UAOTZYV.COM

Отель Стара Правда

Адрес Поляниця, 62A, вулиця Подина, Івано-Франківська обл., 77221
Телефон +380 (67) 777-53-00
Сайт starapravda.com.ua
Рубрики Отель, Курорт, Оздоровительный отель
Оценка 3.9 47 отзывов
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Отель Стара Правда отзывы

47
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Леся
03 октября 2023 в 13:25

Тут просто неймовірно! На скільки гарна територія, кожен закуточок - відкидтя) Краєвиди казкові. Дуже приємний та уважний персонал. Класні номери, все продумано та комфортно. Відриваю від серця та рекомендую всім. Тут буде класно і з дітками і парою відпочити. Обов‘язково повернуся сюди. Дуже дякую за такий класний відпочинок та бажаю Вам процвітання!

Оксана
27 сентября 2023 в 7:03

Стара Правда - це готель розчарування, з яким ми зіткнулися цього року. Причин цьому назбиралося достатньо - 1. В номері старі меблі, із облущенною фарбою, і ні, це не стиль "под старину", це просто недбалість до меблів і декорування номеру, 2. При заселенні ми дзвонили у готель і питали чи тихий номер, чи немає поблизу будівництва (яке майже скрізь у Буковелі) - нам відповіли ні. У день заселення було - 1. Будівництво, де було задіяно людей 20 під вікнами - болгарки тощо, 2. Робота перфоратора у самому корпусі, 3. Долунало по сусідству будівництво, тому це було не просто не тихо, а як на буд майданчику. Всі інші готелі (особливо за таку вартість) на своїх сайтах пишуть - "з цього номеру можливі звуки будівництва" та надають знижку, що чесно і кожен собі обирає, чи це йому важливо. Стара Правда не просто цього не робить, беручи не маленькі гроші за проживання, а ще й дурить, що цього немає. Смішно звучало це від жінки із ресепшн, коли навкруги була ця какафонія болгарок і перфораторів "ні, ні, це швидко") А ще готель видаляє чесні відгуки із букінгу, що для мене взагалі дно, тобто ті оцінки що є у готеля - це моніторинг і фільтрація того, що вигідно. То може краще треба працювати із коментарями і намагатися щось змінити?
Єдине, що було позитивне у нашому досвіді із Старою Правдою (до речі, попасти в яку я особсто мріяла декілька років, але все було забите) - це те, що вони після години вмовлятьна знижку, все ж таки віддали нам наші гроші і ми змогли за меншу вартість насолодитися тими готелями, де поважають своїх клієнтів. Тому нікому не рекомендую готель Стара Правда.

Andriian
24 сентября 2023 в 7:55

Кошмар
Ресторан столова! Їжа не смачна, персонал на кухні матюкаюся кричить що різані. В коридорі адміністратор і офіціанти сидят і ржут на весь отель.
Персонал не вихований.
На території будівництво основний ресторан не працює.

Це не отель. Збірна солянка будинків старих та нових які взяли в консьерж сервис люди які роблять картинку щоб ви приїхати і зіпсували собі відпустку.

Владимир
20 сентября 2023 в 0:10

Перед відвідуванням цього готелю прийшло повідомлення «ми зробимо все, щоб ваш відпочинок був незабутнім». Але зробили все навпаки - щоб ми більше ніколи не повернулись. Готель - відвертий оверпрайс з жахливими сніданками, посередньою кухнею в ресторані. Рятував сусідній готель Гора, де обіди і вечері були набагато смачніші. Єдине чим сподобалась Стара Правда - це краєвиди. По самому готелю - були проблеми з водою (пару днів зранку її не було взагалі), в номерах полулюкс+ дивно спроектовано світло і там де воно потрібно, його нема (зона де стоїть чайник), немає кондиціонерів (сіток від комах теж нема), прибирали нормально, але спеціально поставлене під двері сміття не виносили доки не нагадаєш, декілька разів на сніданок приходилось чекати щоб сісти, басейн біля ресепшену з брудною водою, сходинки хитаються і вже скоро відірвуться. Короче, в готелі щось не те з менеджментом, треба мінятись. Хоча б кухаря поміняйте, щоб хоч якось вирішити проблему. Якщо б готель коштував 3,5к, я б закрив очі на все це, але віддавши 4,5-4,8 за добу - є кращі альтернативи в Буковелі з кращими умовами.

Ольга
07 сентября 2023 в 16:01

Були в цьому отелі 3 роки тому, реально було 10/10, тому навіть не було думки перечитати відгуки перед бронью цього сезону, а варто було.
Нажаль сервіс буже впав (кухня взагалі - повне розчарування (просто до прикладу в меню банош, а по факту просто молочна пшонна каша, наповлювачі: шкварти або бринза купуються окремо. Це взагалі як?)
Бронювали бесідку, так офіціанти загубили наш рахунок, треба було ще довести, що саме ми замовляли та у якого офіціанта)
За такі кошти нажаль не рекомендую цей отель.
Єдине до чого не було нарікань, то це чистота в номерах.

Настя
04 сентября 2023 в 17:37

Заїжджали на обід, кухня у ресторані не смачна! Замовила деруни з мʼясом принесли страву з волоссям, притрушеною петрушкою. Сказавши про це офіціанту, він забрав страву, та приніс через пару хвилин ті ж самі деруни тільки ще більше зажарені та зверху з паростками зеленого горошку із залишками петрушки!
Ціни не відповідають якості та смаку кухні.
Жах! Залишились не приємні враження!

Евгений
27 августа 2023 в 2:27

Винесли борщ, потім сказали що сала немає, хоча в меню написано що є і не попередили перед замовленням. Дерун був сирий, навіть не вибачились.

Марина
11 августа 2023 в 3:51

Відпочивали із сім'єю у лютому місяці. Все просто чудово – сервіс, обслуговування, приємний персонал. У номерах чисто, прибирали щодня, фото на сайті відповідають реальності. Велика, вродлива, доглянута територія. Прекрасний вид на гори. У перший день заїзду трапився неприємний інцидент із джакузі, вода була крижаною, але адміністратор все залагодила. АЛЕ ВЕЛИЧЕЗНИМ мінусом є кухня готелю, на жаль. М'ясо їсти було неможливо. Замовивши стейки та порцію шашлику нам подали гумове "щось". На смак жодне. Добре, що шашлик прибрали з рахунку, але за стейки ми заплатили. -2 зірки за кухню.

Вероника
06 августа 2023 в 16:51

Номера- охайні та комфортні, а ось їжа була далеко не вся смачна, реберця ледь жуються, перепалені овочі гриль.
сніданки у них смачні, та різноманітні, і як на обід замовляли їжу то вбільшості було смачно

Ирина
04 августа 2023 в 20:29

Кухня не смачна, деяких страв з меню немає, номери застарілі у викрутасах. Готель потребує реновації однозначно. Не повернемось ще раз (

Тарас
23 июля 2023 в 22:00

Приїхали в ресторан по рекомендації. Колись, кажуть, було круто.
На жаль цього разу найгірший заклад виявився.
Навіть пиво в пляшці несли біля півгодини, перепілку смажили 1 год 40 хв і так не поставили. Жінка залишилася голодна, прийшлось їхати в інше місце.
Ребра - таке враження що відварені, а потім пересмажені.
Нічого з їжі не сподобалось, обслуговування ну дуууже довго.

Настя
20 июля 2023 в 22:59

МИША У НОМЕРІ!

Декілька років тому був чудовий готель, тому повернулись сюди знову. Помітили, що сервіс у готелі значно погіршився: починаючи від прибирання номерів, закінчуючи неймовірно довгим обслуговуванням у ресторані. Та вишенькою на торті стала миша у номері, для якої співробітники завбачливо підготували пастку. Після того як ми повідомили про знахідку на рецепцію, довелося чекати близько пів години, перш ніж її заберуть.

Шановні співробітники, якщо ви вже помітили мишей, НЕ розставляйте пастки, а викличте контроль за шкідниками!

Наталія
20 июля 2023 в 17:10

Нарешті мене і мою дитину виписали з інфекційної лікарні, тому я можу поділитись своїм враженням про відпочинок в цьому «прекрасному» розхваленому готелі.
Поселення почалось з того, що хтось забрав ключ від нашого номера. Тричі просили принести, відповідь, як і на всі решта прохання «так звісно, хвилиночку». В результаті, «хвилиночка» тривала 3 години, без можливості вийти з номера з дитиною 3 місяці. Оскільки були втомлені з дороги, замовили обід в номер, тарілки з кістками просили забрати з номера ТРИЧІ! В результаті їх забрали на ТРЕТІЙ ДЕНЬ! Коли все таки знайшли ще один ключ, для того щоб прибрати номер. В ресторані несмачно і дорого. Бограч жирнющий і незрозумілого смаку, зверху 1 см олії. Стейки жорсткі і несмачні, ребрами можна повиламувати вініри. З паркуванням також є проблеми, не завжди є місце. На території ведуться шумні будівельні роботи, багато будівельного сміття на території. На території готелю є послуга, на будь яку терасу вам можуть принести їжу з ресторану. Але врахуйте, що нести будуть мінімум годину, можуть забути принести прибори і вам прийдеться тусувати пішки в ресторан (не близько!) бо трубку ніхто в ресторані не бере. В результаті поганий настрій і холодна вечеря. Одного з вечорів ми замовили вечерю в номер, її принесли через 2 (!) години! Оскільки хтось там замовлення послухав, але нічого далі не зробив, на кухню не передав і просто забив, що люди чекають на їду. Після 1.5 години ми позвонили уточнити, що ж з вечерею, і тільки тоді вони почали готувати цю кляту вечерю. В результаті вживання якої, я рвала всю ніч, на наступний день не могла встати з ліжка! Приїхавши додому, рвота і діарея почалась в 3 міс дитини, з якою ми загриміли в інфекційну лікарню з кишковою інфекцією, якою заразила дитину я, завдяки “прекрасному” відпочинку в Старій правді! Не раджу пити воду в номері, воду в кулері, їсти в ресторані. Басейни на третій день були брудні, лежаків вільних практично ніколи немає! Допроситись, щоб вам принесли лежаки, це мінімум пів години вашого часу! В цьому готелі вирішувати проблеми не вміють, вміють тільки їх створювати! На території готелю двічі бачила гадюку, я розумію, що це природа, і повпливати на наявність змій, вони не можуть. Але можете собі уявити, ЯК ВАМ НАДАДУТЬ ДОПОМОГУ, якщо не дай Боже, вона вас вкусить! Ніякі краєвиди не врятують такий жахливий сервіс! І це мені здається, я ще не все згадала, але думаю цього досить. Ні в якому разі не рекомендую відпочинок тут, якщо не маєте бажання зіпсувати собі нерви і здоров’я і викинути в смітник немалу суму грошей.

Tetyana
11 июля 2023 в 22:07

Дуже-дуже дуже класний готель і сервіс, жила у віллі Ротонда, є все, посуд, кава, холодильник, а окремо це постіль, а точніше подушки
Нас було багато дівчат, приїхали на ретрит по йозі і по бізнесу, місця і локації вистачає для всіх, тому тут можна вільно проводити такі ретрити!
Дякую власникам!

користувач
21 апреля 2022 в 16:06

Сам котедж в якому проживали є гарний, в ресторані ввічливий приємний персонал та робочі на території, чого не можу сказати про рецепцію, починаючи з переписки,
коли таке враження, що тобі відгаркуються на елементарні питання, закінчуючи тим, що хочуть збільшити чек, хоча котедж доба 14000 грн, звинувативши в тому, що випили з бару віскі, а після заперечення, виявляється його і не було, але раптом заплатять.
Стосовно джакузі- не продумана переодягальня, вода в одному із відверто була холодною, крім того джакузі, замовляли кругле натомість без будь-яких пояснень отримали квадратне. В котедж зійти по сходах -можна щось зламати, дуже слизько при морозі, зробіть хоч якісь перила. Те ж саме стосується і заїзду на територію готелю, так як по такій слизькій дорозі, вгору відмовляються їхати авто.

Ира
29 марта 2022 в 21:30

Место потрясающей красоты и уюта. Вот как по картинке. Персонал отзывчивый, приятный и очень дружелюбный. Отдельное спасибо Юлечке официантке, Ирине и Насте, Стасу. Благодаря таким милым ребятам наше путешествие и вправду походило на сказку. Большое спасибо ребятата, благодоря вам хочеться возвращаться вновь!

Mykhailo
16 марта 2022 в 13:01

Приятное место, в общем все хорошо, персонал доброжелаиелен, старается сделать все чтоб отдых гостей был максимально комфортен. Уютно, современно, колоритно, красиво, вкусно.

Елизавета
08 марта 2022 в 10:49

Снимаем номер в соседнем отеле, но зашли с мужем поужинать, уж очень манила интересная вывеска отеля)

Территория очень красивая, как и ресторан, вид с панорамных окон на заснеженные сосны)

Отдельный плюс очень милому, внимательному персоналу)

Кухня вкусная, нам очень понравился ужин)
Цены по меркам Буковеля приятно удивляют, недорого)

В целом удался очень душевный, теплый вечер, обязательно зайдем еще)

Елена
07 марта 2022 в 15:39

Провели несколько дней в этом отеле) Все понравилось) замечательные люди работают, номера чистые, не заюзанные. Кухня вкусная)
При выезде предоставляют подарочки гостям в дорогу) приятно) Спасибо Вам за отдых)

Yevhenii
04 марта 2022 в 11:01

Горка: Замовляли трансфер у готеля, до готеля – в реальності це трансфер до мосту, після якого треба йти пішки під дуже круту горку 500 метрів з валізами і в снігопад. Ніхто про це не попереджав і не казав, адміністраторка лише розвела руками "ну є така проблема". Майже всі таксі відмовляються заїжджати на гору, а ті що заїжджають працюють не весь час.

Кухня: На сніданок принесли тост з вщент протухшими креветками, офіціант погодився замінити, але враження від першого укусу ще залишилось на цілий день. В інший день сніданок з крем сиром і лососем, крем сир перетворився на якийся сметанний соус.

Територія: На фото все гарно виглядає, але коли сніг - того нічого не видно, бо розчищають лише кілька доріжок навколо рецепції. Джакузі працюють, але все що навколо них виглядає не прибраним і погіршує враження.

Прибирання в номерах: завжди забувають щось, сьогодні - замінити воду, завтра - забрати халати і не покласти нові. Мінібар також не оновлювали.

Вирок: Зимою і без машини краще не відвідувати.

Добавить отзыв