UAOTZYV.COM

Ribas Karpaty Hotel

Адрес Яремче, с. Поляница
Телефон +380 (800) 75-67-56
Сайт ribaskarpaty.com
Рубрики Отель
Оценка 4.5 32 отзыва
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Ribas Karpaty Hotel отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анатолій
10 июня 2024 в 19:04

Заклад в вишуканому стилі, комфортний, затишний, але це не його головна перевага. Персонал це його, на мій огляд, перевага. Ввічливі, компетентні, стримані, і на то й же час веселі і відкриті, з професійним підходом до своїх обовʼязків і щирим бажанням створити ауру доброти і затишку в відпочинку. Якщо в вас є тваринка яку ви вважаєте члени своєї сім’ї то вам буде тут комфортно, а персонал щиро буде намагатися всіляко вам в цьому допомогти, і хвостатим теж адже непідробної уваги їм тут не бракуватиме. Окрема вдячність за постійне підтримання чистоти на найвищому рівні, є в них золоті люди які за це відповідають і виконують це на найвищому рівні, ще раз дякую. В цілому ж дякую за змогу відпочити з друзями і сімʼєю в такий час що в свою чергу надає сил і мотивації для повернення і виконання завдань по захисту нашої такої різної і такої рідної країни! Дякую

Алена
03 марта 2024 в 11:54

Чудовий готель, відмінний сервіс, вишукані сніданки, приємний професійний персонал! В номерах, ресторані, на території все чисто та охайно. З задоволенням повернемося на відпочинок ще та будемо рекомендувати друзям!
З повагою Сергій А.

Tetiana
07 февраля 2024 в 8:49

Вдячні за хороший сон та смачну кухню)
Комфортно, затишно та зручна локація готелю. Привітний сервіс і дужеее смачні сніданки, хороша зона SPA, парковка знаходиться навпроти готелю. Нам все сподобалось
Ми обовʼязково ще повернемось)

Никита
15 января 2024 в 23:44

Ставимо величезний лайк готелю і плануємо повертатися саме сюди!
Близько 10 років відпочиваємо у Буковелі та перепробували багато різних готелів на різний бюджет. Починаючи від більш бюджетних готелів на горі осторонь і закінчуючи Буковельськими резиденціями в різних місцях-шале, будиночки, готель і т. Д.
Але після відпочинку в Ribas наші «блукання» по готелях, мабуть, закінчилися. Ми знайшли саме те, що шукали.

-Прибуття було о 6 ранку, і нас попередили, що необхідно дочекатися 14: 00 для заселення, як це зазвичай відбувається в готелях. Не минуло й півгодини сидіння в напівсні на диванчиках, як співробітник із ресепшена підійшов і вручив нам картки від іншого аналогічного номера, який, мабуть, апріорі був вільний і готовий до заселення, що нас мега-порадувало з перших хвилин перебування.

-номер просторий, ліжко Кінг-сайз, окремо диван, великий телевізор (правда смарт-ТВ не схопило з ютубом і нетфліксом), але ми і каналами задовольнялися непогано) тапочки, халати, рушники, 4 подушки, поменше і побільше, при цьому дуже сподобалася вишивка «обійми мене») за стандартом чайник, чашки, склянки, вода безкоштовно, давали нову щоразу як ту випивали, міні-бар. Порадував клімат-контроль і підігрів підлоги, з сенсорною панеллю управління. Два великі вікна з двома видами жалюзі-прозорих і непрозорих. Зарядки в стіні під usb (type-C би ще, але зрозуміло, що за технікою не викрадешся, та й не бачив я ще в готелях зарядки в стіні під цей роз'єм). Прохідні вимикачі
Сантехніка нова, якісна, гаряча вода, все комфортно регулюється (невеликий мінус-душова протікає через якусь щілину). Фен, одноразові гігієнічні комплекти (палички, пилочки, крем для рук, крем для тіла, бальзам для губ (дуже хороший), спонжі.

-Наявність на ресепшені кімнати для зберігання екіпіровки, яка постійно сильно прогрівається, з окремими шафками з доступом по ключ-карті, і зі спеціальними сушарками для черевиків всередині. Цей факт дуже порадував, тому що зазвичай доводиться розвалювати все мокре екіпірування, одяг, прямо в номері (як це відбувається, наприклад, у буковельських резиденціях, що завжди дуже дратувало).

-Клієнто-орієнтованість: всюди розклеєні стікери з фото власника, повідомленням про прохання повідомляти про будь-які проблеми, та QR-кодом. Купа милостей на кшталт, як я сказав вище, вишивками «обійми мене», написами «сьогодні твій день» на дзеркалі у ванній кімнаті. При виїзді ще отримали приємний комплімент із листом від власника та печінками у крафтовому папері.

-Сніданки цілком собі добрі. Напевно складно зробити в готелі сніданки, про які можна сказати «вау», але зробити їх огидними цілком можна, що часто і відбувається в готелях, у тому числі не дешевих. Повний набір всього, акуратно, смачно. Різні види сирів, ковбас, скребли, сосиски, кашки молочні, граноли, капрезі, буряковий салат, випічка, сирники, оладки, мафіни, компоти, чаї, і навіть різні види ігристих та звичайних сухих вин прямо на сніданку, які я не міг пройти повз) при цьому якщо прийти під кінець сніданку, то ти не побачиш спорожнілі поверхні, всі в цілому підтримують у наявності до кінця сніданку.

-Ресторан при готелі, «LIS». Ціни загалом середні за Буковелем (не порівняти з мега-завищеними цінниками як у Salo, Asia Garden, чи навіть у Грибовій хаті). Готують все смачно, нарікань жодного разу не було. Пробували банош, карпачо, фондан, і взагалі ще низку страв, але вже не пам'ятаю. Першого дня захотів спробувати їхнє пиво власного виробництва, але офіціант прийшов із тисячею вибачень, що пиво закінчилося і буде завтра, при цьому ще й запропонував глінтвейн за рахунок закладу. Звичайно, мені совість не дозволила погоджуватися на безкоштовний через таку дрібницю. У результаті пиво скуштував, і так само залишився задоволеним. (ще один пункт до клієнто-орієнтованості). Є рум-сервіс. Персонал вкрай ввічливий.

-є можливість замовити індивідуальний трансфер, вартість Татаріва не більше ціни на звичайне таксі, 650грн

-Зарядка для електрокарів на території

-Дитяча кімната

Продовження у наступному відгуку…

Andriy
04 января 2024 в 17:58

Готель чудовий, професійно набраний персонал, велика увага до дрібниць, наприклад однаразова щітка для взуття. Щодо покращень, можна було б дітям поставити проектор з мультиками.

Ирина
21 декабря 2023 в 23:09

Хороший готель. Все поряд: через дорогу критий паркінг та перший підйомник. Дуже зручне розташування для тих хто катається на лижах.
Затишні, чисті номери. Приємний персонал. Обов’язково ще повернемось!

Іруся
24 июня 2023 в 19:11

Готель обирали по фото та відгуках.
Загалом стильний сучасний дизайн. Варто відмітити, що всюди дуже чисто. Номер сподобався дизайном, стильний, сучасний функціональний, чистий, приємний. Особливо хочу відмітити дуже зручне та комфортне для сну ліжко. Сніданки смачні, особливий плюс за шампанське. Персонал уважний, привітний. Була тераса з видом на трасу і зручними меблями. Спа сподобалось дуже, все на висоті

Тепер про мінуси.
1. Готель немає власної парковки на території. Авто треба залишати на загальному паркінгу через дорогу, що досить небезпечно та ненадійно
2. Величезний негатив та стрес тривалістю два дні -це бронювання цього готелю. Повний ігнор, байдужість, неуважність з боку готелю. Довелось витратити два дні часу, щоб вишукувати усі контакти на різні месенджери, щоб з'ясовувати, чому готель надсилає неіснуючу та непрацюючу ссилку, по якій так і не знімає кошти, з'ясовувати чому кошти так і не зняті, чи надійшли чи ні, більшість звернень так взагалі без відповіді. Окремо питання куди діваються персональні дані по картках, з який так і не знімають оплату, але які обов'язково надати.
Забронювати і оплатити свої кошти цьому готелю цілий квест, , сім кіл пекла, треба пройти. Кориспонденцію та листи з питаннями просто відхиляють. Таке враження, якщо б не моніторив два дні чи зайшли кошти і не задали б 100500 питань, то по приїзді на рецепції скажуть, ви хто? Нічого про вас не знаємо ". З таким стикаюсь вперше з усіх бронювань, завжди телефонують з готелю, все уточняють самі. Після двох днів нервів настрою їхати вже нема, єдине що скасування платне і повернення нема, а то б точно відмовились
3. Мали сімейну святкову дату. Свято було спорчене, святкова вечеря не відбулась. Так і не змогли повечеряти в ресторані з вини готелю. Були змушені замовити в номер, їсти на колінах. Все через те, що замовити вечерю, але мати власний алкоголь неможна. Те що обираємо і вживаємо лише конкретний бренд, якому довіряємо і якого немає в ресторані, ніхто не хотів слухати.
4. Скільки тривав світловий день, прямо під вікном будівельний шум, працювала бетономішалка та трактор

Dariya
23 июня 2023 в 1:17

Ми відпочивали сімʼєю з двома дітьми і вперше у Буковелі.
В готелі є нюанси, теж було чути хлопкою у спа, і поганий злив душу в номері, але загалом враження дуже приємні та гарний після смак!
У ресторані великі порції та смачна їжа, красивий інтерʼєр, привітний персонал, безкоштовний паркінг навпроти готелю.
У нас був номер із терасою.

Andrii
02 июня 2023 в 19:23

Лише позитивні враження від відпочинку, окрема подяка шефу за неймовірні сніданки та дійсно смачну їжу у ресторані

ната
25 апреля 2022 в 13:41

Один из лучших отелей в Буковели. Удобное расположение, хороший сервис, современный дизайн. Хорошая звукоизоляция. Есть спа. Парковка на паркинге 1 для гостей бесплатно.

Роман
24 апреля 2022 в 4:06

Отличный отель, прекрасный персонал, хорошие завтраки, до 2 подъемника 3 минуты пешком, хороший спа с римской и финской парилкой. Кухня в ресторане - огонь

Игорь
14 апреля 2022 в 21:39

Новый отель. Удобная локация. Шикарный спа комплекс. Великолепные завтраки. Может быть немного номера маловаты, как для зимнего отдыха.

Гобі
13 апреля 2022 в 20:45

Все гарно, спа хороше, персонал привітний, до підйомника 1 пішки декілька хвилин. Є скі-кімната

користувач
06 апреля 2022 в 5:37

Отдыхали в Ribase с семьей. Сняли номер за 6000 грн сутки на места 2+1 ️ Хочу предложить управляющему переночевать хотя бы одну ночь на кушетке больничной с пружинами которую доставляют для детей и проснуться в отличном настроении. Вы либо диван доставляйте либо номера другие предлагайте. Жесть!

Наталия
26 марта 2022 в 16:55

Отдыхаем в Рибас большой компанией с детьми. Очень приятный интерьер, приветливый и всегда дружелюбный персонал! Есть игровая комната, дети в восторге. Уютные номера. Прекрасная уборка. Компактный СПА (сауна, хамам, бассейн и джакузи). Хорошие завтраки, и вообще, вкусная кухня в ресторане. Классно, что в лыжной комнате есть отдельный шкафчик для каждого номера по ключу- это очень удобно, для хранения шлемов, очков и т. Д.
Прекрасное месторасположение - напротив паркинга номер 1, и, соответственно, подъёмника номер 1!
В качестве рекомендации отелю, рекомендовала бы наладить отопительную систему, т. К в некоторых номерах очень жарко, а в некоторых - прекрасно. И не хватает одного лифта на 5 этажей), впрочем, ступеньки никто не отменял!
Из минусов, нам маловато места для одежды лыжной, и всей остальной, на семью из трёх человек. Но, это все совсем не омрачает прекрасный отдых в этом замечательном отеле!

Сергей
12 марта 2022 в 15:37

Зашли поужинать. В зале было занято 3-4 столика, официанты игнорировали в течении 10 минут. В прошлом году такого не было.

Роман
06 марта 2022 в 0:01

Просторий номер, велика ванна кімната.
Сніданки - ммммм, басейн - уух, персонал -)
Одразу біля першого витягу! Хочеться ще!

Святослав
20 февраля 2022 в 19:30

Очень красивый и уютный отель.
Персонал очень дружелюбный и клиенто- ориентированный.
Обязательно вернёмся сюда ещё раз!

Женя
17 февраля 2022 в 14:47

Все было очень хорошо и вкусно! Еда интересная и нестандартная, поэтому хочется попробовать все! Уютное место, хороший сервис, неплохая винная карта, на втором этаже можно курить айкос. Очень вкусно! Спасибо!

Дарья
10 февраля 2022 в 12:23

Плюсы: новый свежий отель с хорошими завтраками и нормальным рестораном. Хороший спа с двумя саунами, джакузи и бассейном. Выдают халаты, тапочки и полотенца.

Минусы: увы, но в спа family friendly отеля не эконом ценовой категории можно обнаружить компанию хорошо выпивших мужиков, которые притащили с собой мощную музыкальную колонку и организовали себе тусовочную зону в джакузи, с криками и распахнутым балконом для ежеминутных перекуров. Что делает в этой ситуации персонал отеля? Приносит ребятам к джакузи алкоголь: D В то время как остальные посетители, включая семью с ребёнком, недоумевают.

Добавить отзыв