UAOTZYV.COM

Отель Лавина

Адрес Поляниця, вулиця Росиш, 253
Телефон +380 (97) 070-79-87
Сайт www.booking.com/hotel/ua/lavina-bukoviel.uk.html
Рубрики Отель
Оценка 4.6 28 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Гостевой Дом Круассан Семейный — Поляниця, вулиця Прелуки
Гірська Казка — Поляниця, вулиця Прелуки, 639
Гостинний двір Каспій — Поляниця, Участок, вулиця Прохідний
Iron Bridge Hotel — Поляниця, Bukovel
Похожие компании в категории
Шале КрепДеШин Chalet CrepDeChine — Поляниця, участок Щівки, 282 ГК Поляниця Івано-Франківська обл. UA
Буковель — Івано-Франківська область
отель Ганc — Поляниця
Готель Ганц — Поляниця, Готель Ганц

Отель Лавина отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валерий
23 августа 2023 в 21:48

Відпочинок в цьому готелі супер, хлопці знають свою роботу! Готель розташований просто супер, чистота, тиша спокій і сервіс. Рекомендую!

Юлия
20 июля 2023 в 4:54

Затишний і тихий готель. Проживали тут тиждень в кінці липня, ніхто не заважав, сусідів не чули, в номері прохолодно. Гаряча вода постійно. В номері чисто, меблі дерев'яні, душ і туалет разом, рушники, мило, туалетний папір, тапочки дають. Додатково пропонують сніданки, які Ви можете обрати із запропонованих комплексів, а також в готелі є страви, які можна замовити на обід чи ввечерю в їдальні або ж в альтанці. При поселенні Вас додадуть до вайбер спільноти, де Ви зможете замовити страви на необхідний для Вас час, що досить зручно, якщо знаходитеся в подорожі і за межами готелю. На території готелю є мангал, дитячий майданчик, альтанки. Персонал (хлопці) молодці, ввічливі. У готелі чисто. При вході в готель Вам пропонують тапочки і є стійка із взуттям. Додатково можете взяти фен, праску. Ввечері за готелем можете піднятися на гору. Магазини, аптеки, кафе в радіусі 200м. Дякую за відпочинок.

Саша
04 июля 2023 в 0:58

Готель неймовірний! 10000/10!
Усі сфери та функції готелю відповідають на високий рівень. Смачна кухня, зручні та затишні номери з усіма зручностями, приємний колектив, гарний готель, доглянута територія, ідеальна чистота, неймовірні краєвиди!

Якщо Ви хочете дійсно відпочити, отримати круті емоції та затишну атмосферу, Вам сюди.
Настільки приємних власників та колективу ми ще не зустрічали)

Місце куди ми обов’язково повернемось)
Велика подяка персоналу, Роману та Івану! Окрема вдячність власнику Андрію з його сім’єю! Величезне спасибі Василю, який усе розповів та зробив круті екскурсії!

Ви усі the best

Александр
26 июня 2023 в 22:11

Заселилися у квітні 23го, номер добрий, теплий, чистенько, затишно. Ванна кімната достатня, для ночівлі чудовий варіант! За вікном звичайно вигляд не прямий барвистий, але без розрухи)
ціна дуже прийнятна, можна замовити сніданок за доплату, в номері є телевізор на андроїді, інтернет, можна користуватися мікрохвильовою та холодильником на кухні. Територія Оцінка: 4 Територія не велика, але доглянута. Якщо залишити вікно на провітрювання, чути дзюрчання річечки під боком, заспокоює.

Лиза
06 марта 2022 в 0:24

Отель не плохой. Есть вещи, которые можно подправить и сделать лучше. Но для зимнего отдыха (когда весь день проводишь в горах) вполне хорошо. До первого подъемника километров 4. Персонал приветливый, хотя над пунктуальность стоит поработать. Так же, разработать систему записи просьб, т. К многие вещи приходилось просить или напоминать о чем, то не раз. В отеле чисто, по приезду выдают тапочки, что бы не разносить грязь. Еда вкусная, есть возможность заказа в номер. Есть парковка и баня

Саша
09 января 2022 в 16:31

Відпочивали в готелі Лавина)
Дуже задоволенні!
Все відповідає своїй ціні!
Раніше відпочивала в інших готелях Буковеля, АЛЕ, такого класного персоналу особисто я ще не зустрічала! Вам окрема подяка!
Сніданки смачні, кухня супер, чисті кімнати і загалом атмосфера нереально приємна! До центру Буковеля їхати декілька хвилин!
Будемо рекомендувати Вас в Житомирі, тож чекайте ще в гості
Обов’язково приїдемо ще)

Саша
05 января 2022 в 20:13

Такой грязи мы ещё не видели! Волосы дыбом! Это дно! Сняли дом с 3 спальнями «Лавина отель» - грязь везде, ковролин весь в пятнах, вся мебель в ужасающем состоянии, постельное рваное, в тумбе клубок волос, торчат гвозди из ковролина, в душкабине плесень вековая! Ребенок боится заходить в душ из-за грязи!

Анастасия
03 декабря 2021 в 11:57

Были семьёй неделю в Карпатах. Отелем остались очень довольны. Чистые, красивые номера. Шикарно готовят на кухне. Администратор приятный в общении. Всем очень довольны

серега
13 октября 2021 в 23:15

Всё супер, отличный отель, по соотношению цены к качеству.
Отдельное спасибо администратору Ивану.

Svitlana
18 июня 2021 в 5:36

Есть тараканы и экономят на отоплении. Я бы рекомендовала поискать другое место, и не рисковать привезти с собой одного-двух "дружков" домой в чемодане.

Женя
06 марта 2020 в 5:49

Превосходный отель, персонал и обслуживание очень приятные, каждая комната очень приятно обустроена, вы не услышите соседей или скрипучий паркет, всегда есть горячая вода и свет. Захотите приготовить шашлык вам предоставят дрова и помощь котороя может вам понадобиться. Есть парковка, специальная отапливаемая и проветренная комната где можете оставить свою экипировку чтоб она высохла. Кухня очень вкусная и быстрая. А если захотите просто прогуляться, администратор вам посоветует места где вы сможете оценить прекрасный вид Букавеля или уютный ресторан. Всем советую посетить этот отель, и насладиться отпуском.

Роман
25 февраля 2020 в 3:43

Затишний готель. Все чистеньке. Територія біля готелю - бомбезна. Є альтанки з розетками і Wi-Fi. Повз готель протікає гірський струмок.

Роман
15 ноября 2019 в 23:01

Готель чистий і затишний, смачна кухня, уважний і приємний персонал, який допоможе у будь якому питанні. Поруч аптека, супермаркет, до центу Буковелю 10 хв. Все сподобалося, хотілося б повернутися сюди ще!)

Андрей
31 октября 2019 в 7:50

Начиталися ми відгуків, і зробили свої висновки! Взяли із собою питну воду і електрочайник, зразу відпало багато дрібних проблем! Вода пахне не приємно, але терпимо. Номер супер, всі були задоволені (брали напівлюкс). Персонал дійсно першокласний! Єдиний, як на мене великий мінус що немає холодильника. Але якщо, вам його не потрібно, то можна сказати, що мінусів в готелі немає. Враження залишилися дуже приємні, поїдемо ще раз в цей заклад!

Сергей
21 сентября 2019 в 6:18

Отдыхали 5 дней и решили продлить отдых. Персонал - супер. Номер Люкс в отличном состоянии. Рекомендую. Спасибо Андрею за подход к клиенту

Stars
09 сентября 2019 в 6:03

Віддихали тут літом, все сподобалось, обслуговування, власники хороші люди, добрі спокійні) хороші умови)

Оксана
07 января 2019 в 6:20

Дякуємо за чудовий відпочинок в отелі. Нам дуже сподобалось. Окремо дякуємо Олександру за чудову екскурсію по водоспадам в Яремчі. Рекомендуємо.

Лариса
29 декабря 2018 в 15:48

Прием и обслуживание на высшем уровне. Персонал отличный.
Очень понравилось. Спасибо большое!

Сергій
22 декабря 2018 в 21:39

Приїхали сюди вдруге. Перший раз були позаторік з друзями з Німеччини. Всім сподобалось. Цього року приїхали трохи зміненою командою. Подзвонили власнику, попросили забронювати наші улюблені номери. Він доброзичливо погодився. Заїхали. Все супер, чисто, привітно, затишно. Дякуємо.

Игорь
17 декабря 2018 в 1:10

Дуже смачна кухня, тихі та затишні номери. Привітний пермонал. Зручне розташування. Розумне співвідношення ціна/якість. Невелика відстань до гірськолижного курорта Буковель робить цей готель ще більше привабливим. На величезному подвір'ї розташовані альтанки та мангали. На території знаходиться сауна

Добавить отзыв