UAOTZYV.COM

Приватна Садиба отзывы

Адрес Верховина, вулиця Довбуша, 31
Телефон +380 (67) 789-95-51
Рубрики Хостел
Оценка 4.3 8 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Приватна садиба у пані Марії — Яремче, вулиця Федьковича, 9
Похожие компании в категории
Усадьба Юрьевых / Садиба Юр’євих — Верховина, вулиця Жаб'євський потік, 54 а
ARDJUNA ведический клуб — Верховина, Р24
Думка (YMCA) — Верховина, вулиця Жаб'євська, 48

Хостел Приватна Садиба отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
01 сентября 2021 в 4:06

Я одна зупинялась тут на початку липня. І я просто в захваті від доброзичливості господарів. Гарно зустрінуть і завжди допоможуть. А пані Василина дуже смачно готує і ви ніколи не будете голодні! + дуже помірні ціни, чисті та затишні номери! Це місце для тих хто хоче відпочити душею та фізично! Тому я обов'язково повернусь)
Всім раджу садибу Спаських!

Сергей
07 марта 2021 в 7:53

ЩОРІЧНО, ВЖЕ ДЕСЯТОК РОКІВ ЖИВЕМО У ДМИТРА АНДРІЙОВИЧА І ВІТАЛІЯ НА ПОЧАТКУ ТРАВНЯ ПІД ЧАС СПЛАВУ НА ЧЕРЕМОШІ. ЗАДОВОЛЕНИ ВСІМ. ГОСПОДАРІ ДОГОДЯТЬ ВСІМ І ГРОШОВИТИМ І СТУДЕНТАМ. ХОЧЕШ ГОТУЙ САМ, ХОЧЕШ ЗАМОВИТИ ЇЖУ СКАЖИ ЗАЗДАЛЕГІДЬ МЕНЮ І ОТРИМАЄШ ВСЕ ЩО ЗАХОЧЕШ. РЕКОМЕНДУЮ БАНОШ З ГРИБНОЮ ПІДЛИВОЮ, СМАЧНО! ЗДОРОВ'Я РОДИНІ СПАСЬКИХ І ПОДЯКА ВІД ЧЕРВОНОГРАДЦІВ!

Анна
26 января 2021 в 6:35

Заїхали компанією, за рекомендацією їхнього сина, по сир. Сир смачний, але настрій зіпсувало те, що нам постійно "випадково" зважували більше, чим просили.

- Хай буде 1,2 кг? (Просили 1 кг)

І так постійно. Зкупили в сумі на 1,5 кг більше, ніж малося.

Не приємно.

Валентина
11 марта 2020 в 20:18

Хороша газдиня, смачно нагодує національними стравами! Має також на продаж натуральні ковдри, дууууже теплі, які робить сама.
Садиба находиться під самою горою, що дуже зручно, якщо захотів помилуватися верховинськими краєвидами, поблизу ще знаходиться невеличкий став, хто любить порибалити.
Затишні кімнати, велика їдальня-кімната, є і кухня з посудом, де можна самім готувати, мікрохвильовка, холодильник.
Єдиний мінус - це добирання до цієї садиби, яка від центра знаходиться, як я вже писала вище, під самою горою, а йти пішки ще з дитиною. Ну хвилин 30, ще й повороти можна поплутати. Господарі не дуже хочуть довозити гостей до себе, тому наголошуйте про це їм!

Александер
09 ноября 2018 в 4:30

Очень хорошо место, хорошо кормят, хозийва отличные, всегда помогут, всем советую особенно Одеситам

Игорь
08 ноября 2018 в 5:59

Низька ціна за проживання. Номери дуже маленькі, зі старими меблями. Порції їжі на вечерю та на сніданок дуже маленькі та не занадто смачні.

Саша
01 ноября 2018 в 9:20

Їздили на рафтинг і зупинялись групою 23 людини. Проживання і харчування не дорого. Дуже смачно готують. Привітні господарі.

Саша
23 октября 2018 в 2:30

Подходит людям которым надоело жить в городе, лично мне тут было скучно. WI-FI есть нормальный, но вам прийдеться им пользоваться на улице (он там находиться).

Добавить отзыв