UAOTZYV.COM

Приватна садиба Сонячна заграва

Адрес Івано-Франківська обл., вулиця Франка
Телефон +380 (68) 724-94-13
Рубрики Посуточная аренда жилья, Полупансион, Отель
Оценка 5 8 отзывов
Похожие компании в категории
Котедж Трембита — Залужани, 48°08'54. 24°47'08, вулиця Верховина
У Кулика — присілок Грабовець
Котедж Кичера — Красник, Р24
Двор Василия — Красник

Приватна садиба Сонячна заграва отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Anastasiia
13 июля 2023 в 12:15

Дуже гарна садиба, та дуже файний господар. Приїхали компанією на тиждень залишись дуже задоволені. В садибі є все необхідне: своя облаштована кухня, три гарні кімнати, великий хол із двома диванами, три санвузли та велечезна зала-столова для святкування всього на світі. Також є гарна сауна в домі для відпочинку та зігріву після гор або рафтингу. Доречі рафтинг тут на кожному кроці.
Садиба має гарні балкони звідки відкривається вид на чорногорський хребет. Влітку навіть видно сніг на горах майже до Говерли. Нам все дуже сподабось, дуже раджу цю садибу для приємного відпочинку із друзями, рідними та коханими!
Як то кажуть 10 з 10)

Катерина
09 ноября 2021 в 18:46

Отдыхали здесь аж 3 недели. Очень классное место! Со всех сторон горы, шикарный вид с балконов. В доме очень просторно и комфортно, все есть, хозяин быстро решает все все вопросы. Еду заказывали у пані Ані (посоветовал хозяин) - вкусно, разнообразно, большие порции.

Оксана
13 сентября 2021 в 16:09

Відпочивали 10-12 серпня 2021р. Привітні господарі, прекрасні умови, все чудово! Однозначно рекомендую!

Dana
02 августа 2021 в 4:09

Дуже дякуємо пану Михайлові за чудовий відпочинок! У будинку є все необхідне та шикарний вигляд з балкону, дуже чисто і в будинку і на території. Господар у всому допомогав і йшов на зустріч. Потурбувався про те щоб нас довезли, коли ми спустились з гір️

Sabrina
19 июля 2021 в 20:16

Прекрасне місце для відпочинку. Чистота будинку на високому рівні. Все є необхідне для відпочинку - мангал, сауна, посуд, швидкий інтернет. Приємним бонусом були батут та телескоп. Вигляд з балкону неймовірний і плюс багато місця на балконі. Власник будинку надзвичайно гостинний, з усіма запитами помагав одразу і дуже виручив з трансфером. Дуже задоволені і обов'язково будемо ще приїзджати?

Liliia
31 мая 2021 в 11:14

Чудовий дім із прекрасним великим подвір'ям та заворожучуюми краєвидами гір. Поблизу є річка та місць, де можна прогулятись.
В домі дуже чисто, багато посуду на будь-який гастрономічний смак.)
Відпочинком дуже задоволені!

Антон
23 мая 2021 в 4:26

Садиба розташовується в затишному та тихому місці, що дозволяє відпочиваючим відволіктись від міського гамору. Краєвиди, що відкриваються з балкону, просто зачаровують.
Апартаменти в садибі просторі, все виконано в гарному стилі, всюди чистота. В будинку також розташовується баня.
Господар привітний та завжди радий допомогти гостям. Якщо ви не знаєте як влаштувати свій відпочино в цій місцевості - просто запитайте у господара Михайла, він має всі контакти і швидко вам влаштує цікавий відпочинок (рафтинг, прогулянки на конях, квадрацикли, музеї).
Є можливість домовитись про харчування - надзвичайно смачні домашні страви за помірну ціну.
Це те житло, яке дійсно можна порекомендувати для відвідання.

Андрей
16 мая 2021 в 8:32

Супер господарь, завжди підкаже і допоможе. Є контакти розваг в місцині (кінні прогулки, рафтінг, квадроцикли, музеї). Будинок просторий, є все що треба для гарного відпочитку. З балкому відкривається неймовірні пейзажи. Близькість до полонин Кринта і Кострича. Всім рекомендую!

Добавить отзыв