UAOTZYV.COM

Oh My Girl Княгинин

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Княгинин, 44
Телефон +380 (67) 601-69-09
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-20:00
воскресенье10:00-20:00
Рубрики Салон красоты
Оценка 4.2 18 отзывов
Похожие компании в категории
Салон Краси / Класика — Івано-Франківськ, вулиця Михайла Грушевського, 9
SAVANNA SPA Club — Івано-Франківськ, вулиця Степана Бандери, 10 В
Beauty, Салон Краси — Івано-Франківськ, вулиця Любомира Гузара, 55
Венера, Салон Краси — Івано-Франківськ, вулиця Богдана Лепкого, 29

Oh My Girl Княгинин отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
19 января 2024 в 21:39

Дуже задоволена наданими послугами, все професійно та на високому рівні. Приємна атмосфера в салоні, обов’язково завітаю ще

Диана
19 января 2024 в 6:44

Дуже гарно зробили педикюр, приємна атмосфера, ввічливий, привітний адміністратор і майстер. Рекомендую, залишилась задоволена, завітаю ще раз)

Юлия
18 января 2024 в 6:02

Салон на дуже високому рівні, майстри привітні і дуже комунікабельні дівчата, адміністратор привітна, атмосфера бомба, рекомендую

Богдана
17 января 2024 в 3:05

Відвідувала салон, дуже привітний колектив, задоволена візитом, всім рекомендую, рада, що обрала саме OMG

Сергій
08 января 2024 в 22:58

Купляв сертифікат для дівчини, вона дуже задоволена салоном

Крутий подарунок для дівчини, рекомендую

Вікторія
06 января 2024 в 16:56

Шановні Oh My Girl, будь ласка не надзвонюйте до клієнтів по декілька разів, які неодноразово вам сказали « Я більше не хочу користуватись вашими послугами», це справді вбиває любе бажання користуватись вашими послугами.

Марія
10 декабря 2023 в 11:34

У цьому закладі працює чудовий колорист і перукар Василина. Майстриня високого професійного рівня! Стрижка і покраска дуже якісні. Василина уловила мій образ і підібрала стрижку і колорит. Мені дуже подобається, відчувається особливий, відчливий підхід до кожного клієнта. Майстер може порадити класні варіанти зачісок, стрижок, фарбування, які підійдуть саме вам. І чітко розуміє, як саме я хочу підстригтися, для мене це дуже важливо! Стрижка завжди акуратна, стильна і я задоволена! Дякую, і рекомендую!

Іванна
25 ноября 2023 в 17:14

Була сьогодні вперше в цьому салоні і обов'язково повернусь ще!
Прийшла на манікюр та синхронно зробила педикюр і брівки, це дуже зручно, з економіка багато часу і все встигла! Ще раз дуже дякую

Вероника
25 ноября 2023 в 9:00

Враження загалом від 2х салонів так собі
На Мельника у мене була стрижка і все було ок, привітна дівчина адміністратор, запропонувала каву, в салоні непогана атмосфера.

Салон що на Княгинині залишив жахливі враження. В салоні супер гучно грає музика (голова боліла після процедури) дівчина адміністратор при вітанні кричить, бо сама себе не чує в такому галасі) не запропонувала каву (але то не принципово, просто як момент порівняння з 1 салоном)
При записі я обрала майстра Вікторію (на момент мого запису було 2 доступних)

Мені передзвонила адмін з питанням чи зможу я прийти трохи раніше (я робила запис 27.09 на 5.10) на вечір 17: 30 і як виявилось «трохи раніше » то на 15ту з чимось) я відмовилась) бо це не трохи раніше

На самому манікюрі:
1. Майстер була ввічливою і казала що має багато досвіду
2. Не зняла старе покриття нормально (на фото чорні частини то моє покриття до) яке майстер сказала що неможливо зняти
3. Я попросила нюдові кольори, вона принесла частину палітри з саме такими кольорами, але на жаль всі нюдові натуральні булі з блискітками, без них не було (
3. Укріплення було і потім покриття (тобто форму нормальну нігтю не надали, на фото видно що вони криві, товсті
Хоча я маю не проблемні в плані форми нігті
4. Сам манікюр майстер зробила нормально, не боляче та доволі чисто
4. Покриття кольором було жахливе, криве… (
Коли я говорила майстру що щось не так вона мені говорила що зараз виправляє, але нічого не змінювалось і коронне що мене вбило «після душу все буде гарно» вирвано з контексту трохи, але суть передає на 100% бо інша частина розмови вважаю була приватна і не стосується відгуку.
5. Нігті на 2х руках були різної довжини
На одній булі супер короткі (як я і просила) а на другій мали довжину, а 3-4 мм + майстер постійно витерла пензлики об свої рукавички і потім я постійно руками прилипала до цього лаку, вдома насилу змила той лак по всіх руках
6. Мене 100 разів запитала чи все гарно, а я була в такому стані що хотілось просто додому
Такий я мала досвід в цьому салоні
і "вишенька на торті" це вчора відпав ніготь і під ним пліснява! Не зрозуміло чи то майстер не прибрав відшарування бази, чи щось інше, але раніше я не мала таких "подарунків"

Аліна
25 ноября 2023 в 1:13

Ідеальний манікюр! Смачна кава та привітні адміністратори
Це рай для жінок та дівчат! Оперативні відповіді на дзвінки, класні консультації та привітні та кваліфіковані майстри! Дуже зручна локація і дуже класний та сучасний інтер‘єр! Обов‘язково повернусь ще та буду рекомендувати вас подругам

Аня
21 ноября 2023 в 4:05

Відвідала обидва салони OMG дуже зручне розташування) атмосфера і якість все класне завжди задоволена всіма послугами

Владимир
20 ноября 2023 в 1:15

Подарував сертифікат дівчині на річницю! Дуже задоволена! Усім рекомендую, якшо не знаєте, що подарувати

Александра
18 ноября 2023 в 22:44

Уважні адміністратори та приємні майстри, дуже задоволена стилістом Анною, привітна та комунікабельна)
майстри манікюру також дуже гарні дівчатка, роблять все ідеально

раджу на 1000000% цей салон

Karyna
16 ноября 2023 в 10:46

Сьогодні я відвідала салон манікюру OMG IF для корекції манікюру. Сам процес манікюру був дуже задовільний, і я висловлюю велику подяку майстрині. Після процедури я спитала про наявність крему для рук, але мені не запропонували його придбати, навіть попри моє бажання. Замість цього, мене почали заохочувати видалити або змінити свій відгук за негативний відгук про салон на Княгинин, 44.

Мені сказали: "Ми надали вам безкоштовну корекцію, тому будь ласка, видаліть або відредагуйте свій відгук, оскільки ми проявили вам велику лояльність". Дівчина з ресепшена, що виявилася керівником салону, активно переконувала мене в цьому, нехтуючи моїми зауваженнями. Це сталося після того, як мої кутикули були обдерті, і я витратила чотири години свого часу.

Я відчувала необхідність стояти на своєму, оскільки була здивована нахабством і наполегливістю їхнього вимагання. Під час розмови ми обговорювали одне й те ж, і здається, що мене не чули. Мої пальці після відвідування салону навіть почали загноюватися, і мені ще потрібно було видаляти свій відгук! Наша розмова тривала близько 20 хвилин, після чого мені довелося згодитися, щоб припинити цю безглузду розмову. Керівник салону запитала мене: "Ви ж не видалите відгук, правда? "

Така поведінка є неприйнятною. Нарешті, мені задали питання: "Звідки ви? " Це вже абсолютно не відповідне питання для спілкування між людьми, особливо для переселенця зі сходу України, якому було поставлено таке питання після почуття мого акценту.

Carolina
15 ноября 2023 в 22:01

Боляче та неакуратно. Вся кутикула подряпана, навіть боляче рукі помити. Зірочка за те що перезаписали на переробку, але після більш не піду робили ми з 17: 30 до 20: 30 цю роботу - то якись прикол. Фотки одразу після салона, але здається що я плитку на кухні полірувала нігтями.

Олександра
23 октября 2023 в 1:31

Робила манікюр в Ольги, дуже сподобалося, все ідеально, приємна дівчинка, все зробила як і хотілося, дуже задоволена
РЕКОМЕНДУЮ!

Наталья
29 сентября 2023 в 4:06

Дуже гарний салон! Дуже гарно роблять нігтики дуже приємний адміністратор. Мега круте обслуговування
Обовʼязково завітаю знову.

Вика
26 сентября 2023 в 20:29

Привітний персонал, робила тут макіяж на важливу для мене подію, тримався дуже довго. Майстри професіонали своєї справи, обов'язково повернусь сюди ще

Добавить отзыв