров. Хорошая кухня. Бассейн с подогревом. Пол в ванной с подогревом. Вежливый персонал. Все очень понравилось.

Vita
28 сентября 2021 в 21:31

Хороший готель. Привітний і доброзичливий персонал, чисті і великі номери, смачні сніданки, велика територія, прекрасний, теплий, великий басейн

Уляна
27 августа 2021 в 5:15

Все гарно та чудово, на території комплексу є сауна, басейн з підігрівом, ресторан, гарна велика загальна кухня для приготування їжі. Але в котеджах просто "нереально" РИПЛЯТЬ сходи і двері. І ДУЖЕ маленькі кімнатки.
А ВСЕ ІНШЕ- ПРИРОДА -НАСОЛОДА

Татьяна
20 июля 2021 в 8:05

Прекрасный уютный отель. Приезжаем туда уже 6 лет подряд. Виды потрясающие, тишина, кухня замечательная. Хозяева очень гостеприимные. Не очень буду дальше писать о всех плюсах, а то и так уже сложно попасть туда, очень заранее нужно бронировать.)

Олена
15 июля 2021 в 13:08

Місце красиве (дякуючи Богу), ціни вищі, чим в Микуличині чи Татарові, але непогано. Краєвиди, проживання-все на рівні

користувач
12 июля 2021 в 2:50

Відпочивали з16.01-20.01.21
Відпочиваємо 4 рік підряд близькою компанією.
Бронюємо 3-4 номери.
Дуже затишна, чиста, комфортна садиба.
Смачна кухня, привітний персонал.
Баня, басейник.
Неперевершений краєвид.
Доступна ціна.
Якщо на лижі в Буковель то тільки в "Кептарик".
?

Алла
05 июля 2021 в 13:17

Кімнати не укомплектовані меблями, немає куда складати речі. Багато речей зроблених не аккуратно. Надзвичайно шумний готель. Пейзажі не дуже. Далеко від лижних трас і добратись без власного транспорту неможливо. Чиста постіль, хороша кухня.

Дима
21 июня 2021 в 20:12

Тут можна цікаво віддехнути, є басеїн тури по горах. З п'яти бальної системи 5 балів. СПРОБУЙ. НЕПОЖАЛКУЄШ.

Альона
09 июня 2021 в 3:54

Наше найулюбленіше місце відпочинку у Карпатах! Відпочивали тут неодноразово та у різні пори року. Проживання та харчування на високому рівні. Дуже привітний персонал. А територія та краєвиди, то любов!)

Наталья
22 октября 2019 в 19:12

Гарна панорама, є відкритий басейн, велика територія, є дитячий майданчик, а також конференц. Зал

Юлія
19 октября 2019 в 12:48

Дуже гарне місце для відпочинку з дітьми!
Краєвиди супер! Територія чиста, гарна. є дитячий майданчик. Від басейну просто в захваті! Жили в котеджі 18 - для 4-6 осіб, але реально може поміститися і більше. Є три кімнати - в одній двоспальне ліжко і диван який розкладається, в другій два односпальних місця, в третій диван, що розкладається як велике ліжко, і кухня. На кухні є холодильник, чайник, маленька електроплита, тому їсти можна готувати самому. Душ, туатет. Чиста, біла постіль, дають рушники в номері і біля басейну. Все на вищому рівні!

Арина
04 октября 2019 в 8:04

Величезне дякую за цей прекрасний простір! Мальовничо та з комфортом перебувала тут, чистота, персонал, умови на вищому рівні!

Слава
24 сентября 2019 в 2:06

НЕ хочеться писати позитивній відгук, бо стане популярним, набіжать туди, а потім не буде де відпочити нормальним людям.). Яким треба простору, тиші, чистоти, якості і комфорту.
Справедливости ради, і з вдячність за роботу господарів цього комплексу, прийдеться написати, як там добре.

Яблуниця - специфічний карпатський відпочинок. Переважна більшість всіх готелів розташована НА горах, а не у підніжжя, як в Татарові чи Микуличині.
А Кептарик так взагалі - що краєвид, що підїзд, що простори для прогулянки, що териоторія, що персонал, що басейн із підігрівом. Все просто клас.
Коротше кажучи - я туди повернусь ЗНОВУ. Нема змісту то все описувати. Оцінка 5, і цим все сказано.
Для мене є ще один важливий аругумент, при виборі місця відпочинку - це коли видно, що господарям важлива якість того що вони роблять, а не просто здають номери і здають. А туристам і так добре, бо тут гори видно.
Так от - Інна великий молодець. Вона цим живе. Вона біля цього живе. Їй важливо те, що вона робить. Це відчувається, і це видно по комплексу. Дякую. Ми постраємось знову до Вас.

Але - тссс! Це інформація тільки для адекватних і культурних людей. Бо набіжать неадеквати, набухаються, засруть новенькі номери і чистенькі білизну, а потім будуть нити в коментах, як там погано. А поки там хорошо - тссс!

Добавить отзыв