UAOTZYV.COM

Premier отзывы

Адрес Яремче, вулиця Свободи, 278/5
Телефон +380 (98) 278-00-00
Сайт www.booking.com/Share-CTdQl5
Рубрики Отель
Оценка 4.2 42 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Княжий двор — Яремче, вулиця Михайла Грушевського, 34/2
Маковица — Яремче, вулиця Володимира Івасюка, 3А
Верес — Яремче, вулиця І.Петраша, 12
Гостинний двір Ґруник — Яремче, вул. Дачна, 56-Б
Похожие компании в категории
Романтік Спа Готель — Яремче, вулиця Свободи, 363/32
У Марьяны и Назара — Яремче, вулиця Підскельна, 21
Крым — Яремче, вулиця Свободи, 355
Котеджі зруби Явірник в Яремче — Яремче, вулиця Свободи, 332 а

Отель Premier отзывы

42
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Matilda
09 мая 2024 в 11:10

Враження на 90% позитивні: нові номери, охайні, зручні, сучасні. Меблі, холодильник, чайник, кондішн, освітлення - супер. Персонал і дівчата на рецепції - надзвичайно привітні, приємні та просто чудові. Розташування зручне до магазинів, вокзалу, ярмарку та водоспаду. Їжа в цілому смачна. Ну і кілька нюансів: шум від активної автомобільної траси звісно є, але то не критично. А от шумоізоляція у номерах слабенька. Двомісний номер все таки більше тягне на одномісний за розміром, двом людям буде дещо тіснувато) В цілому - позитивні враження)

Luchezarnaya
15 апреля 2024 в 8:44

Були сім'єю в березні, і знов приїхала сюди у квітні з мамою.
Чудовий отель. Краєвид з балкону захоплює! Гарні сучасні номери. Все працює. Всього вдосталь. Білосніжна білизна, рушники і халати. В березні були у двокімнатному з панорамними вікнами та балконом, у квітні в покращеному з великим балконом на іншу сторону. Також свій колорит) Привітні адміністратори Настя та Уляна. Сервіс на висоті. Сніданки ситні та смачнючі. Взагалі тут дуже смачна кухня. Подобалось вечеряти саме у залі на третьому поверсі. Звідти чудовий краєвид з великого балкону.
Сауна - то окреме задоволення! Парна ух! Басейн великий, з водоспадом, телевізор, камін, купа різноманітної підсвітки. Релакс!
Звісно, ми повернемось ще!
Дякуємо, Прем'єр!

Игорь
27 января 2024 в 8:35

Якщо задля оманливо зручного місця Ви готові миритися з негостинним персоналом і посередньою якістю гостиниці - тоді Вам сюди.

1. Непрофесійність персоналу:
Заселялися групою 20 осіб, і замість початкового вітання адміністратор прогриміла: "А це та группа, яка має доплатити стільки то гривень. "

Плутанина у номерах бронювання, блюдах сніданку, демонстративна меркантильність і відсутність елементарної ввічливості у персоналу - залишила неприємний післясмак після проживання у готелі Прем'єр.

2. Погане розташування.
Готель розташований на вузький ділянці між ЗАЛІЗНИЧНОЮ колією і головною АВТОСТРАДОЮ міста. Заснути майже нікому не вдалося.

3. Незручні номери
Розвішати речі не вдасться - дуже маленькі шафи. Проблеми з гарячою водою і запах у ванній.
Проблемні кондиціонери (прийшлося просити персонал налагодити роботу кондиціонерів у кожному номері, де були заселені мої туристи.

4. Готель дорогий як на такий сервіс та якість номерів.

Не можу рекомендувати цей готель, за таку високу вартість є готелі в Яремче в рази кращі.

Анна
06 января 2024 в 11:43

Відпочивали в готелі з 30.12.23-03.01.24. Як і раніше казали, що розташування готелю добре. Але в готелі немає достатньо паркувальних місць для відпочиваючих. Може максимум на 7 машин. Персонал привітний. Замовляли в номер їжу дуже швидко приносили, але це коштувало 50 грн, а не безкоштовно. Не знаю чому на сайті це не прописано. Вікна у нас виходили на залізничну дорогу, коли поїзд проїздів вночі то було дуже чутно, як на мене треба кращі вікна щоб була краща шуму ізоляція. Я би ніколи не взяла більше номер на ту сторону і не рекомендую тим кому заважають сторонні звуки. А коли їде поїзд то прям дуже голосно і я прокидалась вночі із-за цього. З приводу сніданків то хочу відмітити, що якщо брати англійський сніданок то там 3 яйця, сосиска, боби консервовані і трохи овочів. Таким сніданком можна наїстися, але кожного дня не хочеться. Ще є омлет з овочами. Можно вибрати одну позицію. Ще є сирники чи млинці з різною начинкою. Але не можна вибрати омлет і млинці разом бо можна безкоштовно одну позицію. За одне треба буде заплатити. Спробували бограч, він був прям дуже гострий. Їсти було неможливо. Коли я замовляла то питала гострий чи ні, мені сказали, що не дуже. Краще зробити не таким гострим, а кому хочеться перцю то можно самостійно приправити. Воду дали тільки один раз при замовлені 1,5 літра. Я не знаю чи дають вони ще, але ми собі купляли. На сайті написали, що трьох мінний номер покращений 35 кв м, але він менший і там явно немає 35 кв м. Ремонт наче нічого. В душі дуже погано збігала вода. Будь ласка слідкуйте за цим! В цілому готель не поганий. Замовляли салати і дерун дуже смачно. Банош не сподобався нажаль. Був комплімент на новий рік, давали пляшку фрагаліно. Ще мені не сподобалось, що за басейн треба платити окремо. Я таке вперше бачу. Ми за 4 ночі заплатили 19600 грн за трьох і ще якщо хочете в басейн то треба 1000 грн платити за 1 годину! Це як на мене називається жлобство!

Анастасія
07 ноября 2023 в 7:30

Готель дуже сподобався! Вдале місцерозташування, гарний краєвид, прогулялися і зручно було повертатися в готель. В номері просто ідеальна чистота, все натерто було до блиску! Все що необхідно було в номері: чай, всі необхідні засоби для ванної кімнати. Сніданки теж порадували, смачні і на вибір можно було взяти кому що хотілося. Персонал дуже привітний і були раді допомогти з вирішенням різних питань.
Ціна відповідає якості.
Тільки позитивні враження від перебування, однозначно обиратиму цей готель знову для своїх майбутніх поїздок в Яремче.
Дякуємо за гостинність! Обов`язково повернемось до Вас ще!

Andriy
21 октября 2023 в 2:44

Жили у номері 27 на другому поверсі. Він розрахований на трьох. Просторий. Велике двоспальне ліжко і диван. Вікно виходить на задній двір і залізницю - вид не вражає. Хто хоче гір, краще обрати інший номер, з іншого боку готелю. Також чути потяг, якщо відчинене вікно. У ванній кімнаті не зачиняються двері на замок - зламаний. Також трохи набігає на підлогу води, коли приймаєш душ. Є холодильник, супутникове ТБ, чайник, шафа, великий стіл, але чомусь тільки два стільця, хоча номер на трьох. Загалом меблі і сантехніка сучасні, недешеві. На підлозі лежить килим з довгим ворсом (як довга трава). Коли виїжджали, дитина забула у номері невеличкий футбольний м'ячик, мабуть закотився під ліжко. Потім запитали на рецепції, покоївка не знаходила (погано прибирала?). А зайти в номер ми, на жаль, вже не могли, бо заїхали інші люди. Загалом персонал привітний, особливо у ресторані - вітаються, посміхаються. Дівчина на рецепції також випромінює доброзичливістю. Є кілька варіантів сніданків. У ресторані при готелі готують смачно. На верхньому поверсі є гарна тераса з видом на гори. Поруч з готелем ринки сувенірів, різні ресторани, недалеко водоспад.

Елена
09 октября 2023 в 7:19

Провели три чудових дні у готелі Премʼєр. Отримали чудові враження. Привітний, уважний та ненавʼязливий персонал. Номери та територія готелю доглянуті, чисті та охайні. Розташування у самому центрі. Доступно до любої локації. У вартість входять смачні та ситні сніданки на вибір. Ціни у кафе доступні а страви смачні. Забронювали сауну та басейн на 2 години. Отримали чудовий релакс в кінці активного дня. Все це тільки для нашої компанїї, без сторонніх людей. Всі щасливі та задоволенні. Премʼєр-це те місце, куди хочеться повенутись ще раз.

Марія
08 октября 2023 в 0:14

Щойно виїхали, прийшли на сніданок той що включено у вартість, бачили як столиків 5 людей прийшли поїли і пішли, нам же каву принесли хв через 20, їжі ми так і не дочекались - після 30 хв очікування пішли геть. Не писали б що є включений сніданок - пішли б поїли в інше місце і не витратили б даремно час на очікування.
p.s. В номерах немає питної води

Инна
24 августа 2022 в 0:30

Были в Premier 5 дней, и нам очень понравилось)
Советую улучшенный двухместный номер, но обратите внимание, что он только один!
Номер светлый, чистый, видно что новый! Есть всё необходимое, для полноценного отдыха- кондиционер, холодильник, чайник, фен для волос, стол с двумя стульями, шкаф и две тумбочки, огромная удобная кровать.
Завтрак уже включён в стоимость номера, при желании Вам его принесут в номер (как и любое другое блюдо, или напиток заказанные в кафе при ресторане), без дополнительной платы.
В кафе достаточно вкусно, особенно хочу отметить сырники и вареники)
Правда к салатам стоит отнестись с осторожностью- могут принести полностью испорченные листья!
В общем остались довольны на 5)

Сергій
14 августа 2022 в 22:15

Обслуговування в кафе дивне
Замовлення путають
Замість Баноша із шкварками принесли з сиром, десерт взагалі забули принести
Таке враження, що про нас взагалі забули
Хоча ми були єдині тут

Евгений
30 июля 2022 в 23:51

Неплохое место, еда вкусная, но как будто лишённая местного колорита. Тоже можно сказать и про атмосферу внутри. Цены средние по сравнению с соседними заведениями

Тамара
26 июля 2022 в 6:00

Хороший небольшой отель, номер люкс с балконом удобный, чистый. Завтрак (на выбор) входить в стоимость номера. Отличная сауна с небольшим бассейном. Персонал вежливый и внимательный, готовы помочь.

Александр
24 февраля 2022 в 17:28

Идеальное расположение отеля. Номера супер (новый современный дизайн)
Персонал - выше всех похвал. Однозначно рекомендую!

GAME
15 февраля 2022 в 19:10

В самом отеле не были, но заходили поесть в кафе. Еду ждали очень долго, официант не знает какие овощи входят в овощи гриль, заказали их а там идёт много картошки, если бы знали то не брали бы драники дополнительно. Обнаружила в этих же овощах волосину. Но самое интересное было после этого ужина я ещё всю ночь отходила, случилось страшное несварение, еле пережила эту ночь, да ещё и в поезде. В ваше кафе точно больше не придём и никому рекомендовать не будем!

Юрий
19 января 2022 в 20:17

Хороший готель, з приємною атмосферою та дуже ввічливим персоналом, смачною кухнею, приємною ціновою політикою. Із хорошим територіальним розташуванням у центрі міста.

Алевтина
04 декабря 2021 в 20:38

Отдыхали в начале октября. Всё очень понравилось. Персонал, современный новый ремонт. Завтраки вкусные, сауна хорошая. Всё отлично. Однозначно рекомендую

Юлия
20 ноября 2021 в 3:17

Средненько. В отеле не проживала, один раз были в кафе. Больше и не будем, думаю.

Заказала крылья в горчично-медовом соусе - вообще никакие. Соус не чувствуется, мясо жёсткое (хотя крылья обычно мягкие и аж с кости сходят).
Пюре водянистое ‍️
Осталась не довольна, смысл ходить в кафе, если дома вкуснее?

Сам интерьер приятный, чисто. Но не типичная атмосфера для Яремче)

Надія
15 октября 2021 в 21:54

Дуже класний готель, ми з подругами мега задоволені. Номер чистий і тихий. Басейн теплий і більший ніж виглядав на фото. Близько до центру. Персонал дуже привітний і ненав'язливий. Приїдемо ще)

Давид
10 октября 2021 в 22:47

Найкращі враження від перебування в готелі) персонал дуже доброзичлий, чисто, стильний інтерєр, локація дуже хороша!) такшо рекомендую всім

Yanina
04 октября 2021 в 14:25

Зупинялися в цьому готелі на одну ніч. Все сподобалося - в номері сучасний дизайн, чиста ванн кімната, була необхідна ванні парфумерія. Ще велика перевага - можна зупинятися з улюбленцями.

Але є один мінус - готель знаходиться над дорогою і поспати з відкритими вікнами не вдасться через постійний шум машин.

Добавить отзыв