UAOTZYV.COM

Прокат квадроциклов в Буковеле Quadrogroup

Адрес Поляниця, вулиця Грунь
Телефон +380 (67) 613-53-20
Часы работы 08:00-19:00
Сайт quadrogroup.com.ua
Рубрики Аренда квадроциклов
Оценка 3.7 6 отзывов
Похожие компании в категории
KvadroGid — Поляниця, Vulytsya Karpat·sʹka, Polyanytsya, Ivano-Frankivs'ka oblast, أوكرانيا،،

Прокат квадроциклов в Буковеле Quadrogroup отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
13 марта 2022 в 1:54

Безвідповідальні!
Не зв‘язуйтесь! Будуть морочити голову, так і не нададуть послугу. Зіпсували два дні відпочинку і катання. Декілька раз переносили час виїзду. А в призначений час закрились в своїй будці і не відчиняли двері (хоч попередньо я ще раз перепитала, чи будуть квадрацикли, на що отримала відповідь: так, звичайно!), телефони повимикали. Я в шоці. Ще ніколи такого ставлення до клієнтів не бачила.

Саша
18 января 2022 в 16:07

Потратили время…. 1 января договорился на 2 января с девушкой администратором на прокат квадроциклов для 9 человек, мне пообещали перезвонить в течение суток и указать точное время…никто не перезвонил и трубку сами не берут…

Женя
12 октября 2021 в 14:29

Чудові враження від поїздки на квадроциклах! Нас супроводжував Володимир і ми вдячні йому за терпіння, турботу і дбайливо підібраний маршрут) Під час поїздки мали можливість спостерігати неймовірні краєвиди. Все дуже сподобалося, дуже дякуємо!

Дмитрий
23 августа 2021 в 11:17

Покатались чудово, але так як це була перша поїздко - адреналін зашкалював, особливо під час крутих підйомів та спусків, коли гальма майже не допомагали. Інструктор теж чудовий, показав декілька краєвидів, допоміг зробити гарні фото.
Маршрут був різноплановий. Кільцевий, а не вперед-назад.
Квадроцикли з підвіскою на всю вісь. Коробка автомат, тому новачкам не варто тривожитись, керування це лише важіль газу і ручки гальм.
Все в гарному, робочому стані.

Татьяна
06 марта 2021 в 15:14

Хочу сказать спасибо ребятам из Quadrogroup! Заказывали у них поездку на квадроциклах. Понравилось очень! Маршрут очень интересный, пейзажи просто супер! Очень классно, что разрешают кататься с ребенком. Приедем ещё в Карпаты, сразу к Вам!)

Александр
19 февраля 2021 в 5:36

Хороший сервис! Понравилось все: и организация и маршрут и квадрики! Успехов вам и процветания! Рекомендую!

Добавить отзыв