UAOTZYV.COM

Roof Rooms отзывы

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Вагилевича, 8А
Телефон +380 (66) 076-67-99
Сайт www.booking.com/Pulse-8ICynW
Рубрики Хостел
Оценка 4.9 12 отзывов
Похожие компании в категории
Пилигрим — Івано-Франківськ, Набережна вулиця ім. Василя Стефаника, 28Б
Феномен — Івано-Франківськ, вулиця Генерала Тарнавського, 23
Hostel on Flotska / Зачинено — Івано-Франківськ, вулиця Флотська, 10
Хостел Dream+ — Івано-Франківськ, вулиця Купчинського, 14

Хостел Roof Rooms отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Lily
27 декабря 2023 в 3:42

Сподобалось все окрім того що в номері 6 жовтий було трошки прохолодно навіть при тому що батарея стояла на максимум, у ванній дуже місіпусенька раковина для вмивання але не критично. Познайомилась з гарними людьми співмешканцями туристами. Дякую:)

Viktoriia
16 ноября 2023 в 20:14

Атмосферно і затишно
Була в білому номері, тепер цікаво повернутися в інші) Красива локація, усе продумано, господарі привітні, швидко комунікують. Є інструкції з відповідями на всі поширені питання. Близько до різних памʼяток, цікавих закладів. Душ, вбиральня і кухня спільні, але в мій час не було черг. Тому найпозитивніші враження

Зоряна
05 июля 2023 в 5:10

Номери сучасні, стилізовані, сервіс молодіжний продуманий, місцеположення - від будь-якого місця по колу (пам'яток) 15хв ходу. Рекомендую!)

Ирина
27 апреля 2023 в 2:27

Все чудово! Залишилися лише позитивні враження. Дуже стильні номери, є всі зручності. Адміністратори дуже люб‘язні, домовилися для нас стосовно парковки. Якщо будемо ще колись у Франківську обов‘язково зупинимося тут)

Yurii
27 марта 2022 в 8:43

Хороше розташування, підлога з підігрівом, в сусідніх будинках ресторани та кавярні, апартаменти в чудовому стані, як на фото

Мария
20 марта 2022 в 3:58

Все дуже круто!
Наші очікування було перевершені)
Починаючи від бронювання і аж до виїзду)
З нами відразу зв'язався адміністратор. Дав чіткі інструкції як добратися, де що лежить і як всім користуватися! За це неймовірний плюс. Комунікація тут на вищому рівні)
Ми були проїздом і бронювали намер на 1 ніч, але нам так сподобалось місто і було комфортно жити, що через адміністратора ми продовжили проживання ще на день. Наш номер був зайнятий, тому нас переселили в інший.
всі кімнати один в один як на фото)
Всюди дуже чисто. Кухня зручна та простора. Є все необхідне. Душові та туалети чисті. Крута підсвітка. Фен, мило та шампунь присутні)
При вході залишаєте своє взуття і берете тапки. І неймовірний плюс це пральна та сушильна машини. Ми їхали з гірського відпочинку, і наявність пралки була для нас приємним здивуванням і основним важілем залишитися, так як ми могли не переживати що наші речі після катання залишуться вологими чи брудними. Чоловік дуже зацінив джостик, і можливість пограти.
Це перший мій досвід проживання в хостелі в Україні, і я шалено щаслива і приємно вражена що це нічим не гірше ніж за кордоном. Ви молодці. Все круто! Ми довго вагалися чи бронювати номер у вас чи в повноцінному готелі. Обрали вас через розташування і я ні на хвилину не пожалкувала. Наступного разу, коли приїдемо у Франик вже точно знаю де зупинимося)

Катерина
12 марта 2022 в 14:54

За дизайн особливий респект. Ціни прийнятні. Але беручи номер з підвіконником-сидінням будьте обережні, щоб не залишити на ніч на ньому якісь речі. З вікон стікає конденсат. Намочив штани і ноутбук

Алекс
28 февраля 2022 в 17:51

Спасибо большое за гостеприимство, аж не хотелось уезжать)

Тут все идеально, не ожидали снять такой крутой хостел во Франковске.
Он будет круче отелей тут.
10/10
Есть кухня:
1. Вся необходимая посуда
2. Чайник
3. Плита
4. Чай/кофе/какао
5. Микроволновка
6. На кухне стиральная машинка с сушкой.

Есть балкон для курящих.
Отдельная комната с стиральной машиной.
Гладильная доска.
2 этажа, на каждом ванная и туалет.
Прекрасные виды из номера
Очень безопасный вход в хостел.

Іванка
22 января 2022 в 10:24

Що тут казати, ІДЕАЛЬНО все. Дуже приємно здивована все як на картинці, ідеальна чистота. Насолодилися відпочинком на всі 100%. Хто мріє пожити як в Pinterest вам точно сюди. Шикарний інтер’єр також є всі зручності душ туалет, мило. На кухні є чайок та цукор, посуд (дуже красивий та інстаграмний). Розміщення прекрасне недалеко до стометрівки. Тепер улюблене місце ночівлі в Івано-Франківську️ Заслуговуєте тисячу зірок Ви прекрасні

Nocte
25 ноября 2021 в 3:53

Очень чистое, уютное, ухоженное место, но всё-таки это хостел: слышимость очень высокая и курящих слышно на весь этаж. Всё же я считаю, что цены на проживание завышены. Как ни старайся, а хостел никогда не будет полноценной квартирой по комфорту.

Володимир
11 октября 2021 в 12:29

Дуже комфортне перебування було. Місце знаходиться в самому центрі. Чистота і сервіс на високому рівні. Однозначно рекомендую.

Назарій
03 октября 2021 в 15:18

Чисто, зручне розташування, дуже класний хостел, приємні власники, єдина незручність (суб'єктивно), що неможливо знайти номер телефону хостелу, якщо не бронювати

Добавить отзыв