UAOTZYV.COM

Приватна садиба У Надії

Адрес Стара Гута, Синьогірська, 8
Телефон +380 (97) 383-29-30
Рубрики Отель, Ночлег
Оценка 4.9 14 отзывов
Похожие компании в категории
Готель Синьогора — Івано-Франківська область
Відпочинок У Карпатах Котедж у Марічки — Стара Гута, вулиця Шевченка, 7
Садиба Полицька / Стара Гута — Івано-Франківська область

Приватна садиба У Надії отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александр
10 августа 2023 в 23:53

Приїхали для походу в гори двома родинами, але сталося так, що ми повернулися на одну добу раніше ніж планували. Незважаючи на те, що у Надії всі місця були зайняті, вона запропонувала нам кімнати для ночівлі у своєму власному будинку. Сміливо можу охарактеризувати і Надію, і її чоловіка - Михайла, як людей відзивчивих/чуйних, які намагаються допомогти вирішити вашу проблему. І Надії і Михайлу бажаю розвитку та щедрих клієнтів!
Олександр і Ольга.

Александр
10 августа 2023 в 2:01

Дуже рекомендую цю садибу!
Гарна територія, чиста та зелена, номера затишні, чисті, є все необхідне, господиня дуже привітна та гостинна!
Можна замовити дуже смачній домашні сніданки/вечерю.

Алексей
07 августа 2023 в 20:58

Гарна садиба. Привітні господарі. Дуже піклуються за постояльців. Надія може допомогти в вірішені будь-яких питань: проживання, харчування, трансфер в гори, поради щодо всіх цікавинок навкруги та багато іншого. Із задоволенням повернемося ще. Номери чисті, охайні. Є все необхідне для зручного приготування їжі але можна за бажанням і замовляти.

Марія
07 августа 2023 в 7:39

Садиба «У Надії» зручне розташування у Старій Гуті звідки починається безліч туристичних маршрутів. Доглянуте подвірʼя з гойдалкою, альтанкою, місцем для мангалу. Будиночки і номери чисті в доглянуті зі всіма зручностями. Господиня Надія привітна і допоможе у будь-якому питанні. За бажанням можна замовити смачну домашню їжу. Рекомендую це місце для відпочинку у горах.

Анна
27 июля 2023 в 6:18

Бронювали на 2 ночі. Одна ніч 1000 грн з 2 дорослих і дитини 4 років. Але воно того не коштує. Угловий диван і односпальне ліжко з часів мого дитинства. Бильце дивану зломане і шатається. Підлога дерев'яна скрипить. Постіль була з плямою, наче там розлили каву. Звідки вона там взялася, якщо постіль повинна пратися? !
На 2 дорослих і дитину виділили 2 рушника для обличчя. Добре, що взяли з собою великмй рушник.
Є плита, чайник, маленький холодильник. Тобто можна готувати самому.

Роман
17 июля 2023 в 3:12

Гарне місце, вибрали його як базу де можна перепочити, залишити авто на пару днів та сходити у похід у Гори. Господиня Надія, доречі, смачно готує! Рекомендуємо!

Катя
14 июля 2023 в 11:33

Щира гостинність! Якщо є вибір між готелем і садибою, беріть садибу. Прекрасне місце щоб заночувати перед походом в гори. Велика подяка господарці!

VivantIrene
27 октября 2021 в 16:34

Дуже затишно й мальовничо. Господиня садиби–ввічлива та приємна пані. Будиночки забула сфотографувати, тому прикріпляю фото з підйому на гору)

Алла
12 октября 2021 в 17:58

Чудова господиня пані Надія! Отримали дуже теплий прийом, багато позитивних емоцій від господині. В оселі затишно і комфортно. Рекомендую!

Зоя
11 октября 2021 в 2:40

Отличная садыба, прекрасные номера. Кровати большие, очень удобные матрасы - высыпаешься просто на ура! Расположение тоже удобное. Хозяйка прекрасный человек, отзывчивая и осень коммуникабельная.

Сергей
06 сентября 2021 в 3:53

Дуже приємні та доброзичливі господарі. Чисто, затишно, є невеличка кухня, якщо треба приготувати їжу, або можна замовити у господарки. У дворі є досить велика альтанка.

Ідеальне місце, щоб відпочити після походу або заночувати перед ним, дуже близько до виходу на туристичні маршрути. З інфраструктури - в кількох хвилинах кінцева зупинка автобуса на Франківськ, також поряд є магазин.

Александр
08 августа 2021 в 15:09

Были у Надежды в начале мая - хозяйка хороший человек, старается помочь чем может! Тут можно заказать не только жилье но и еду на завтрак, обед и ужин, что может быть очень удобно если Вы не планируете готовить сами, предложений таких не так и много. Желаем развития и хороших клиентов!

Мария
25 июля 2021 в 13:12

Потрапили сюди дуде випадково, просто хотіли десь лишити машину на декілька днів. Навіть попередні відгуки не читали, бо яка там різниця, якщо не жити.
Але, познайомившися з господарями, навіть раз переночували після походу. Їли сніданок та вечерю, все смачно. Красиве охайне подвір'я.
Оскільки після походу спустилися в іншу долину, шукали трансфер. Було дуже приємно, що наші 'господарі' самі організували нам транспорт
Вся родина господарів - дуже приємні люди. Дякуємо. Бажаємо вам успіхів.

Нюк
03 августа 2020 в 4:22

Я рідко лишаю відгуки, але тут не втрималася. Відпочивали сім"єю з 4-річною дитиною з 24 травня по 2 червня 2020 року. Скажу просто, кращого відпочинку за останні 5 років у мене не було:) Все просто неймовірно. Надзвичайно привітна, людяна і безвідмовна ГОСПОДИНЯ. Таке було відчуття, що приїхали до рідних, з якими спілкувалися все життя:) Окреме спасибі за ГАРНЕ ХАРЧУВАННЯ, Смачні страви, достатньо великі, на чотирьох брали три порції, бувало і їх не могли подужатиїжа різноманітна, ніколи не повторювалась. Господиня викладається по повній, щоб їхні гості відпочили як найкраще. Сподобалося все: комфортні кімнати, смачні та ситні страви. Є трансфер, бесідка, гойдалка. У господині можна придбати все, що цікавить: і карпатський чай висушених трав, і сушені та мариновані грибочки, і свіжі молочні продукти. Моя дитина не засинала без кружки свіжого парного молока. І все це за дуже приємними цінами. Словом, з цією господинею можна домовитися про все:) Дякуємо Вам за відпочинок, обов"язково до вас повернемося і радитимемо друзям і рідним.

Добавить отзыв