UAOTZYV.COM

Restaurant - pizza Palermo отзывы

Адрес Калуш, просп. Лесі Українки, 15А
Телефон +380 (99) 199-19-00
Часы работы 11:00-21:00
Сайт palermo.if.ua
Рубрики Кафе, Пиццерия, Ресторан
Оценка 4 21 отзыв
Похожие компании в категории
Кафе Вінтаж Плюс — Калуш, бул. Незалежності, 6
Касабланка — Калуш, вул. Б.Хмельницького, 18а
Таверна Волха / Tavern Volkhov — Калуш, вулиця Миколи Євшана, 7А
Анна Мария — Калуш, вулиця Січових Стрільців, 23

Restaurant - pizza Palermo на Лесі Українке отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Лідія
07 сентября 2023 в 2:38

Загалом непогано, але страви стали гірші. Замовляла салати - три різні, з листям салату явний перебор! Піца була смачна. Фондан не поганий. Основні страви - замовила рибу, пересушена трохи була. Куряче філе з овочами так собі.

Женя
30 августа 2023 в 6:16

Все просто неймовірно! Заклад, працівники та атмосфера вражають! А їжа, особливо піци на вершковій основі, просто вау!)

Наталия
16 июля 2023 в 0:07

Мій негативний досвід.
Вчора з подругою відвідали даний заклад і замовляли десерти. Конкретно я замовила меренговий рулет з малиною, яким успішно отравилась. Помилка з моєї сторони була в тому, що я одразу не відмовилась від замовлення, після того як спробувала, тому що рулет мені подали не належної якості - білки були мʼякі, не хрусткі, що свідчить про те, що рулет був явно не першої свіжості і простояв якийсь час у холодильнику. Тому, на мою думку, причиною отруєння, став сам крем, адже в ньому найшвидше розмножуються бактерії. Дуже прикро, що така ситуація сталася, заклад не контролює якість десертів, які подає відвідувачам. Замість хорошою настрою та задоволення від десерту, отримала харчову токсикоінфекцію

Alexandru
05 мая 2023 в 8:08

Дуже вражений, хороша та тепла атмосфера, смачна їжа, дуже чисто.
Дружнє середовище для тварин,
Чудовий сервіс і привітний персонал.
Я хотів би відзначити чудову поведінку адміністратора, велике спасибі Мар'яні!

Микола
02 марта 2020 в 21:55

Місце дуже затишне! Сьогодні спробував філе з лосося, неймовірно смачно! Піци там для мене найкращі в місті! Особливо приваблює непоганий асортимент страв з морепродуктів. Рекомендую, дуже хороший заклад з привітним та приємним персоналом.

Антон
04 января 2020 в 22:55

Стиль ресторана, оперативность обслуживания, учтивость и приветливость официантов (предложили нам пересесть на более комфортное место) — всё на достойном уважения уровне!
Но главное - это оформление и вкус блюд. Не просто красиво и вкусно - шедеврально! И это не стеб, другого слова просто не могу подобрать!)
"Палермо" молодцы! С удовольствием посещаем этот ресторан, когда бываем в Калуше

Vitalina
07 декабря 2019 в 16:33

Обрала кіноа з овочами та теплий салат з баклажанами та язикомПодача вишукана, дуже смачно та уважний персонал - постійно запитували як мені, уточнили все та швидко обслуговували.
Загалом, луже все сподобалось, прийду ще

Світлана
10 ноября 2019 в 5:58

Palermo, найолюбленіше місце, де можна смачно поїсти та просто відпочити. Тут завжди тебе із посмішкою зустрінуть хороші офіціанти.

Оксана
15 сентября 2019 в 15:42

Гарне місце. Наче потрапив в Італію або французький Прованс. Кухня смачна. Офіціанти приватні. Все подали гарячим вчасно. Але. Не сподобалося те, що потрібно платити за дитячий майданчик. Сорок гривень ніби й не багато. Проте не розумію, чому так має бути. В інших закладах ніколи не доплачую. Крім того, рахунок був надрукований російською мовою. Знову питання: чому?

Бабай
26 августа 2019 в 18:01

Жахливе обслуговування, мененджери доставки їжі просто ужас! Матюкаються, і їм все рівно хто до них телефонує, говорять що звертались в іншу службу доставки їм клієнти неважливі у них все гаразд з замовленнями

Тарас
25 августа 2019 в 8:48

Хороший заклад, смачна кухня, приємні та ввічливі працівники. Атмосфера в закладі також чудова. Сюди можна прийти як пообідати так і відмітити з друзями чи колегами будь яке свято. Є також невеличка дитяча кімната, це мабуть має зацікавити молодих батьків.

Оксана
23 августа 2019 в 7:13

Замовили їжу, доставили холлодною. Піца була малою в розмірах та невідповідала вазі. Обвішуютиь дуже ЖОСТКО! Перевіряйте коли замовляєте, КОНТОРА Г!

Олеся
08 августа 2019 в 9:31

Дуже смачно і затишно! Рекомендую скуштувати піцу з телятиною і грибами (не печерицями) :) Цей заклад прекрасний для відвідування з дітьми - є дитячий куточок, персонал уважний до діток!
Дякую Palermo, нам у Вас дуже сподобалося ;)

Petro
27 июля 2019 в 4:41

Дуже смачно, але брати додаткову плату за "ігровий куточок" і кращі місця це не по європейське, це дико

Олег
21 декабря 2018 в 1:46

Замовили десерти: штрудель сирий- віддали, "сфера" ніяка і шоколад там дають найдешевший. Піца: корж смачний, та зелені пошкодували- її там майже не було

Юлія
02 декабря 2018 в 15:11

Не пропускаємо нагоди відвідати цю піццерію! (сім'я з 4 осіб) Найсмачніша в місті піцца (особливо фірмова), купа інших страв на вибір під будь-яку погоду, настрій й кількість часу! Ціни відповідають якості + хороше обслуговування, залишають дуже хороші враження! 5+

Татьяна
21 ноября 2018 в 21:51

Милое заведеное с стиле западноевропейких кафе. Обслуживание приятное, меню порадует выбором и вкусом.

Денис
16 ноября 2018 в 3:04

В целом оценка на твердую пятерку. Еда вкусная, порции большие, быстрая подача. Уютное место с детской игровой комнатой и приятными официантами.

Саша
13 ноября 2018 в 10:10

Однозначно ТОП заклад в Калуші. Дуже привітні офіціанти, вчасно прибирають посуд, цікавляться чи все добре. Кухня, як на мене дуууже смачна, порції немалі, можна наїстись. Помірні ціни, гарна подача, швидке обслуговування. Все ок

Макс
02 ноября 2018 в 12:40

БУВАЮ ТУТ ЧАСТЕНЬКО. ВСЕ ДУЖЕ СМАЧНО. ЧУДОВІ ДЕСЕРТИ І АВТОРСЬКЕ ПИВО. ТІЛЬКИ ОДИН МІНУС ТУТ Є. ТРЕБА ЧЕКАТИ НА ПИВО ЧИ НАВІТЬ ВОДУ ДУЖЕ ДОВГО. КАЖУТЬ ЩО ЗАКАЗІВ БАГАТО Є. ВИ ПОВИННІ В ПЕРШУ ЧЕРГУ ПОДАТИ НАПІЙ, А НЕ ВІДТЯГУВАТИ З ЦИМ. І ТАК САМО КОЛИ КЛІЄНТ РОЗРАХОВУЄТЬСЯ ПОВИННІ ТРІШКИ КВАПИТИСЬ

Добавить отзыв