UAOTZYV.COM

РЕСТОРАН ВОРОТА КАРПАТ

Адрес Делятин, вул. Шевченка, 122 Б
Телефон +380 (67) 342-22-65
Рубрики Отель, Бар, Бассейн на открытом воздухе, Пиццерия, Ресторан
Оценка 3.6 24 отзыва
Похожие компании в категории
Готель Магнат — Делятин, вулиця 16 липня, 186
Restaurant Scorpion — Добротів, вул. Незалежності, 101

РЕСТОРАН ВОРОТА КАРПАТ отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ketino
10 декабря 2023 в 2:38

Чудове та затишне місце. Є все необхідне для відпочинку: чани, сауна, басейни критий та відкритий, альтанки, зона барбекю. У власному ресторанчику нагодують смачно та по- домашньому, а ціни вас приємно здивують. Окрема подяка власникам та Марічці яка нас обслуговувала.
Чудова домашня атмосфера. Рекомендуємо!

Оксана
16 ноября 2023 в 15:46

Зупинялися з чоловіком вкінці листопада. Готель обрали по відгуках і не прогадали. Надзвичайно приємна атмосфера, затишно та по-домашньому. Персонал дуже привітний та дружелюбний. Окрема подяка за гостинність власниці Тетяні. Кухня смачнюща і ситна. В меню є місцеві карпатські страви. Ціни приємно здивували. Рекомендую комплекс "Ворота Карпат" для відпочинку

Рута
28 августа 2023 в 19:38

До ресторану претензій не маю а от Готель ЖАХІТТЯ якого світ не бачив. Не маючи вибору були вимушені тут зупинитися. Цінна номеру на самому верхньому поверсі складала 800грн що мягко кажучи є завищеною.
1. Постільну білизну не змінюють (брудна) запах чужих парфумів та волосся в ліжку.
2. Запах каналізації.
3. Забитий злив у душовій.
4. Про туалетний папір тут не чули.
5. Шумоізоляція відсутня від слова ВЗАГАЛІ. Ви будете чути все абсолютно в найменших деталях про що говорять ваші сусіди, то якщо вам пощастить, а якщо ні то дикі візки п'яних підлітків з нестабільним гормональним фоном вам ГАРАНТОВАНО!
6. Будьте готові що адміністрація готелю поселяє дітей (віком від 15 до 17р +-) які п'ють, курять, ригають, танцюють, виясняють відносини, і т. Д. До світанку, і це чисто ваші проблеми, ідіть і домовляйтеся з неадекватами яких чує весь готель. Тому що адміністрація з таких приводів не приймає абсолютно ніяких мір. На рецепції вночі нікого не було щоб вжити заходів відносно даних п'яних малолітніх підлітків.
Якщо маєте бажання зіпсувати собі відпочинок welcome to Ворота Карпат.

Маша
13 марта 2022 в 20:31

Гарний персонал дуже приємний, смачна їжа за приємною ціною. Басейн великий зручний і теплий. Були з дітьми. З мінусів непрацював телевізор і неловив в номері вай-фай. В цілому заклад хороший.

Саша
13 марта 2022 в 10:10

Дуже хороший заклад! Не перший раз сюди приїжджаємо, завжди все смачно і охайно) гарний сервіс)
Банош просто чудовий

Женя
28 февраля 2022 в 17:17

Кухня нормальная номер таксебе пелевизон нероботеет интернету нема бассейн хароший персонал хароший нераджу

Мар'яна
12 февраля 2022 в 18:13

Взагалі не задоволені.
На такий сервіс ціни космічні!
І безкоштовно тепер не піду!
Були у сауні з басейном.
Меню склали ще зранку все уточнили.
Коли сиділи половину з того меню не принесли! До кінця трьох годин навіть не підійшли і не запропонували чимось замінити. Ми чекали думали принесуть наше. Коли ж ми зателефонували нам Сказали що половину нашого замовлення немає. Закінчилося бо весілля. Ми попросили чимось замінити теж немає. З всього меню небуло нічого. Писати можу ще дуже багато. Самі мінусииии. У басейні не вода а сама хлорка (
Замість віскі якась бормутуха розроблена. (ми не пили її взагалі і повернули назад.
І т. Д
Не рекомендую (

Skaz
09 февраля 2022 в 10:46

Рекомендую!
Якщо ви на авто і хочете доступне житло та смачну кухню і приємне обслуговування то вам сюди!
Можна зупинитись тут, якщо плануєте просто мандрувати навколишніми селами, а також якщо плануєте кататись у Буковелі. Дуже клієнтоорієнтований персонал.
Вся їжа смачна та з приємними цінами. Номери чисті та з дерев'яними меблями, зручні ліжка. Є дві сауни з басейнами і чани. Територія красива.
Була вже двічі тут, тому можу рекомендувати!)

Александр
21 октября 2021 в 0:23

Ужасно! Всё ужасно, никогда не вздумайте туда ехать! Придорожный мотель, а через стенку ресторан с громкой музыкой. Забронировали номер, приехали - оказалось кто-то что-то напутал, 2 часа искали ключи от номера, совершенно не того, которое мы бронировали. Просто потраченное время из-за безответственности администрации.

Andriy
02 октября 2021 в 20:12

Ресторан дуже класний. Кухня дуже смачна і різноманітна. Рекомендую! Особливо варто спробувати чан!

користувач
01 октября 2021 в 13:44

За кухню ничего не скажу, так как возникли другие проблемы!
Обратились на сайт hotels24.ua для подбора номеров, необходимо было два двухместных номера. Нам забронировали номера в данном отеле, предоставили координаты и номер телефона для связи.
Как порядочные люди мы перезвонили и уточнили бронь номеров за нами. Предупредили персонал о том что нам далеко ехать!
В итоге преодолев больше 200 километров и приехав в 21.00 нам говорят что нашей брони НЕТ! Долго выясняем ситуацию, в конечном итоге нашли нашу бронь, но оказалось что туда заселяются другие люди! По прошествии получаса всё-таки предложили поселить в трёх местный номер четверых или в пяти местный. Это все происходило около 21.45. Решив посмотреть условия в номере нам даже не смогли найти ключи и ОТКРЫТЬ номер!
14.08.2021.
С таким подходом не рекомендую!
А мы поехали в ночь искать другое жилье.

Leshamir
05 сентября 2021 в 23:04

Хороший ресторан, нормальный персонал, немножко неудобная рассадка, но кухня и обслуживание очень хорошее.

Анна
10 июня 2021 в 0:42

Второй раз заезжаем, все вкусно и дешево! Цена за порцию "Печеня по гуцульськи" 49 грн, форель за 100 гр 44 грн.

Владимир
31 мая 2021 в 15:51

Быстро вкусно недорого чисто. Красиво и в залах и на летней площадке. Для такого места очень важные качества.

Doctor
17 декабря 2019 в 3:48

Я би не радив зупинятись в цему готелі, кухня не смачна, холодно та бикуватий персонал, далеко ще цим власникам до готельно-ресторанного бізнесу.

Галина
19 октября 2019 в 16:33

Хорошая вкусная еда. И хороший отель если надо недорого переночевать и вкусно покушать советую.

Ирина
18 октября 2019 в 2:00

Место далеко от населённого пункта, в глуши. Были тут большой группой, нас еле разместили по номерам. Тут только ночевали. Время припало как раз на выпускной, ещё у кого-то был праздник на следующий день. В общем, отдохнуть нам после походов по горам не удалось (так как в ресторанном комплексе как раз было гуляние, салюты и т. Д. До часу ночи, и более. Закрывать окна не вариант, так как нет кондиционера<br/>Еда была вкусной и сытной, нам понравилось. <br/>Обещанный басейн-это только с баней можно заказать.

Тетяна
06 октября 2019 в 0:34

Для нас замовили номер у готелі за місяць до дати заїзду. За день до нашого приїзду, приїхали перевірити бронь бо адміністратори першого разу не захотіли брати ні плату за проживання ні завдаток за номер. Тільки записали прізвища. Замовників запевняли що бронь в силі і знову відмовились брати завдаток або повну плату за номер. Ми приїхали, нашу бронь підтвердили, завели в номер, віддали ключі. Через деякий час, ми спустились щоб забрати решту речей з авто та відразу оплатити номер. До нас вибігла власниця і сказала, що наш номер зайнятий, і вона нічого не знає, бо до неї заїжджає група туристів. І що це зовсім не їхня вина, а людей які 2 рази приходили бронювати. І не може такого бути, що не хотіли брати завдаток чи плату, і взагалі бронь записували не вони (підкинули).
ВИСНОВОК! Будьте готові, що вас виженуть з номеру бо їм треба прийняти групу туристів, та ще й звинуватять, що ви самі в цьому винні і ви будете наніч шукати собі нове житло!

Саша
25 ноября 2018 в 0:18

З розмахом, гарна локація, пристойне меню, але бестолкове обслуговування зіпсувало все враження. Згаяний час

Макс
23 ноября 2018 в 1:25

Архітектура, колорит, гарно. Кухня на висоті, стейки - бомба, карпатська кухня поза конкуренцією. В номерах холоднувато, із гарячою водою по-різному, але це мабуть вади добудовування.

Добавить отзыв