UAOTZYV.COM

Повидло отзывы

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Юліана Целевича, 34/1
Телефон +380 (98) 252-62-56
Часы работы 11:00-23:00
Сайт povydlo-if.choiceqr.com
Рубрики Ресторан
Оценка 3.8 35 отзывов
Похожие компании в категории
Легенда — Івано-Франківськ, вулиця Івасюка, 25
Франц — Івано-Франківськ, вулиця Галицька, 11а
Флоренс / Florens — Івано-Франківськ, вулиця Галицька, 7
Ресторація Кухня — Івано-Франківськ, вулиця Січових стрільців, 41

Ресторан Повидло отзывы

35
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ольга
24 ноября 2023 в 13:37

Смачна кухня, привітні офіціанти, класна атмосфера!
Один мінус це чорненька жінка яка в дитячій кімнаті дивиться за дітками.
Агресивно ставиться до дітей коли дитина шось кине, виривала з рук іграшку пазл у дитини, щоб поставити на місце коли дитина сама складала.
Проявляє агресію поки немає батьків, прийшлось стояти з друзями по черзі, щоб ця жінка не проявляла агресію до дітей.
Будь ласка, проведіть з нею розмову, біля діток має бути людина з нормальною психікою! А вона дуже озлоблена!

Кристина
05 ноября 2023 в 9:30

Дуже класна атмосфера. Рекомендую, все було дуже смачно. Сьогодні нас обслуговував офіціант Василь, молодчинка. Хлопчина дуже старався, підходив часто до столу, обслуговував. Все вчасно приносив! Діткам було весело зарахунок дитячої кімнати! Загалом привітний і гарний колектив! Рекомендую!

Юлія
02 октября 2023 в 13:25

Сьогодні відвідували заклад не вперше.
Але нам дуууже пощастило, нам знову попалась наша любима дівчина офіціант Віта
Для неї тільки найкращі і найщиріші відгуки.
Дуууже приємна і обслуговування на висоті
Кухня як завжди - найкраща, атмосфера
Дякуємо

Андрій
14 сентября 2023 в 17:25

Були 21 вересня. Замовляв борщ, дерун від шефа і пиво. Найсмачніше було пиво, бо його не готували в цьому закладі. А тепер по порядку. Борщ одна вода, два шматки картоплі і маленький кусочок м'яса. Картопля недоварена, м'ясо сирувате. У деруні домінував не смак картоплі, а борошно, яким загущували тісто. Відзначу лише смачні грінки зі смальцем, які подали до борщу. Обслуговування теж бажає кращого. Одна офіціантка на весь заклад просто не встигає за всіма процесами. Доводиться по довгу чекати. Пожалійте її, бо видно як вона старається.
Висновок: не рекомендую даний заклад. Краще витратити час на добирання в інші у Івано-Франківську, аніж вийти з "Повидла" незадоволеним. Дуже шкода, бо в цьому районі дуже не вистачає хороших закладів (

N-pak
14 сентября 2023 в 2:18

Обслуговування на вищому рівні) піца дуже смачна) і діткам дуже сподобалась дитяча кімната) завжди будемо до вас приходити)

Юля
13 сентября 2023 в 13:53

Неодноразово відвідувала цей заклад, все завжди вчасно видається, і смачна кухня, є дитяча кімната дуже гарно всередині дитячої.
Офіціанти приємні, однозначно рекомендую даний заклад,

Ира
10 сентября 2023 в 5:20

Чудовий заклад та приємний персонал. Страви подавались вчасно. Є дитяча кімната, досить велика, дітям є чим зайнятись. Будим ще заходити Рекомендую

Андрій
19 июля 2023 в 4:53

Страви подаються не вчасно та з запізненням, адміністрація закладу не може врегульовувати конфлікти в закладі (між гостями), що заважає іншим відвідувачам

Маргарита
18 июля 2023 в 4:56

Єдиний плюс закладу дитяча -ігрова кімната. - це несмачна і суха їжа з сирою цибулею! Коктейль - апероль нічого спільного з цим коктейлем не має тільки назву, 2 кубики льоду і малесенька часточка апельсина. Дитяча кімната оплачується окремо і це при тому, що закладі позиціонує себе як сімейна ресторація. За дитиною повинні виключно ви, повернувшись із туалету ви можете виявити, що ваша дитина бігає по закладі і ніхто за ним не стежить! Заклад жахливий!

Саша
14 июля 2023 в 10:40

Їжа не смачна, жирна. Обслуговування жахливе. Треба самому кликати щоразу, бо інакше до тебе не додумаються підійти.

Віка
30 апреля 2020 в 7:50

Очень классный ресторан, готовят отлично, очень красивая и быстрая подача блюда, особенно с детского меню. А также большой ассортимент спиртных напитков, но я не совершенно лётная, поэтому алкоголь не пробовала). Если в двух словах, то 5 звёзд заслуживает.

Тамара
21 апреля 2020 в 4:27

Очень уютное и приличное заведение. Меню разнообразное-все вкусно-и мясо, и рыба, и закуски, а также десерты. Нам понравилось, обязательно вернёмся ещё.

Валентин
15 апреля 2020 в 7:25

Затишна атмосфера, дуже привітний персонал! У захваті від страв) Нереально смачно) Насолоду отримали від кожної подачі. 100% повернюся сюди ще!

Vitalik
20 марта 2020 в 23:11

Чудове місце. Смачно і свіженько. Гості були задоволені. І подачею і виглядом в смаком. Персонал привітний та уважний до деталей. Обов'язково навідаємося ще

Мария
11 марта 2020 в 2:10

До ребрендингу було затишніше, був етнос у інтер'єрі та смайли на стелі. Зараз все обтягнули вельветом, який вже в інтер'єрі давно не модний, одним словом замінили оригінальність на псевдо-пафос. По їжі нарікань нема. Хіба що над подачею трохи би постаратись).

Кристина
07 марта 2020 в 7:30

Святкували банкет в ресторації і всі гості дуже задоволенні) Все було на вищому рівні! Все що подали було супер смачно)
Дякуємо ресторації “Повидло‘‘ за приємно проведений час!

Екатерина
27 октября 2019 в 10:42

Отличное место для родителей с детьми. Детская комната, площадка на улице. Еда вкусная, цены не высокие.

Юрій
03 октября 2019 в 1:28

Кухня в основному орієнтована на любителів м'ясних страв, з овочевих страв кілька салатів. Непогане місце для перекусу є літня тераса. З мінусів слід відзначити повільне, хоча ввічливе обслуговування:)

Євген
22 июля 2019 в 14:09

Досить смачно кухня, тихе місце не далеко від траси на виїзд на Львів. Нормальні ціни, широкий вибір

Desy
05 июля 2019 в 15:04

Минулого року побувала вперше у цьому ресторані, їжа була смачна, обслуговування в нормі, із задоволенням зайшла і цього року, залишилась розчарованою, їду очікували дуже дуже довго, мої друзі одні вже закінчили обідати а другим ще не принесли замовлену їжу, а для мене взагалі був сюрприз: коли вже всі пообідали мені говорить офіціант що моє замовлення не можуть виконати? Другий день повечеряли і замовили каву і її так і ніхто не приніс, забули? Організування нуль, і проблеми на кухні: години очікування. А шкода, їжа смачна.

Добавить отзыв