UAOTZYV.COM

Relax Park PHOENIX - Шале, Апарти, SPA, Ресторан, Паб, Басейн

Адрес Поляниця, вулиця Прелуки, 553
Телефон +380 (800) 33-42-35
Сайт phoenix.org.ua
Рубрики Курорт
Оценка 4.1 25 отзывов
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Radisson Blu Resort — Яремче, 220 Schivki Street
Отель Стара Правда — Поляниця, 62A, вулиця Подина, Поляниця, Івано-Франківська обл., 77221
Горный Прутец — Поляниця, вулиця Карпатська, 5а

Relax Park PHOENIX - Шале, Апарти, SPA, Ресторан, Паб, Басейн отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Петро
30 января 2024 в 0:58

Чудовий сервіс, гарні прибрані номери, та розташування. Приємно здивувало поселення, працівники були надзвичайно вічливими та детально проконсультували. Буду постійним гостем

Влад
24 января 2024 в 16:36

Все, що ми куштували із меню дуже смакує, особливо бургер, подача вау! Це топове місце для компаній, а вид з вікна - на мільйон

Наталія
11 января 2024 в 23:13

Розкішне романтичне місце! Затишні номери, ввічливий обслуговуючий персонал! Смачна їжа! Рекомендую для активного відпочинку!

Юлия
06 декабря 2023 в 6:32

Сподобалося все. Відпочивали з маленькою дитиною і було дуже комфортно. Дитячий майданчик, кідс клаб, та дитяча кімната в ресторані взагалі супер! Апартаменти, персонал та територія комплексу на найвищому рівні.

Юля
03 декабря 2023 в 7:27

Затишний будинок, смачна їжа в ресторані. Бограч та картоплянники з лососем - рекомендуємо!

Анна
02 декабря 2023 в 1:28

Якщо бути об‘єктивним, то суто вигляд та інтер‘єр готелю красиві, але стан води це просто жах, такого напевне немає навіть в совкових готелях за 500 грн, ми не очікукували, що вода буде просто коричневого кольору, а крім того з мінімальним напором (точніше його відсутністю)
Нам скзаали вже на рецепшені, що вода має запах сірководню, а не при бронюванні, а ще не повідомили, що було неодноразове отруєння від забрудненої води, незважаючи на незначні плюси готелю, НЕ раджу нікому!

Александр
25 ноября 2023 в 11:13

Казкові будиночки комфортні всередині. Холодильник, мікрохвильова, посудомийка, варильна поверхня є. На кожному кроці тебе чатує якась розвага!
Відпочили душею та тілом, посмажили м`ясо на мангалі, потрапили ввечері на театральну виставу в ресторані, наостанок ще катнули на "плюшках"!
Phoenix - ви мій особистий Disneyland.

Женя
23 июля 2023 в 23:29

Персонал не серйозний, хотіли класом поїхати відсвяткувати випускний але нам в останній момент відмовили

Ira
14 июля 2023 в 23:28

Плюси:
1. Локація. Знаходиться між Буковелем та Хом‘яком, то ж розваги будуть на будь-який смак
2. Велика територія, дні 3 можна взагалі не виходити з комплексу
3. Стильні будинки
4. Прибирають щодня
5. Смачний ресторан
6. Є зонування на 18+ і сімейні секції

Мінуси:
1. Супер-недбалий сервіс
- попросила не селити напроти будівництва, набрехали, що його там нема, вікна виходили на буд. Майданчик

- замовила халат - принесли на 2й день після 3 нагадування

- в домі нема кондиціонера/обігрівача. В червні це не було критично загалом, але коли звернулась по обігрівач проблему пообіцяли вирішити і забили

- якщо прийдете компанією в ресторан, вас обслужать за 7-10 хв. Наодинці будете чекати 30 хв на одну страву

- по телефону взагалі нема сенсу про щось простити рецепшен. Попросила за 10 хв прислати багі, бо на вулиці злива (і мені сказали «так, звичайно»), через 15 хв коли я сама підійшла на рецепцію, бо трубку вже не брали, виявилось, що зараз заселення, машина є всього одна, нас можуть забрати тільки через 30 хв, і взагалі, йому (менеджер рецепшену) зараз не зручно говорити по телефону, бо він працює. Це все довелось витягувати кліщами
- до дня народження є послуга безкоштовного відвідування спа. На рецепшені при заселенні про це звісно не кажуть. Я про це дізналась, бо спитала сама о 5 вечора в ДН. Чи можна відвідати наступного дня? Ні, не можна, про це мали попередити на рецепшені. Але ж не попередили. Відморозили мене врешті фразою «мабуть там працювали тоді новенькі»

2. Дуже сумнівна техніка у масажиста. Замість шиї, якій просила приділити увагу, сідниці нам‘яли наче завтра не існує (це не перший мій масаж, я в курсі як воно має бути)

Загалом, за таку ціну за добу очікуєш більш дбалого ставлення. Після такого перебування повертатись не хочеться.

Андрей
09 июля 2023 в 14:41

Відвідували ресторан, смачна кухня, гарна подача, професійні працівники (навіть ті, що "стажер"), приємний вид з вікна.

пользователь
04 июля 2023 в 14:02

Це чудове місце для відпочинку дорослих і дітей. Дуже багато яскравих вражень від великої території, де можна з дітками погуляти, аніматори які розважають малечу. А будиночки для відпочинку дуже стильні, теплі. Персонал дуже приємний і ввічливий, і готовий людині піти на зустріч. А їжа у ресторані дуже дуже смачна. Я всім рекомендую приїхати сюди, і переконатися, що тут дуже красиво.

Женя
30 июня 2023 в 9:16

Чудовий готель! Дуже зручний, сучасний котедж, з усім необхідним для комфортного проживання родиною або в колі друзів. Краєвиди неймовірні! Територія велика, є де прогулятися. В ресторані готують смачно, ціни помірні. Рекомендую як для викенду так і для тривалого проживання.

Одрі
28 июня 2023 в 6:47

Однозначно чудове місце! Апартаменти чисті, доглянуті та зручні, з красивим краєвидом на гори. Персонал приємний та ввічливий, завжди відгукнеться на будь-яке прохання чи питання. Здивувало, що страховий депозит не потрібен, хоч він прописаний у вітальному листі.
Будемо чекати, коли усе добудують та обовʼязково повернемось!

Татьяна
24 июня 2023 в 14:36

Чудове єднання з природою в комплексі «Фенікс», дійсно хто втомився тому треба «відродитись» тут, на території є все для того. Чисте повітря, велика територія для прогулянок, мінізоопарк, відкриті басейни, зони відпочинку та релаксу під відкритим небом з чудовим краєвид на гори.
Наш будиночок 64, це остання лінія зправа на карті. Тут нам не заважає нічого, тихо і спокійно. Є відкрита тераса де можна спокійно посидіти, почитати книгу, випити кави. Один нюанс, вода з крана специфічна, як в більшості готелів Буковеля, Східниці, тому раджу не тратити час і нерви, а зробити запас питної води.

Саша
06 июня 2023 в 16:38

Ціна 6000 грн за номер з 2 спальнями БЕЗ кондиціонера- занадто висока. Особливо якщо врахувати що однокімнатний номер на букінгу 1800 грн, а будиночок з 3 спальнями-6000 грн. Ми були з малими дітьми і дівчата на ресепшені вирішили що спальня, вікна якої виходять на найжвавіше місце комплексу, де басейн, ремонти, дорога, кожного дня вдосвіта розвантажування товару, де охоронці вночі заспокоюють буйних гостей - чудово підходить під наші потреби.
Двері на балкон з кухні зроблені таким чином, що відкриваються лише на половину і можна легко травмуватись- що власне і сталось.
Кухня ресторану працює лише до 21.00 в вихідні, про що нас не попередили і якби не доставка їжі з іншого закладу- діти залишились б голодними.
Ну і найцікавіше- діти в дитячій кімнаті заразились гострою кишковою інфекцією, що звісно буває не лише тут, але після повідомлення адміністрації жодні міри не були прийняті і інші діти благополучно там грались.

Галя
11 мая 2023 в 21:35

Дуууууже розчаровані даним готелем! Чесно такого відношення ще ніде не зустрічали. Забронювали ми віллу на букінгу, вибрали дорожчий варіант із безкоштовною відміною за 3 дні до за’їзду. АЛЕ! Нам написав менеджер що маємо всеодно скинути їм передплату у декілька тисяч гривень і типу нам потім її наче повернуть. Прочитали відгуки про те що людям не повертали ці кошти. Мало того додатково до повної оплати потрібно залишити ще + таку ж суму залогу, типу на випадок якщо гості щось зламають у номері… І для мене це абсурд, тому що при заселенні я маю провести повну ревізію номера і зафіксувати усі недоліки щоб потім мені повернули мої кошти!
ТА НАЙГОЛОВНІШЕ, що мене відвернуло від даного готелю- це відношення вибіркове до тварин. Ок, за тварину доплата 250 грн в день. Ок! АЛЕ, як виявилося готель дозволяє брати із собою тільки собаку до 5 кг. А коти то для них грязні, проблемні тварини. Як нам сказали, що з котом КАТЕГОРИЧНО заборонено…. Це для мене дно! Від броні відмовилися. Соромно, що в Україні такий рівень відношення готельного комплексу до своїх клієнтів!

D Luxe (Luxe)
14 марта 2022 в 16:24

Довольно дорого, но очень удобно. Подъемник почти без очереди, оплата за катание почасовая. Только лыжи. Ещё с горы открывается Крутой вид (можете посмотреть мои видео/фото). Если бы я поехал в Буковель на километровые очередя из людей в прямом смысле, испортил бы себе отдых.

Юлия
01 марта 2022 в 1:17

Нам отель не понравился от слова совсем. Жадность и пофигизм преследуется на каждом шагу. Если бы мы знали куда мы едем и что будем видеть через окно никогда бы не выбрали бы этот гадюшник! Жаль нельзя прикрепить фото. Единственный плюс это то что домик Новый и все ещё более или менее в первозданном виде! Нас поселили в дом который и не планировали сдавать, но жадность победила, к домику подъехать невозможно, дороги нет, освещения нет, идёшь по темени спотыкаешься, ну а по секрету нам сказали что эту часть из 3 домиков не должны были сдавать так как объект не готов, но собственник сказал надо отбивать и зарабатывать ну а как клиентам будет это не важно. Генератор работает так что такое впечатление что надо мной летит самолёт, спать нереально, тоже просто пожали плечами и сказали ничем помочь не можем. Ресторан я вообще молчу, они называют это тестовый режим). Начинаешь заказывать, ответ: извините этого нет, и так раз 7, спрашиваю проще спросить что есть. Наконец заказали, через 10 мин опять ответ: ой вы знаете и этого нет, часть компании поела, часть нет, и опять же сказали сами официанты что они не готовы. Так какого тогда открываться. На ресепшене девочки еле живые, отвечают как будто я одолжение делаю! И ещё, тот кто будет ехать сюда запаситесь носками, они за 5 мин чёрные все, полы не моются. Я обязательно найду ресурс чтобы выставить все фото извините если с ошибками, писала быстро. А отелю привет, коиентоориентированность это не ваш конёк!

Алена
28 февраля 2022 в 17:13

Неймовірний краєвид. Я б сказала "краса навколо нас".
Комфортабельні, по сучасному мебльовані номера, по всюди чистота. Охайна територія.
Неодмінно ще повернемось

Олег
20 февраля 2022 в 13:16

Велика територія, комфортні номери, лижна школа зі своїм підйомником, смачний не дорогий ресторан,

Добавить отзыв