UAOTZYV.COM

Резиденція Неш (Residence Nesh Hotel)

Адрес Івано-Франківська обл., Татарів
Телефон +380 (68) 458-85-77
Сайт shale-r.com
Рубрики Отель
Оценка 5 25 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Шале Резиденція (Chalet Residence) — Татарів, Вулиця Піги 14 Урочище Піги, 14
Похожие компании в категории
Отель Пиги — Татарів, Татарів, вул. Пігівська, вулиця Пігівська, 2
Отель Ашер — Татарів, вул. Піги, 75
Коруна — Татарів, вул. Пігівська, 55
Форест хаус / Готель-Ресторан - Forest House — Татарів, вул. Лесі Українки

Резиденція Неш (Residence Nesh Hotel) отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Аліна
24 октября 2023 в 16:12

Резиденція Неш нам сподобалась. Відпочивала тут з хлопцем у червні. Готель розташований на височині, тому потрібно підійматись під гірку. Ми залишали авто біля Резиденції Шале. З вікон відкриваються неймовірні пейзажі, які захоплюють подих. Номер просторий, в гарному стані та чистий. Бронювали номер на другому поверсі. Окремо хочеться зазначити кухню – смачно та великі порції. Сніданки входять у вартість проживання, а також можна замовляти страви з меню за додаткову плату. В необмеженому доступі чай, кава. Також є посуд, який дозволено брати в номер. Можна користуватись мангалом. Хороший Wi-Fi у вартості проживання. Галина дуже приємна та завжди готова допомогти, дякуємо їй за турботу та гостинність. Тут тихо та спокійно. Рекомендую готель для відпочинку наодинці, парам, молоді якій не потрібно активних розваг, сім’ям з дітьми старшого віку. Дякуємо!

Виктория
02 октября 2023 в 18:53

Мені дуже сподобалась ця резиденція. Дуже гарний краєвид, чисті номери і вся резиденція. Дуже смачні сніданки, бо адміністратор Олександра піклується про кожного гостя. Я у захваті

Сергей
26 сентября 2023 в 11:50

Я вже вдруге приїзжаю до цього готелю, і це не останній раз. Саме тут можна насолодитися карпатською тишею - спів птиць, джурчання річки, ділінькання дзвоників на худобі. Аромати лісу просто неймовірні

Яна
30 июля 2023 в 18:28

Боже, це найкраще місце в Карпатах Вид з балкону заворожує, просто хочеться зупинити час, щоб максимально довго насолоджуватись красою! Ціни як для такого місця дуже лояльні, персонал максимально дружелюбний і сніданки шикарні!
Вже мрію як повернусь до Вас ще

Taras
08 июня 2023 в 6:49

Локація супер. Вид з номеру шикарний, на гори.
Персонал привітний. Номери затишні та комфортні
Рекомендую

Катрін
22 апреля 2022 в 15:11

В шале "Резиденція" ми відпочиваємо вдруге. Вперше приїжджали сюди весною і нам тоді ДУЖЕ сподобалось. ️ Цього разу обрали номер з оглядовими вікнами. Наскільки живописні тут краєвиди? Вони - неймовірні, такі, що очі вбирають. Якби у мене була така можливість, то я би цілісінький день сиділа в номері біля вікна й нікуди не виходила? Обслуговування в шале також на високому рівні: пані Ірина та пані Марія прекрасно готують. Мені найбільше сподобались сирники, синові - млинці з творогом, чоловікові - дерун "по-татарівськи". Те, як пані Ірина та пані Марія декорують страви - окремий вид мистецтва. ️ В шале панує атмосфера домашнього затишку, тут тихо, спокійно й звідси не хочеться їхати. Коли повернемось знов? Маю надію, що скоро. Щиро дякуємо обом пані та власнику за те, що таке прекрасне місце існує.

(Запостила сюди, бо на шале "Резиденцію" вже відгук писала).

Оля
21 апреля 2022 в 16:13

Дуже сподобався готель! Приємний персонал, ввічливий, уважний. Адміністратори Олександра та Галя роблять перебування максимально комфортним. Охайний та сучасний номер: тепло, чисто, нічого зайвого, гарна шумоізоляція. Фото з "Букінга" відповідає реальності, тому виставляти фото номеру немає сенсу. Зручно, що сніданок входить в вартість, до того ж ми самі можемо вибрати час для подачі, тобто, не треба бігти галопом, щоб встигнути. Ну і величезний бонус - неймовірний вид з вікна! Це точно те місце, куди хочеться повернутися!

користувач
20 апреля 2022 в 20:53

Отдыхали 4 дня в Резиденции Неш. Очень понравилось! Уютно, чисто, обалденный вид из окна. Красивая подача завтраков, порции большие и главное-очень вкусные. Отдельная благодарность Гале, очень приятная, милая и добрая администатор! Мы отдыхали с ребенком и Галя очень заботилась о нашем комфорте, приятно)

Roza
11 марта 2022 в 10:21

Идеальное место для проживания. Очень тихое и красивое место. Чувствуешь себя, как в раю. Чистота- идеальная, до скрипа. Галина- не человек, а ангел- окружает такой заботой и вниманием, что не хочется уезжать. Завтраки- восхитительные, подъем на гору подсыпают даже ночью. Номера уютные, просторные и очень теплые. Вид из номера- сказочный. Очень рекомендую. 10 из 10.

Саша
01 марта 2022 в 22:05

Дуже гарне місце. Повна тиша і ізоляція. Чудовий краєвид, видно гори, ліс, потяг. Дороги не чутно. Ми були зимою на звичайній машині, то під‘їхати було не зовсім просто, але можливо. Паркінг є і доволі просторий.
Окреме дякую Галині, дуже привітна хазяйка, дуже смачні сніданки. Файне місце, приїдемо сюди влітку

Игорь
21 февраля 2022 в 5:42

Вид прекрасный, но от стоянки метров 100 по тропинке вверх, подъехать к отелю не возможно ето из минусов. Но есть много плюсов, а именно чистота в номерах персонал обслуживания на 5+ особенно Галя. Ну отдельно ето прекраснейший вид ради этой красоты из окна стоит сюда попасть!

Богдан
19 февраля 2022 в 20:14

З резиденції відкривається розкішний вид на гори, є власна парковка. Номери затишні і чисті, кольори і якість обставлення номерів дуже приємні і на високому рівні. З дверей помешкання одразу складається враження що ти в пристойному готелі десь в Європі. Все дуже доглянуто, адміністратор Олександра дуже уважна і справжній профі. Сніданки є на вибір, сирники і мнилні на 5+. В холі є кавомат і чай, доступні для безкоштовного використання. За цю вартість однозначно рекомендую.

Ania
03 декабря 2021 в 16:26

Готель з найгарнішим краєвидом, де вдавалось зупинитися. Тут ми зустрічали найгарніші світанки та відчули справжню гостинність господарів готелю. Окремо хочеться відзначити сервіс на найвищому рівні. Для тих, хто любить зробити шашлики або м'ясо на вогні є чудове місце для цього та комфортні умови. Дуже рекомендую це місце за ідеальні умови та гарне місцерозташування.

Дмитро
22 ноября 2021 в 18:52

Найкращі сніданки тут. Єдине чого за весь час не вистачило це додаткового освітлення в номері (є тільки одна люстра)

Александр
01 ноября 2021 в 0:41

Хорошие, недорогие номера с отличным видом на горы, очень тихое уютное место, шикарная дешёвая еда, отличные завтраки. Из минусов только неудобный подъем. Машину оставляем внизу, подниматься минуту-две

Мария
01 ноября 2021 в 0:32

Класне і тихе місце. Зручні номери зі смачним сніданком. Можна користуватися мангалом, шумпурами і сіткою. До садиби необхідно піднятися, бо вона знаходиться за Шале Резиденція. Привітні адміністратори, буле відчуття наче вдома. Чай, кава безлімітні.
З мінусів:
- заслабкий Wi-Fi. Тому працювати віддалено не вийде.
- кількість пледів для вулиці не вистачає на гостей у вихідні дні, якщо усі номери заселені.
- інколи важко забронювати, особливо, якщо менеджер вихідний. На сайті є посилання на інстаграм і телеграм, але вони не працюють.

Елена
20 октября 2021 в 5:31

Лучший отель, где приходилось останавливаться.
Уютные, современные, продуманные номера.
Расположение вдали от трассы, в тишине.
Потрясающие виды.
Очень вкусная кухня.
Обязательно вернусь в Татаров и именно в этот отель.

Мария
06 октября 2021 в 8:19

Ми були у Резиденції Неш (є два будинки - Шале і Неш, ми обрали Неш, бо він вище, а значить кращий вид з вікна. І він, здається, новіший.
І я рекомендую усім це місце:
- нереальний вид з вікна - природа дуже гарна, ліс, гори;
- лише 6 номерів, тому було дуже тихо і спокійно. Впринципі будинок знаходиться в тихому місці, взагалі небуло чути шуму;
- сучасний ремонт, панорамні вікна;
- балкон;
- чистота - номер був дуже чистенький, постіль, рушники мали гарний запах і чудовий вигляд, в холі теж чисто і територія доглянута;
- смачно дуже. Ми пробували різне, починаючи від сирників і до дерунів, бульйон, налисники, вареники;
- близенько до річки, лісу, одразу гори і туристичний маршрут (ми самостійно піднімались на гору і не заблудились, бо є позначки), Буковель, Яремче поруч, Окко/АТБ буквально 10 хв машиною від будинку;
- дуже привітні працівники, адміністратор Олександра такий працівник, який на вагу золота;
- хороший вайфай і зона з столиками, безліміт кави/чаю. Спокійно можна працювати з їх інтернетом;
- парковка, мангал, гойдалки, столики на вулиці;

Ми усім щиро рекомендуємо відвідати це місце, і самі повернемось точно.

Якщо заплануєте поїздку в гори - правда подумайте над цим місцем.

Іра
04 октября 2021 в 4:44

Відпочивали тиждень!
Все супер, дуже смачні сніданки, краєвид нереальний, тихо і спокійно.
Номери хороші, вай фай також нормальний для роботи.
Особлива подяка пані Олександрі, яка готує чудові страви і завжди рада прийти на допомогу
Однозначно повернемось при нагоді!

Марина
03 октября 2021 в 3:28

Мы приезжаем сюда неспроста, место тут волшебное️ Отель нам тоже очень нравится, уютный, атмосферный, обслуживание отличное, завтраки огромные)

Добавить отзыв