UAOTZYV.COM

Оренда авто - Cars IF

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Гетьмана Мазепи, 168
Телефон +380 (50) 540-78-77
Часы работы 00:00-24:00
Сайт www.cars.if.ua
Рубрики Прокат автомобилей, Офис компании
Оценка 4.9 29 отзывов
Похожие компании в категории
K-RENT Оренда Авто в Івано-Франківську Машина в Оренду — Івано-Франківськ, вулиця Січових стрільців, 18
Авто-драйв — Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 67
Укр-Прокат, Івано-Франківськ - Оренда Автомобілів — Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 40
Прокат авто Оренда IF — Івано-Франківськ, вулиця Крихівецька, 2в

Оренда авто - Cars IF отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Євген
13 февраля 2023 в 4:48

Довго шукав авто для відпустки і знайшов, у Cars IF)
Подзвонив за день до потрібного дня і вирішив усі питяння по оренді мені здається що я по телефону довше розмовляв ніж коли я забирав авто РЕАЛЬНО ШВИДКО!
Мені показали усі подряпини тобто дві незначні, скинули відео і побажали гарної відпустки
Брав Renault Clio 4 дуже економна і як на мене комфортна за свої гроші
За неділю відпочінку проблем з авто небуло, сів і поїхав!
Дякую вам за гарне обслуговування
Буду рекомендувати вас своїм друзям та рідним
Так тримати!

Даша
18 апреля 2022 в 15:04

Очень классный сервис!
Брали авто в аренду на неделю.
Нам его привезли прямо на ЖД вокзал и там же забрали.
За два до начала аренды наше авто поломалось и нам предоставили авто более высокого класса за ту же цену. Спасибо!
Супер приятные ребята!
Рекомендую!

Євгеній
16 марта 2022 в 11:05

Під час відпустки скористався послугами цієї компанії, залишився задоволеним. Спочатку бронював одне авто, але за день до оренди мені повідомили, що з ним некритична проблемка, та запропонували трохи дорожче авто, яке також підходило під мої критерії, але за ту ж ціну, що й початкове авто.
Тож, Cars IF я рекомендую, авто нові, чисті, приємні в керуванні, а співробітники залишили дуже позитивне враження після спілкування.

користувач
26 февраля 2022 в 21:47

Молодці хлопці! Індивідуальний підхід, точність, коректність, нічого зайвого. Орендована машина не розчарувала. Рекомендую цю компанію!

Женя
17 февраля 2022 в 4:01

Всім доброго дня! Ми брали авто на декілька днів. Власники клієнтоорієнтовані, подали машину вчасно, а забрали її в тому місці, яке було зручне для нас. Авто в дуже гарному стані, чисте, акуратне. З задоволенеям скористуємось послугами данного власника і наступного разу!

Nikolos
07 февраля 2022 в 14:22

Літом 2021 року ми брали автомобіль для подорожі Україною
Ми довго шукали в Інтернеті в багатьох компаніях автомобілі, так як ми хотіли, як і всі українці мало заплатити але взяти найкраще, отож ми його знайшли! Хлопці пунктуальні, автомобіль був доглянутий та в доброму технічному стані. За два тиждня ми проїхали близько 4000км, і за цей час ми НЕ «їбались» з машиною, так що. Якщо Ви хочете НЕ «їбатись» з машиною, а їбатись в машині, радимо обирати Cars IF! Renault clio

Павел
26 января 2022 в 5:02

Брали Тигуан у ребят на пару дней для поездки по заснеженным Карпатам.

Авто подали как и обещали: вовремя, чистым и заправленным (правда не полный бак). Осмотрели и засняли совместо все известные сколы и царапины. Подсказывали куда обращать внимание! Такого у сикста и подобных даже быть не может!

Машина не новая, но в очень хорошем состоянии. Зарядку для телефона положили не за дополнительные деньги - приятно)

Из минусов - не работал терминал. Это очень не удобно при оставлении залога. Надеюсь это таки временно, а не такая практика)

В общем и целом мы остались очень довольны и сервисом и поездкой. Обратимся еще!

Спасибо!

Даниил
14 января 2022 в 4:43

Авто було в чудовому стані, чисте! Хлопці підвезли авто туди, куди треба! Сервіс - супер!

P. S.: лише щітки взимку бракувало, але гадаю хлопці виправляться

користувач
27 декабря 2021 в 21:53

Все супер! Професійне обслуговування та чудовий контакт, авто подано в дуже хорошому стані. Рекомендую всім хто цінує свій час та нерви.

Edel
22 декабря 2021 в 8:56

Дуже задоволена! Авто в чудовому стані. Дуже зручно, бо людина приїхала забрати авто де я попросила. Швидко і професійно!

Дима
04 декабря 2021 в 9:07

Класний сервіс з прокату авто. Оформлення договору, повна консультація по всім питанням, приємні ціни, охайні авто. Рекомендую!

Женя
26 ноября 2021 в 21:20

Всім привіт, рекомендую дану фірму з оренди автомобілів. Я орендував вже два рази і буду рекомендувати друзям, автівки на яких я катався гарні це Шевроле і Фольцваген. Сподобалось те що я відповідаю тільки за кузов тобто на присутність нових подряпин хоча при передачі авто знімали відео по кузові тобто на присутність подряпин, і за 2 дня користання я помітив подряпину на порозі не значну, хоча при передачі авто цього не бачив, передзвонив до Менеджера Андрія він сказав що не хвилюйтесь подряпина була, ніхто мене не намагався надурить і не вимагали гроші за те що я не робив. Я з орендою авто стикнувся перший раз тому самі розумієте переживав за все) але після закінчення оренди мені повернули залог який я залишав, одним словом рекомендую!

Женя
13 ноября 2021 в 23:55

Комфортні авто в хорошому стані.
Гарні зручні умови.
Доступні ціни.
Рекомендую всім кому треба авто для тимчасових вимог.

Саша
07 ноября 2021 в 23:14

Брал машину в аренду Volkswagen Tiguan. Пунктуальные ребята, приём-сдача машины прошли очень быстро и в оговоренное время. Никаких "скрытых" платежей. Обязательно воспользуюсь их услугами в следующий раз.

Иван
28 октября 2021 в 17:47

Дуже задоволений сервісом та якістю послуг. При виникненні певної форс-мажорної ситуації поставились із розумінням.
Загалом хороші та якісні авто за адекватну ціну. Раджу!

Павел
25 ноября 2020 в 3:44

Брали в аренду VW Jetta. Машина в отличном состоянии, всё понравилось.
Ребята предоставляют хороший сервис, взять и вернуть машину можно довольно быстро, без лишней бюрократии. Можно договориться про место, куда будет подано авто или где можно вернуть. Одним словом - всё для людей. Удачи в вашем бизнесе

Виктор
13 ноября 2020 в 13:01

Залишили своє авто в ремонті, без машини зараз взагалі нереально, тим більше коли треба вирішувати якісь справи, взяли в оренду рено кліо на 3 дні, авто доставили по адресі, а повернули в зручному для нас місці, раніше такою послугою ніколи не користувалися, як виявилося дуже зручно.

Andriy
09 ноября 2020 в 4:58

Це був мій перший досвід оренди авто і дякуючи Cars IF він вийшов чудовим

Обрав компанію завдяки помірним цінам та хорошим відгукам - і не помилився! Процедура реєстрації та здачі пройшла швидко та без проблем - все зайняло до 10хв. Спасибі менеджеру Андрію за професійні консультації та лояльність (через затори на дорогах я трохи спізнився на час здачі авто)

Я користувався VW Jetta універсал - дуже комфортне та вмістке авто, за кермом якого відпочиваєш і хочеться просто розмірено їхати нікуди не спішачи:) Це також дуже зручний варіант для поїздок в гори, оскільки динаміка двигуна дозволяє впевнено та безпечно обганяти фури і лісовози на коротких прямих відрізках гірських доріг

Я дуже вдячний за сервіс та приємні враження! Неодмінно користуватимемось послугами компанії при наступній нагоді

Михаил
26 октября 2020 в 1:45

Суперский сервис по аренде автомобилей, жаль что ребята работают только в Ивано-Франковске, цены самые доступные в городе, брали Рено Клио 4ого поколения на 3 дня, машина в очень хорошем состоянии, достаточно резвая и экономная, все необходимое (кондиционер, круиз и тд) есть. Машину доставили на ЖД вокзал, от туда и забрали, забирали аж в 22.30 без всяких вопросов). Залог за авто оставлял в валюте, в своем конверте, деньги вернули после осмотра автомобиля теми же купюрами в том же конверте. Так же компенсировали деньги за топливо, я заправил больше чем было когда брали авто и вручили карту постоянного клиента со скидкой, при возможности обязательно воспользуюсь) Рекомендую эту компанию за хороший сервис, честность и качество!

Евгений
25 октября 2020 в 2:19

Якісно, прозоро, професійно та досить вигідно отримав послуги оренди авто. Брали Фольцваген джету, машина - супер. Поїздкою задоволені.
Всім рекомендую!

Добавить отзыв