UAOTZYV.COM

Отель Ворохта Люкс

Адрес Ворохта, Данилы Галицкого, 175А
Телефон +380 (67) 524-05-24
Сайт tur365.com.ua
Рубрики Отель, Арендуемое жилье, Курорт, Экскурсионное агентство
Оценка 4.8 34 отзыва
Ближайшие филиалы компании
ВОРОХТА, ГОТЕЛЬНО-ТУРИСТИЧНИЙ КОМПЛЕКС — Ворохта, Danyla Halyts'koho str, 155
5 корпус ТК Ворохта (мережа 365) — Ворохта, вулиця Данила Галицького, 119/8
Похожие компании в категории
Готель Оберіг — Ворохта, Bogdana Khmelnickogo, 37a
Усадьба Хатки На Пеньках — Ворохта, Ворохтянська середня школа, Hrushevs'koho str, 5
Скита — Ворохта, Zavodska, 16 street
КЕРМАНИЧ, ТУРИСТИЧНИЙ КОМПЛЕКС — Ворохта, вулиця Данила Галицького, 188

Отель Ворохта Люкс отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марина
21 октября 2023 в 9:27

Це найкращий відпочинок
Приїжджаємо вдруге
Були у п'ятому корпусі
Зараз у третьому
Краса
Харчування включено: сніданок та вечеря
Обід можна замовити, або ходити до місцевих кафе
Годують добре та смачно
Номери відмінні
Свіже повітря та краса Карпат
Щодня екскурсії, хочете йдете, не хочете залишатись
Дуже рекомендую
Незабутній відпочинок

Ice_Fire_Grad
10 октября 2023 в 2:35

Посередньо. Рівень на отъебісь та жри що дають. Готель біля траси, шумно. Кухня як у столовці. Не раджу.

Елена
22 марта 2022 в 1:09

Улюблений відпочинок у Ворохта 365. Тут завжди все на вищому рівні. В які дівчата уважні на рецепції️на будь-яку примху одразу реагують. Дуже раджу. Тут тепло, смачно і весело завжди)

Артур
09 февраля 2022 в 1:51

Местоположение. Столик возле номера с видом на море, которое рядом. Очень тепло в номере.

Не понравилось · Чужие волосы на постеле. Дырка на пододеяльнике. Душевая кабина течет. Кран и некоторые участки душевой в ржавчине. Держатель душа вообще отсутствовал, хотя след от него был. Один комплект полотенец на 2х. Очень скрипучая кровать. Цена за номер оказалась чуть выше чем было указано при бронировании на сайте.

Антон
02 февраля 2022 в 11:07

Тихий номер, тепло, кормят вкусно и как на убой. Рядом с корпусом учебная горка для катания на лыжах, санках; лес, колодец. Виды шикарные! Отсюда ходят трансферы до Буковели или в любые другие экскурсионные места: стежка Довбуша, Яремче, Косов.
Минут 10 идти до 1-го корпуса, где по вечерам проходят гуляния. Возит и автобус.

Ольга
01 февраля 2022 в 4:36

Не так багато місць в які хочеться повернутися, але сюди дуже хочеться повернутися. Чисто, затишно, неймовірно смачно, дуже по домашньому, програма дуже насичена. Наша родина в захваті

Наталия
23 января 2022 в 5:46

Отдых душой и телом! Всем рекомендую - получите массу удовольствия! Это тот отдых, когда за тебя обо всем подумали - встретили на вокзале, поселили, накормили, организовали на все твой досуг! Супер место! Обязательно вернёмся ещё!

Александр
23 декабря 2021 в 9:36

До люкса ще треба допрацювати. Навіть через те, що в номері відсутній холодильник. Номера затишні, дещо бракує освітлення, не вистачає світла в зоні роздягалки. Корпуса 1 та 2 є фактично опорними, там проходять всі заходи, вечірні розважальні програми та все інше. Живучи в корпусах 3 та 4 до опорних корпусів необхідно добиратися або автобусом (подають), або пішки (15 хвилин кволим темпом). Так само добиратися і назад. Всі заходи проходять на свіжому повітрі. Вибачте, але вже далеко не літо, глінтвейн то звичайно гріє, але тоді включайте його у вартість туру. Програму вечірніх заходів не можна назвати насиченою. Харчування: все приготовано зі свіжих продуктів, різноманітне, я так розумію що досить збалансоване, проте здається дієтичним, особливо перші страви. Активи та суперактиви посильні, цікаві. Однак провідники задають досить жвавий темп, хоча ми йшли ближче до голови групи, темп був далеко не відпочинковий, а більше скидався на перевірку на витривалість. Проте краєвиди, що відкрилися, були того варті на всі. Гори надзвичайно красиві. В мережі готелів 365 маються і інші варіанти відпочинку в Карпатах, які не позиціонують себе як "люкс", але надають більше комфорту та задоволення.

Антон
14 октября 2021 в 0:19

Хороший корпус для отдыха, номера с балконом в номере так же есть холодильник, плазменный телевизор, хорошая мебель и душевая, на территории есть столики где можно спокойно посидеть, две альтанки что бы поседеть вечером у костра

Катерина
16 сентября 2021 в 18:52

Дуже красива місцевість, гарна природа, свіже повітря. Готель комфортний, розташований подалі від центру селища, поруч немає ні магазинів, ні туристів. Але на території готелю можна придбати все необхідне. Привітний персонал, який передбачає всі ваші побажання.

Любомир
13 августа 2021 в 9:02

Ми тут тільки харчувалися. Що можна сказати? Персонал чудовий, привітний. Ціни просто чудові. Тут можна поселитися і харчуватися а можна просто прийти і поїсти. Звідси організовують різні чудові екскурсії складні і легкі маршрути в тому числі і на Говерлу з провідником і пікніком ціна приблизно 200грн. Але ми тут тільки харчувалися. Кухня чудова кухарі мають золоті руки діти були у захваті казали що так смачно ще не їли а ми були багато де. Чудове місце щоб поїсти, набратися сил і відпочити.

Кристина
26 июля 2021 в 3:39

Очень классное место. Вид супер. Кормят хорошо и вкусно. Ремонт и обслуживание на 10. Экскурсии на выбор

Ірина
26 апреля 2020 в 1:09

Комфортный отель, удобные чистые номера, прекрасное питание, заботливый вежливый персонал. Грамотные профессиональные экскурсоводы, продуманные экскурсии, подходящие для разных гостей. Интересные вечерние программы. И самый изюм - баянист с песнями, развлекающий гостей во время ужина! Отдыхали здесь уже неоднократно, и будем возвращаться.

Олена
13 марта 2020 в 17:26

Гарний краєвид, свіже повітря. Затишні номери, прибирання кожного дня. Рекомендую для сімейного відпочинку.

Дмитрий
13 марта 2020 в 1:29

Было приятно отдохнуть в этом отеле. Очень интересное предложение в туре 7 дней. Советую посетить и заранее забронировать!

Дмитрий
11 марта 2020 в 18:02

Место просто супер! Деревянный корпус, виды просто супер: с одной части видно горы, с другой лес. Прекрасный персонал, очень вежливый, всегда сделать все, чтобы ваш отдых был замечательным. Кормят просто на убой и большим количеством разных вкусняшек. При отеле каждый вечер проводят развлекательные программы для детей и взрослых. Так же есть большой выбор экскурсий, на которые вас возят бесплатно отельными автобусами. Бесплатный трансфер в Буковель.

Юрий
24 февраля 2020 в 21:13

При підборі лижного спорядження звертайте увагу на його стан, ретельно перевіряйте всі кріплення. Можуть виникнути неочікувані проблеми під час катання, які вам треба буде вирішувати самостійно. На неякісну роботу працівника з підбору спорядження адміністрація готелю ніяк не реагує.

Ирина
03 сентября 2019 в 14:01

Комфортные номера Хорошее питание Развлекательная и экскурсионная программа
Расположен рядом с лесом и источником минеральной воды.

Игорь
28 августа 2019 в 12:07

Отличный комплекс для активного отдыха. Корпус возле леса, вежливый персонал. Убирают номера каждый день. Вкусно кормят. Хороший ежедневный набор туристических маршрутов.

Андрей
04 января 2019 в 19:38

Неизменно отличное место отдыха!
Развлечения на любой вкус, разнообразные экскурсии, насыщенная развлекательная вечерняя программа!
Рекомендую для семейного отдыха.

Добавить отзыв