UAOTZYV.COM

Садиба Біла Троянда

Адрес Яблуниця, с, вулиця Героїв Майдану
Телефон +380 (67) 903-83-39
Сайт www.karpaty.info/ua/uk/if/jr/jablunytsja/houses/bila.troianda
Рубрики Арендуемое жилье
Оценка 4.9 13 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Садиба у Любомира — Татарів, вулиця Олекса Довбуша, 34/2
Садиба Живиця — Косів, вулиця Незалежності, 105
Похожие компании в категории
Cottage Diamant Y&M — Поляниця
Садиба Смерічка — Яблуниця, Н09
Nord19 — Яблуниця

Садиба Біла Троянда отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
13 апреля 2022 в 9:07

Відпочивали в кінці січня. Дуже гарний номер. Постійно гаряча вода. Дуже тепло. Господиня дуже привітна. Садиба знаходиться біля підйомника "Корівка". Всім раджу)

Пётр
27 февраля 2022 в 23:34

Отдыхали семьёй 5 человек. Всё как в сказке, снег, ёлки и чистый горный воздух. Домик тёплый и уютный, есть всё необходимое спутниковое тв, душ, посуда, чайник и микроволновка. Рядом шикарная столовая с барбекю. Хозяйка готовит очень вкусно и вообще очень всем довольны.

Саша
22 сентября 2021 в 13:46

Приезжаем сюда уже четыре года подряд. Очень нравится это тихое место его расположением, рядом Буковель, Яремче, Ворохта. Отдых на любой вкус: спокойный в дали от города, активный для любителей пеших прогулок и покорения вершин. Из окон видно Говерлу. Хозяева очень гостеприимные и хорошие люди. В доме чисто, ухоженно, все необходимое в быту есть. Приготовление еды самостоятельное, либо во дворе есть столовая, где можно заказать вкусную еду. Дуже дякуємо Марії та Юрію за приємний відпочинок.

Дмитрий
06 сентября 2021 в 0:49

Дуже чудова садиба, приємні господарі та супер класні краєвиди, на території є свій ставок з форелью, риболовля дає незабутні відчуття, дуже рекомендую, приїхавши сюди Ви отримаєте незабутні враження.

Maryna
12 июля 2021 в 10:19

Відпочивали двома сім'ями з дітьми. Дуже хороше місце: віддалено від людей, гарний краєвид, зручні умови, наявний дитячий майданчик, камін-барбекю, смачна кухня, близько магазини. Дуже приємні господарі. Побажання: зробити замки у ванну кімнату і спальню. Рекомендую для відпочинку!

Екатерина
22 ноября 2020 в 10:59

Чудове місце, мальовнича природа, з балкону - дуже гарні види. Зручний двокімнатний номер, ліжко з гарним матрасом. Дуже привітні і приємні господарі. Дуже смачна їжа! Ми чудово відпочили!

Ольга
24 апреля 2020 в 0:43

Дуже класне місце для відпочинку! Неймовірна природа, краєвиди просто зачаровують. Зручне розташування для тих, хто приїздить сюди взимку - поруч невеличкий підйомник Корівка, і за 10 хвилин спуститися підйомник Коза, його навіть видно з вікна. Номери затишні, теплі і дуже чисті! Тут вас привітно зустрінуть і смачно нагодують!) Дякую!

Евгений
22 марта 2020 в 10:41

Очень хорошее место. Красивейший вид из окна на горы Говерла и Петрас. Уютный номер, чистый и практичный, есть всё необходимое (холодильник, утюг, фен, чайник). В 10 метрах находится столовая, большая и просторная, с панорамными окнами, мангалом, диванами и тд. Для детей есть горка, качели и домик. Хозяева очень замечательные люди, порядочные и гостепримные. Зимой тепло, есть горячая вода. Добираться на автомобиле без проблем. Если поездом, то можно до Татарова, а затем на такси (прямого поезда нет). Кто ищет душевный отдых, то вам однозначно сюда!

Алексей
25 января 2020 в 12:01

Место супер, хозяева очень доброжелательные, тепло, можно самому приготовить шашлык, дрова дают, цены очень приемлемые.

Halyna
02 ноября 2019 в 17:55

Відпочинок з сім‘єю у котеджі Біла Троянда був чудовим! Чудова локація, вигляд з вікна на гори, полонини, чисті номери, на подвір’ї для дітей дитячий куточок, є все необхідне, господарі уважні і привітні, близько до Буковеля, обов‘язково відвідайте Полонину-Перці (вона дуже близько до котеджу), смачна їжа і супер краєвид в ресторані Високий Перевал, рекомендую ціна і якість супер

Ольга
28 октября 2019 в 18:21

Було дуже приємно відпочивати в Білій Троянді у пані Марії. Навколо гарні краєвиди, зовсім поруч лижний витяг для початківців, оселя дуже тепла, є усе необхідне. З дітками було зручно. Єдине побажання трохи дообладнати кухню.

Елена
16 октября 2019 в 16:42

Все очень понравилось. Отличные условия, чистота и порядок. Приветливые хозяева. Природа великолепная.

Євген
27 октября 2018 в 5:18

Все дуже сподобалось! Краєвид просто супер, свіже повітря, добрі господарі і дуже смачна їжа. Тут є меню, можна замовити їсти на сніданок, обід і вечерю. По стежинці є кустик з афонами. Я рекомендую сюди з'їздити, щоб подихати свіжим повітрям і просто відпочити від шуму міста.

Добавить отзыв