UAOTZYV.COM

Поляницький водоспад отзывы

Адрес Івано-Франківська область
Часы работы 00:00-24:00
Рубрики Достопримечательность
Оценка 5 8 отзывов
Похожие компании в категории
Скелі Довбуша — Івано-Франківська область
Скеля, туристичний комплекс — Бубнище, Болехов, Скелi Довбуша
Водоспад Під скелями — Івано-Франківська область

Достопримечательность Поляницький водоспад отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алексей
19 августа 2023 в 21:40

Після скель Довбуша - варто спуститися вниз тією ж дорогою і біля КПП буде галявина з колибою. Поряд пороги на річці, можна гарно освіжитися після скелелазання. Пороги невисокі і потік не дуже стрімкий, можна сидіти як в джакузі.

Артем
08 августа 2023 в 6:39

Чудове місце для відпочинку под дорозі на скелі Довбуша. Досить багато людей, можна скупатися, вода влітку досить тепла.

Роман
02 октября 2021 в 18:19

Магічне місце, яке щороку приваблює як нових так і постійних шанувальників. Усі стихіїї в рафінованому виді: кришталева вода, п'янке гірське повітря, багата рослинністю земля, та аромат карпатської ватри на якій готується щось смачненьке!) Єдиний сталий мінус- якість (тобто її відсутність) дорожнього покриття.

Владислав
07 сентября 2021 в 20:48

Одно из лучших природных мест посещеных мною. Красиво, атмосферно - очень вдохновляет. Водичка холодная, но я считаю, что каждому стоит помочить в ней ножки. Советую убрать телефоны. Сесть и порелаксировать, просто понаблюдать за природой, за водой.

Halyna
26 августа 2021 в 12:15

Каскади водограйчиків то перегороджують порогами річку, то вриваються потоками в її лоно з берега, ще й вистрибують подекуди з-поміж каміння. Вода дзюрчить, гуде, усміхається, бавиться, обхлюпуючи валуни й дрібне каміння. Прохолодна, швидка, приємна. Манить.

Виталий
21 июля 2021 в 14:47

Дорога від Болехова до водоспаду кепська. Яма на ямі, де інде по селах зустрічаються поремонтовані ділянки, але завітати у це місце варто. Самі каскади водоспаду невисокі, але широчезні, завдяки цьому шум від водоспаду шалений. Відходиш вище по течії на декілька метрів і одразу стає значно тихіше.

Nazar
25 июня 2019 в 13:28

Водоспад не високий але досить гарний, в затишному місці. Локація легкодоступна для поїздки автомобілем. Є місця на галявині для пікніку.

Andrii
01 июня 2019 в 13:21

Живописне місце, де можна насолодитися шумом стрімкої води. Поруч є кафе і місце для паркування

Добавить отзыв