UAOTZYV.COM

Садиба Біля Писаного Каменю

Адрес Черетів, будинок 202, вулиця Черетів, 2
Телефон +380 (67) 593-32-26
Сайт www.karpaty.info/ua/uk/if/vh/bukovets/houses/bilia.pysanogo.kameniu
Рубрики Курорт
Оценка 4.9 14 отзывов
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Radisson Blu Resort — Яремче, 220 Schivki Street
ВОРОХТА, ГОТЕЛЬНО-ТУРИСТИЧНИЙ КОМПЛЕКС — Ворохта, Danyla Halyts'koho str, 155
Отель Стара Правда — Поляниця, 62A, вулиця Подина, Поляниця, Івано-Франківська обл., 77221

Садиба Біля Писаного Каменю отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Катя
10 июня 2023 в 15:05

Рекомендую зупинитись в цій садибі, якщо плануєте підти на Писаний камінь. Чисті номери, чудові краєвиди, привітні господарі. Є мангал, кухня та все необхідне для приємного відпочинку!

for
20 апреля 2023 в 10:18

Суперський готель!
Новий, чистий, теплий!
А за краєвид зранку, у вікні окрема подяка! Він нереальний!
Смачно, затишно, по-домашньому!

Дякую власнику та всій команді готеля!

Саша
17 декабря 2021 в 20:27

Дуже сподобалось. Відпочивали компанією з 12 людей. В номерах є всі зручності, стан - новий, гарно, чисто і затишно. З садиби відкривається мальовничий краєвид на гори. На задньому подвір'ї будується басейн та сауна, є гамак, гойдалка, мангал та альтанка. Дуже смачна домашня кухня, враховуються всі побажання - рай для веганів та людей на дієті: все можуть приготувати без молока, без м'яса, без будь-чого, що ти не їси. А головне - приємні та гостинні господарі: і маршрут кращий підкажуть, і будь-яке питання вирішать. P. S. Тут можна замовити дуже смачну овечу бринзу та домашню сметану, щоб привезти додому. Але раджу робити це одразу після поселення, щоб все встигли підготувати до вашого від'їзду.

Feliks
02 октября 2021 в 9:56

Дуже і дуже приємні господарі які щиро дбають про відвідувачів. Садиба з новим ремонтом, все чисто та прибрано. Поручь озеро, майданчик, гойдалка, добудовують лазню на озері. Щиро вдячні за таке відношення. Поруч дуже сильне місце - писаний камінь

Михайло
26 августа 2021 в 0:35

Гарний і чистий будиночок. Просторі кімнати, є номери зі зручностями.
Ввічливі господарі, надали можливість підзарядити безкоштовно електрокар.

Khrystyna
21 августа 2021 в 0:00

Були сім‘єю, дуже гарні номери, а головне чисті!
Єдине що порадила б, це замінити подушки з пір‘я на синтепон️ дуже задоволені відпочинком, будиночок супер️

Yurii
19 августа 2021 в 14:38

Дякуємо господарям за дуже хороший відпочинок у вашому будиночку. Гарна територія, є мангал, доробляють сауну. Будинок не старий, є всі зручності. Можна готувати самостійно. Чисто. Гарне співвідношення ціни та якості. Ну і що найосновніше - це те, що будинок реально на горі, а не як більшість усіх відпочинкових закладів, унизу, біля річки. А це означає, щоб милуватися вершинами Карпат вам не потрібно підійматися на гору пішки. Так, дорога ґрунтова, проте легкове авто заїжджає без проблем. Ну а кому замало краєвидів - може піднятися на ще вищу гору (близько 40 хв йти) та побачити неймовірні краєвиди на Чорногірський хребет. Рекомендую.

Наталія
16 августа 2021 в 8:30

Припаркували авто поруч із садибою. По дорозі назад забігли в магазин, що на території садиби. Дуже привітна власниця, ціни хороші та все необхідне є у наявності. Смачна кава та мила бесіда)
Кошти за стоянку не взяли. Дякуємо!

Tat
03 августа 2021 в 16:56

Неймовірно красиве місце, поряд Писаний камінь, водоспад. Але головне - дуже комфортний і затишний будинок. Та неймовірні господарі, як в гостях у добрих друзів. Обов'язково повернуся

Rostyslav
20 июля 2021 в 9:04

Дуже приємна оселя.
Смачна традиційна кухня.
Привітні та комунікабельні господарі.
Все дуже чисто.
Гарний краєвид та розміщення.
Будемо ще тут не раз.

Людмила
08 июля 2021 в 16:50

Дуже гарно тут. Природа, гори, ліс. Будиночок чистий, затишний, комфортний. Господарі привітні хороші люди. Рекомендую

Вадим
09 августа 2020 в 7:43

Прекрасна садиба з усіма зручностями і озером, навколо дуже гарні краєвиди. Господарі привітні та гостинні. Обов'язково сюди повернемося знову.

Григорій
15 апреля 2019 в 23:27

Гарне усамітнене місце серед мальовничих гір з чудовими краєвидами. Ніколи й подумати не міг, що гостинність місцевих ґаздів - це як вода для серця якою хочеться набуватися ще і ще. Дякую за щирість, приіхатиму за нагоди, знову і знову.

Артем
02 марта 2019 в 20:48

Новий готельчик. Прекрасні краєвиди. Охайні номера в карпатському стилі. Швидка вайфайка. Доброзичливі. Добрі господарі. Господиня смачно готує. Велика гостинна. Джерельна водиця. З готелю до писаного каменю, звідки відкривається панорама на чорногорський хребет, можна пройтися з дітками. Займе прогулянка в обидві сторони декілька годин. Один мінус - дорога від траси до готелю 5 км.

Добавить отзыв