UAOTZYV.COM

Садиба Гуцульський двір

Адрес Івано-Франківська обл., Ворохта, 78595
Телефон +380 (97) 864-98-02
Сайт www.karpaty.info/ua/uk/if/jr/vorokhta/houses/hutsulsky.dvir
Рубрики Отель
Оценка 4.7 22 отзыва
Ближайшие филиалы компании
У Туза — Ворохта, вулиця Тараса Шевченка, 3
Усадьба Хатки На Пеньках — Ворохта, Ворохтянська середня школа, Hrushevs'koho str, 5
садиба Зупинись... — Ворохта, вулиця Михайла Грушевського
Гостинний двір Вишиванка — Ворохта, вулиця Михайла Грушевського, 15
Похожие компании в категории
Готель Оберіг — Ворохта, Bogdana Khmelnickogo, 37a
ВОРОХТА, ГОТЕЛЬНО-ТУРИСТИЧНИЙ КОМПЛЕКС — Ворохта, Danyla Halyts'koho str, 155
Скита — Ворохта, Zavodska, 16 street
КЕРМАНИЧ, ТУРИСТИЧНИЙ КОМПЛЕКС — Ворохта, вулиця Данила Галицького, 188

Садиба Гуцульський двір отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Діана
27 августа 2023 в 0:37

З плюсів:
- чисто
- якщо треба ближче до цивілізації, то ця садиба в 3-5 хв від залізничної станції
- можна з тваринкою
З мінусів:
- відчуття дешевої комерції та зневаги гостя
- бронювали номер з балконом, але нам сказали, що інші гості заїхали раніше, і оце їм віддали з балконом
- в ванній: поламана ручка душевого шлангу, поламаний пластиковий смітничок, гумовий килимок з 2003го як в санаторії, на який вже бридко ставати, хоча він чистий, пластикова поличка з дзеркалом, але така шо гнеться, то особливо там нічо не розставиш
- рушнички: дякую, що є, але мені соромно було б давати таке гостям за такий цінник (ми платили 900 грн за добу). Рушник наче з 80х, такий вже тонкий від старості, що теж бридко, хоча чистий - акцентую
- синтетична постільна білизна, неприємно на такому спати
- темна кімната, нема світильничків, тільки основне світло - теж як в дитячому санаторії з мого дитинства, оце лампа в склі і якесь сумне світло
- вид з вікна на якусь недобудову
- на кухні: ну мені вже було б соромно давати гостям отой гель в обмацаній пластиковій бутилці, де дешевий гель розмазують водою, нема паперових рушників, а при такому потоці людей, тільки мати текстильні - то не гігієнічно.
Загальні враження: ми певно жили в старому будинку (бо є новий, а я не знаю як там, бо може ж краще) на який вже видно всім якось все рівно. Ну не можна за 900 грн на добу давати такий «сервіс». Але може бути, якщо короткостроково, типу спустився втомлений з гір, попав під зливу, то да, тут приємніше буде

Олег
17 июля 2023 в 16:57

Проживали тут протягом 3 днів. Усе дуже сподобалось: зручне розташування (недалеко вокзал, гора Магура, річка, різні заклади) ; чисті та затишні кімнати, дуже приємні господарі, милі домашні тваринки, з якими можна погратися. Одним словом: рекомендую!

Елена
05 июня 2023 в 2:41

Відпочивали з групою дітей у Ворохті у садибі «Гуцульський двір». Щиро вдячні господарю Ігорю та його дружині за теплий прийом, спокій, чистоту в оселі, непідробну гостинність! Рекомендуємо! З повагою до всіх- туристи з Лубен.

Кирилл
16 марта 2022 в 9:23

Тепло, чисто, затишно. Адекватні ціни, ввічливий ненав'язливий персонал. Поруч залізнична станція, автостанція. Рекомендую.

Olexandra
12 февраля 2022 в 20:56

Ми жили в садибі вдвох в грудні і залишились задоволеними. Господарі - подружжя з дітьми - проживають в садибі на першому поверсі, а гості розміщуються на другому. В доступі є спільна кухня та зал з обідніми столами. Кімната виявилась зручною, в ній була окрема ванна кімната з гарячою водою, що дозволяло грітися після зимових прогулянок.

Женя
08 февраля 2022 в 7:50

Сьогодні тільки заїхали, дуже подобається атмосфера, сімейно, затишно. На кожну кімнату окремий туш і туалет. Кухня в одному із будинків гуцульського двору. Все дуже чисто, охайно, чудовий wi-fi.

Volodymyr
15 ноября 2021 в 7:07

Прекрасные, доброжелательные хозяева и администрация. Чистые и уютные номера, есть всё необходимое для прекрасного отдыха. Комплекс расположен в центре поселка, в двух минутах ходьбы продуктовые магазины и вокзал.

Анастасия
31 октября 2021 в 11:44

Просто супер! Чудовий господар, чистий номер та приємна ціна залишили лише гарні враження.
Якщо ще раз буду в Ворохті, обов'язково зупинюсь саме тут!

Андрей
19 октября 2021 в 18:07

Дуже гарна Садиба і прекрасні господарі! Однозначно рекомендую! Співвідношення ціна/якість на вищому рівні!

Дана
08 октября 2021 в 7:24

Загалом все добре, дуже чисто, наполірований посуд в номері, зручне ліжко, близько до центру. Єдине за що мінус одна зірка, то звукоізоляція (з самого ранку прокинулася від того, що сусіди включили ТВ (було чітко чути, що віщає телебачення), чути навіть як шуршали пакети, ніби вони були прям біля мого ліжка, чути церковне богослужіння при закритих вікнах. Якби не шум, то все було би люкс!

Янина
24 сентября 2021 в 23:58

Отдыхала с ребенком. Очень все понравилось. Номера уютные, комфортные. Спасибо огромное Игорю и Маричке за отличный проведенный отпуск в их гостинице.

Валентин
06 августа 2021 в 20:29

Гарне співвідношення ціна/якість. Привітний господар. Чисто. Нормальний матрац, великі подушки. Було тепло та завжди гаряча вода. Відмінна сауна, рекомендую. Є де припаркувати авто. Є кухня. Поряд залізниця. Шумоізоляція погана, але особисто мені це відпочивати не заважало. Номери 2 ; 2;2+1, тому краще заселитися у будинок компанією з 7 осіб.

Иван
04 августа 2021 в 19:23

Дуже чемний та гостинний господар, приємно відпочили. Зустрів, заселив, розповів де погуляти що поливитись

Ольга
02 июля 2021 в 2:58

Отдыхали неделю в октябре - все идеально.
Номера чистые, в комнатах тепло было, везде порядок, хозяева приветливые и общительные люди.
Можно самим готовить еду на кухне, что очень удобно когда приезжаешь с маленькими детками.

Евгений
27 июня 2021 в 4:57

Присойденяюсь ко всем, максимально положительным коментариям! Чисто, уютно! Реально цена-качество! Рекомендую 100%

Любовь
23 июня 2020 в 20:05

Спасибо большое хозяевам, за приём! Очень всё понравилось! Кормят очень вкусно! Чисто! Уютно! Вид очень красивый!
Хороших Вам гостей!
Обязательно вернёмся! ️

Ольга
30 ноября 2019 в 6:36

Все сподобалося загалом. Власник дуже хороший, допомагав у всьому, підказував, куди краще піти, довіз до Говерли (за додаткову плату, невелику) по дорозі де ми хотіли зупинятися (біля ферми форелі), він зупинявся і чекав поки риба не зловиться) в цьому плані все супер, користувалися мангалом і альтанкою безкоштовно. Але у нас номер був холодний, (спасало тепле одіяло) але вилазити з нього було важко і холодно було у ванній кімнаті, що також трохи мінус. Але загальне враження хороше!

Ольга
25 ноября 2019 в 2:07

Проживали в новому будиночку. Було тепло, гаряча вода постійно, чисто. Дуже хороші господарі. Раджу всім.

Nadiia
14 ноября 2019 в 17:44

Очень понравилось! Приятные хозяева! В доме и в номере чисто, полный комплект полотенец, постельное отличное! В доме тепло было хоть отопление ещё не включено! Гарячая вода была всегда! Что касается звукоизоляции, то нам не мешало что было немного слышно соседей или кто в коридоре говорит, дом деревянный и наверное это особенность таких домов. К примеру жд вокзал рядом, то не мешало! На кухне большое количество посуды, всем хватало! Все супер!

Tetiana
05 ноября 2019 в 9:12

Приємні господарі. Номер чистий та затишний, досить великий. Практично в центрі, до кафе чи магазину 5 хв пішки. Не при дорозі, поруч з залізницею

Добавить отзыв