UAOTZYV.COM

Садиба Анничка / Усадьба Аннычка

Адрес Красник, вулиця Франка, 5
Телефон +380 (68) 050-42-70
Сайт www.karpaty.info/ua/uk/if/vh/krasnyk/houses/annychka
Рубрики Посуточная аренда жилья, Полупансион, Отель
Оценка 4.5 15 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Котедж Трембита — Залужани, 48°08'54. 24°47'08, вулиця Верховина
Надія — Микуличин, вулиця Руднєва, 61
Бусинка — Яремче, вул. Олекси Довбуша, 66
Похожие компании в категории
У Кулика — присілок Грабовець
Котедж Кичера — Красник, Р24
Двор Василия — Красник

Садиба Анничка / Усадьба Аннычка отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрей
01 февраля 2024 в 16:32

Дуже файне обслуговування та ставлення до клієнтів! Дуже смачний натуральний карпатський чай! Все на вищому рівні дуже рекомендую, перевірено особисто мною!

Наталія
21 января 2024 в 3:34

Щиро дякуємо за приємні враження за файні краєвиди. Повернемося обов'язково ще зараз!

Dominika
18 января 2024 в 13:17

Садиба "Анничка" - це прекрасне місце для відпочинку. Затишна атмосфера, красивий ландшафт та гостинний персонал роблять перебування неперевершеним Оксана, ґаздиня садиби "Анничка", вражає своєю гостинністю та увагою до деталей. Її італійська кава — справжнє відкриття для справжніх цінителів. Ароматна та насичена, кожна чашка стає справжнім насолодженням, підкреслюючи атмосферу розкоші в цьому витонченому готельному закладі. Хочу зауважити що тут вражаюча природа і комфортні номери роблять це місце ідеальним для відпочинку вдалині від міської суєти. Дякую за не забутій відпочинок!

Софія
01 января 2024 в 20:22

Нещодавно відвідали відпочинкову садибу «Анничка». Залишилися тільки чудові спогади та моменти. Щиро вдячні прекрасній господині Оксані, яка організувала нам прекрасний відпочинок.
Щиро рекомендуємо!

НАДІЯ
05 декабря 2023 в 21:56

Я ще такого не бачила! Все життя відвідую сауни. Но ще такої сауни не бачила. Пар супер, газдиня професіонал своєї справи. Наскільки крута сауна на дровах, це просто кайф. Пар- всі хто розуміються, зрозуміють. Рекомендую однозначно. Оцінка 5 але якщо чесно то вартує всіх 10 балів+

Роман
04 октября 2023 в 17:46

Відвідував садибу не один раз і завжди хочеться сюди повертатися. Газдиня Оксана гостинна до відпочиваючих. Рекомендую Садибу “Анничка”.

Виктория
01 октября 2023 в 23:51

Відпочивали у садибі «Анничка » разом з чоловіком, по приїзду нас привітно зустріла господиня Оксана. З першої хвилини зустрічі ми вже відчували себе як вдома, тепло та затишно. В садибі є все необхідне для комфортного проживання, чудова банька, чани. З розваг для любителів адреналіну є рафтинг, прокат квадроциклів) Ми дякуємо від щирого серця за добросердечність, чуйність, щирість та турботу Оксані Приємно знати, що такі люди є поруч. Бажаємо процвітання, добра, благополуччя, гармонії і щастя!

Валентина
17 сентября 2023 в 12:47

Багато де були в Карпатах, але так як Оксана нас не приймали ніде. Гостинна, харизматична, щира господиня дала в користування увесь будинок та щодня допомагала нам у всьому. Організувала для нас джипінг, рафтинг, подорож на "Глобус") було круто! Дякую!

Наталия
16 сентября 2023 в 2:14

Сподівалася на спокійний відпочинок в Карпатах, але такого драйву і задоволення не очікувала. Господиня п. Оксана садиба «Анничка» прийняла нас дуже гарно, гостинно, щиро. Враження від екскурсії, яку вона нам провела зашкалюють. Рекомендую всім цю садибу, де охайно, чисто, і зберігається традиційна етнічна культура.

Katarzyna
31 августа 2023 в 13:13

Відвідували чан
Гарний краєвид
Сервіс бажає кращого
Рушники потрібно брати з собою
Чай подають в одноразових стаканах і брудному чайнику
Чан ржавий
Вода брудна

Саша
04 августа 2023 в 19:58

20.06.2023 відвідували садибу, а саме баню. Пані Оксана чудово все організувала. Попарились в бані скупнулись в басейні, навіть в річку стрибали. Одним разом не обійшлись наступні 2 дні також замовляли чани і баню. Сюрпризом був карпатський чай, яким любʼязно пригостила господиня. Дякую пані Оксані за за такий відпочинок. Обовʼязково відвідаємо ще Вас

Денис
21 ноября 2021 в 23:12

Парились здесь в сауне, лучшее что может с вами случится после тяжелого похода, сервис и качество сауны на высоте) очень понравилось

Женя
07 октября 2021 в 7:42

Група з міста Вінниці безмежно вдячні за чудовий відпочинок в с. Красний. Приємні враження від місцевості та чемного обслуговування. Пані Оксана так чемно і ввічливо надала нам можливість насолодитися і оздоровитися в чані. Ми всі безмежно вдячні всім людям, які надають нам можливість так відпочити. Ми бажаємо ще відвідати цю базу відпочинку.

Олег
06 октября 2021 в 13:48

Хозяйка отличная, ведро чая в подарок (в стоимость), но сауна уваленная. Сантехника/плитка/навесное/пол - все под ремонт или замену.

Мы ессно были рады попасть хоть в какую-то сауну, но состояние жесть. Оценку вверх натянул чисто по гостеприимству.

Bohdan
17 февраля 2019 в 1:58

Типова карпатська садиба, немає харчування. Безумовним плюсом є організація сплаву по Чорному Черемошу, нові костюми, шоломи, захисні жилети, досвідчений Інструктор, інколи у безпечних місцях любить розкрутити човника, щоб додати драйву та повеселити туристів.

Добавить отзыв