UAOTZYV.COM

Справочник организаций Івано-Франківська область: отзывы

Последние отзывы Івано-Франківська область


26 июня 2024 в 20:22

Привозила недавно свого тата на прийом до Юлії Ярославівни, кардіолога. Йому 50 років і почало турбувати серце. Були вражені професіоналізмом пані Юлії. Вона провела огляд, вислухала всі скарги, призначила кардіограму, УЗД і ще деякі аналізи. Після отримання результатів ми отримали діагноз і лікування. Дуже зраділи, що немає нічого страшного, але ті нюанси, що є зараз підліковуємо. Тепер тато буде проходити обстеження тільки тут!

19 июня 2024 в 9:47

Це однозначно найкращий табір дуже активна та насичена програма, табір має свої особливі традиції, які дуже подобаються та запамʼятовуються дітям. Після однієї зміни абсолютно всі хочуть повернутися в Едельвейс

17 июня 2024 в 19:59

Дуже хороший ресторан і дуже хороші страви в меню, адміністрація також супер

15 июня 2024 в 23:36

Dr Ali’s Dental Center це місце де працюють професіонали свого діла. Ще не було моментів коли б ми в чомусь сумнівались. Мої діти проходили тут багато різних процедур і все було просто чудово. Це те місце куди ми приходимо не в клініку, а до друзів. Я обовʼязково буду рекомендувати ваш центр друзям і знайомим

15 июня 2024 в 18:46

Найкраща форель, яку щойно зловили, і приготували. Дуже смачна кухня, привітний персонал, з чудовим краєвидом! Щиро вдячні за гостинність!

15 июня 2024 в 18:32

Найкраще місце для лікування зубів! Лікарі компетентні і уважні. Дуже задоволений результатом!

15 июня 2024 в 11:07

Хороша та якісна будівельна компанія. З переваг можу виділити, зелену зону біля дому, дитячу площадку та простір для сім'ї.

14 июня 2024 в 3:51

Замовляли суші та піцу на день народження, те що ми побачили це просто жах! Піца згорівша вся! Замовили Комбо ТРІО, і з 3 піц тільки 1 нормальна, це варіант якщо вам потрібне + активоване вугілля, на вугілля кошти витрачати не прийдеться, адже у нас було аж 2 піци переповнених цим вугіллям.
Соуси це просто жах, взагалі не вартують своїх грошей. Суші були порізані ніби сліпий різав, на смак не погані, але вигляд… (одну з піц вирішили доїсти вдома, і ось що нас чекало)

12 июня 2024 в 10:30

Проходив УЗД нирок у Мед-Атлант у 1 корпусі. Плюси: сучасне обладнання, привітний персонал, чистота. Мінуси: трохи завищена вартість послуг, але як виявилося пізніше, в інших клініках ще дорожче.

Недавно добавленные предприятия

Чан Молодості — Верховина, вулиця Чорновола, 27

IQ Pizza — Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 49

Spar супермаркет — Микуличин, вулиця Грушевського, 54а

Дитячі меблі SOFI — Івано-Франківськ, ТЦ МЕНС ПРОСТІР, вулиця Галицька, 201Г

Аромація — Івано-Франківськ, вулиця Івасюка, 21в

Simple Max — Калуш, вулиця Миколи Євшана, 9

Планета Кави. Кавомашини з Європи. — Івано-Франківськ, вулиця Євгена Коновальця, 72

BUNKER BARBERSHOP — Коломия, просп. В'ячеслава Чорновола, 32а

Котедж На замковій горі — Косів, вулиця Стефаника, 35

Ozero — Івано-Франківськ, вулиця Саєвича, 5а