UAOTZYV.COM

Premium Hotel отзывы

Адрес Поляниця, вул. Вишня, 592
Телефон +380 (97) 719-42-86
Сайт hotelpremium.pro
Рубрики Отель, Административно-общественный центр, Агентство по организации и проведению мероприятий, Организация праздников и мероприятий, Отель длительного пребывания
Оценка 4.2 26 отзывов
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Отель Premium Hotel отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ваня
22 февраля 2024 в 8:23

Відпочивали разом з сім'єю. Все дуже сподобалось! Є велика парковка, зручне розташування (майже в центрі) до витягу і магазинів декілька хвилин. Прямо в готелі є прокат лиж і лижна кімната. Дуже смачна, недорога кухня, та лаунж Бар). Привітний та дбайливий персонал. Обов'язково повернемось влітку, оскільки нас сказали буде реконструкція ресторану+ є велике СПА з літньою терасою і басейном на вулиці.

Mimi
16 февраля 2024 в 8:21

Розташований готель дуже зручно. Поруч НП, підйомник, супермаркет. Персонал готелю вумнички, скільки ми зверталися завжди допомогали. Сніданки були смачні. Голодними точно не залишитесь. СПА гарне а якщо воду трішечки тепліше то вообще можна було б не вилазити) прохання до адміністрації добавити крючки в ванній кімнаті, їх дуже не хватає.

Даша
09 февраля 2024 в 18:41

Перш за все, хочу подякувати власникам та персоналу за хороший відпочинок у готелі. Персонал дуже привітний та хороший, гарно виконує свою роботу, дівчатка з усмішкою зустрічають на ресторані, адміністратор допомагає у будь яких питаннях. Номера у готелі дуже красиві, затишні, світлі, є все необхідне. Покоївки дуже відповідально ставляться до прибирання, роблять все чисто і швидко. Сподобалось місцерозташування, готель знаходиться зразу біля 1 паркінгу, все близенько. Також у готелі можна взяти спорядження для катання на лижах та сноуборді. Також хочу подякувати кухарям, хлопці дуже смачно готують, швидко відають страви, меню у ресторані велике, сніданки дуже смачні, кожного дня різне. Обов'язково повернемося!

Григорий
29 января 2024 в 2:05

Сподобалося:
- Класна локація біля 1 підйомника
- Номер охайний і чистий - відповідає очікуванням
- Зручно, що є ліфт, який спускається на 0 поверх до лижної кімнати
- Адміністратор на рецепції пішов на зустріч і дозволив виселитися на годину пізніше, дякую
- Сніданки окей - шведська лінія: два види каші, два види мʼяса, салати, солодощі і кава

Не сподобалося:
- При повному заселенні не вистачає парковочних місць - паркував машину аж на місточку при виїзді на дорогу
- Те саме стосується і СПА - на 70 номерів є біля 20 лежаків. Цього геть недостатньо. Відповідно, коли ми завітали у СПА, довелося всі речі залишити на підвіконні і постійно переміщуватися між басейном і банею, бо було ніде сісти.
- СПА зона дуже маленька.

Юлия
31 декабря 2023 в 11:07

Готель знаходиться в дуже зручному місці напроти паркінгу 1 і дуже близько до витягу. Номери чисті, просторі, сніданок включений, вибір не є дуже великий, по 2 страви на ваш вибір і десерти. Обід і вечерю можна замовити за додаткову плату.
Дуже зручно, що на території готелю є прокат лиж, не потрібно кудись іти все на місці.
В спа зоні є 2 бані турецька і фінська, є басейн та невеличкий басейн з джакузі.
Зручно що на території готелю є парковка.

Валерій
22 декабря 2023 в 19:56

Готель знаходиться поруч з витягом #1, навіть у лижних ботах та з лижам ви зможете пішки дійти до витягу. Смачні сніданки. В готелі є прокат лиж, за помірною ціною. Єдине, що було б доречним, це обмежити вхід дітей віком до 12-13 років у спа зону після 18-19 години

Светлана
19 ноября 2023 в 14:46

Відпочиваємо в листопаді 2023. Готель відмінний, персонал на висоті, окремо хочемо відзначити кухню. Це просто шедеври. Найсмачніша їжа в Буковелі тут! Обов'язково приїдемо неодноразово. Успіхів та процвітання!

Сергій
14 ноября 2023 в 1:27

Відпочивали з родиною, в цілому готель сподобався, є і плюси і мінуси. З хорошого, це чисті, просторі номери. В номері є все для душу, та халат без додаткової плати. Кожного дня прибирання, та воду доставляють, є чайник, але не маю чаю, ну і кави. Смачні сніданки, шведська лінія, є з чого обрати як солоний варіант так і солодкий. Хочу зауважити, що на сезон осінні на сніданок є свіжий салат. Їжі в досталь. Замовляли в ресторані, теж смачно, ціни практично як і вскрізь в цій місцевості. Басейн не смердить хлоркою, що для нас було приємно, шкіра після купання не пересушенна. З мінусів це хотілось би теплішу воду у басейні, як для дитини 2.5 роки то вода була прохолодна, але є джакузі, правда не завжди там теж пощастило з теплою водою. Для дорослих нормально повністю. Є хамам і сауна, хороші. З мінусів це адміністратор та офіціанти практично завжди відсутні особливо вечером, треба їх шукати, кликати, бо звонити без результатно на рецепцію. Є дитяча кімната в середині, але не має майданчика на вулиці. Також зараз в готелі продовжуются роботи на вулиці і це трохи створювало дискомфорт. В першу ніч було холодно, звернулись до адміністрації, перевірили батареї, наступні дні було тепло. Що стосуєтся краєвидів то готель при дорозі, і довкола готелі, сильно приємних карпатських краєвидів тут важко побачити.
В цілому враження приємні від готелю.

Ірина
28 октября 2023 в 11:50

Відпочивали 6-9.11.23 р. Затишний готель. Просторі номери, чисті. Є халати і рушники (для спа зони є окремі на ресепшин), ліжка широки, постіль біла і чиста. Прибирання щодня. В готелі дуже тепло, хоча в номері батареї холодні, відкривали балкон. Сніданки теж супер. В спа зоні є шафки для речей, джакузі, басейн (трошки шумно діти кричать „ехо “), невеличкі сауни, але якщо кількість людей невелика, то все ОК. Поблизу піцерія, аптека, супермаркети, безліч кафе. Як вийти з готеля вліво є кафе „ У Броня “, домашня смачна їжа, великі порції (ми замовили борщ червоний, бограч, пательня на 2-х це було дуже багато), , привітні дівчата, ціни адекватні. Рекомендую, нам сподобався (серед тих де були). Є ди вийти погуляти, зручне розташування готелю. Задоволені)

Вера
19 октября 2023 в 3:56

Враження від готелю тільки позитивні, мені знається, що обовʼязково повернемося. Дуже приємна дівчина на рецепції, не зважаючи на те, що ми приїхали об 11.00 (заселення в 14.00), нас заселили без проблем і це абсолютно безкоштовно. Ліжечко теж надається безкоштовно, причому, з блискавичною швидкістю. Найголовніший момент, ми забули при виселенні деякі речі, дівчатка відразу ж відправили нам все поштою. Прибирання також кожен день і дуже якісні. Взагалі покоївки розумнички, вони дикий плюс, працюють на відмінно. До спа, басейнів питань немає. Одну зірочку зняла за парочку в ресторані. Ця парочка не пасують до цілісної картини готелю.

Дмитрий
08 апреля 2022 в 2:00

Отель за свои деньги просто ужас. Хорошо что небыло свободного номера на все дни перебывания в Буковеле. Реально и до 3* недотягивает. Завтрак нормальный, но я лично на каждом завтраке вылавливал волосы с еды (. В номерах все просто без излишеств. Гель для душа отсуцтвует. Дал 3-и * только из-за бармена и места росположения не далеко от подемника. Реально несоветую никому! В спа на второй день просто воняло! Реально людей в спа море, и вода в басейне и в джакузи просто грязнющая. (отдельных полотенец для спа нет и не выдают.

Женя
03 апреля 2022 в 0:23

Отдыхали с 15.02.2022 по 20.02.2022, все очень понравилось. Главное приезжайте с хорошим настроением и Ваш отдых будет только на позитиве.

TK&FURN
01 апреля 2022 в 11:14

Плюсы: Номер чистый, очень тепло в отеле и в номере. Номер трьохместный, просторный, три полноценных кровати, ужинали в ресторане, банош был не вкусный засыпаний сыром, хотелось карпатского, фондан на высоте. Были в СПА нормально. Цены как в «Буковеле». Минусы отеля, ночью номер освещается соседним отелем, шторы узкие и не закрывают окно и двери, лыжная комната маленькая, не понятно зачем столько шкафчиков, сушилок для ботинок не хватает, в 18.00 уже мест для ботинок не было, приходилось носить в номер, я думаю это важно особенно в сезон

lesia
28 марта 2022 в 1:29

Отель близко расположен к первому подъёмнику. Сам отель новый, в номере тепло, даже жарко. Отдельно хочу отметить ребят из пункта проката на нулевом этаже (снаряжение тоже в отличном состоянии). Из минусов это был звук лифта, хоть и не сильно громкий, но всё таки слышно (

Cherb
17 марта 2022 в 18:06

Сейчас отдыхаем в этом отеле, хочу сказать что очень разочарованы (
- еда: завтрак нельзя назвать завтраком, корейская морковка с жареной картошкой + кофе отвратительного качества (, ребенку позавтракать нет вообще ничем, приходится идти в другие кафе чтобы позавтракать.
- персонал: его особо нет, администратор, который сидит в баре пьет пиво
- спа зона: вода холодная, посетители заходят в бассейн со стеклянными бокалами и администрация с этим ничего не может сделать
- номер: если вы едите в 4х местный люкс с видом на горы то знайте что Вам придется спать на диване в коридоре без окон. Вида на горы нет, разве если с биноклем (
Вообще отель не рекомендую

Алина
12 марта 2022 в 6:44

Дуже хороше розташування! Готель новий, чистий. В ресторані смачно готують. Сніданок 4 з 5 балів. Персонал дуже привітний і приємний.

Анастасия
08 марта 2022 в 15:15

Впечатления неоднозначные.
+ В отеле свежий ремонт, новая мебель, чисто, однозначное достоинство - расположение.

К сожалению, для меня недостатков оказалось больше - отсутствует звукоизоляция, ощущение будто потолок из фанеры. Вопрос и к теплоизоляции - стены от конденсата мокрые и уже покрылись грибком, конденсат на холодном полу собирается в лужи. Номер днём не отапливается, только ночью, и достаточно быстро охлаждается.
В отеле в целом отсутствует вентиляционная система. Кровать сильно скрипела и меня смутил белый офисный свет. Ночью нельзя добиться комфортной темноты, тк на балконной двери нет шторы, только матовая плёнка. Есть чайник, но в чашках по запросу нам отказали, это было очень странно (может их нужно везти с собой?) WiFi в номере не работал. Нам предоставили детскую кроватку, но в остальном отель не рассчитан на проживание с детьми.

Возможно у меня были завышенные ожидания, но если есть возможность переплатить за повышенный комфорт - выбирайте другой отель. Этот вариант хорош если вы не требовательны к деталям и у вас +/- средний бюджет.

В декабре ‘21 двухкомнатный номер люкс обошёлся нам в 9000грн / 3 суток.

Разбалованную меня такое количество факапов заставляет больше никогда не возвращаться к этому варианту жилья.
Зато Ribas по-соседству заслуживает внимания!

Mykola
07 марта 2022 в 14:48

Розташування готелю дуже вдале! Сам готель новий, все чисто і охайно. Сніданки добрі, ціни в ресторані нормальні, готують смачно, можна розрахуватись карткою. Лижна кімната є, трохи непродумана (деревʼяні шафи), але зручно, що можна дістатись ліфтом. Є СПА з двома парними, басейном (прохолодним) та джакузі - був один раз, бо зазвичай багато людей. Також поряд з лижною кімнатою є прокат, в якому можна підібрати досить пристойне спорядження за помірними цінами.
Адміністрація завжди йде на зустріч при виникненні якихось питань, за що їм окрема подяка.
З мінусів - в деяких номерах через балконні двері вночі буде потрапляти світло з сусідніх готелів (тут кому як повезе), є проблеми з вентиляцією (доводилось часто провітрювати номер), парковку не чистять.

Леся
28 февраля 2022 в 3:57

Гарний новенький готель. Чудове місце розташування. Приємно вразила вечеря від шефа та обслуговування. Окрема подяка за гарный сервiс Олексію.

Танечка
20 февраля 2022 в 11:00

Из плюсов Premium Hotel: его месторасположение. Прям напротив 1го паркинга, то есть до подъёмника мы шли пешком. Отель новый (работает 2й сезон) - чистенько и есть спа (входит в стоимость проживания). В коридорах стоят куллера с водой. Завтрак скромная шведская линия. Есть прокат лыжного снаряжения прямо в отеле, что очень удобно. Тихий лифт.
Теперь о минусах: из-за того что отель плотно соседничает с другими отелями, красивого вида из номера у вас, скорее всего, тоже не будет. Наш номер «смотрел» на Baza hostel, который имеет ночную подсветку, а в номере Premium штора недостаточно плотная и висит только на окне (жлобство), а на балконной двери наклеена просто матовая плёнка, из-за этого ночью в номере нет полной темноты. Я бы даже сказала, что достаточно светло)
Слышимость с коридора.
Отсутствие холодильника в номере, хотя тумба под него есть. Пользовались балконом вместо холодильника. (Девочка на рецепции сказала, что поставят, если найдут свободный)
Слабый wi-fi в номере
В СПА паровая баня маленькая, комфортно максимум 4м.

Добавить отзыв