UAOTZYV.COM

Нива отзывы

Адрес Коломия, вулиця Степана Бандери, 38
Телефон +380 (99) 486-22-69
Часы работы 08:00-22:00
Рубрики Супермаркет
Оценка 2 9 отзывов
Похожие компании в категории
Тор-ба / ТOR-ВА — Коломия, вулиця Отця Русина, 4А
Наш край — Нижній Вербіж, вул.Довбуша, 1а с
Слан, продуктовий магазин — Коломия, вулиця Йосипа Сліпого, 4
АТБ-маркет — Коломия, вулиця Полковника Семена Палія, 26 Б

Супермаркет Нива отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олена
30 декабря 2023 в 21:08

Шановне керівництво даного магазину, прошу звернути увагу на ставлення ваших працівників до відвідувачів магазину. Неприємно вражена ситуацією із вашою касиркою, яка працює вже не один рік. Сьогодні хамовито відносилась до мене як клієнта, також жбурляла товаром ніби мʼячами до прилавку. Пані, якщо ви читаєте даний відгук то майте повагу до людей та не хаміть, ми не прийшли до вас додому за продуктами, ви працюєте в громадському місці! Якщо не вмієте працювати з людьми то шукайте інше місце роботи, оскільки через таких як ви магазин втрачає свій рейтинг та авторитет! Керівництво зверніться будь ласка увагу на дану пані та надайте ваші контакти для звʼязку, буду рада поспілкуватися! Через таких «працівниць» бажання відвідувати ваш магазин відсутнє

Марія
30 декабря 2023 в 12:26

Магазином була задоволена на протязі тривалого часу. Однак неприємно здивувала касирка, яка робила вигляд що їй пробивати мій товар створює великий клопіт, разом з жіночкою, яка стояла в черзі за мною насмішкувалися що багато товару принесла на касу та двоє коментували мої покупки. Говорила " о Боже, це ще не все". Та просто жбурляла товаром після пробиття.

Alexisso
18 августа 2023 в 17:13

Десятки прострочених продуктів, обважування вагових товарів на 10-20 грамів, добавляння «власних етикеток» на товар, на якому вже вказана вага і дата «вжити до» і збільшення терміну придатності за їхньою допомогою. Практика, яка ведеться вже декілька років.

Марианна
10 августа 2023 в 18:55

Бувають прострочені продукти, наклеюють етикетки поверх іншої, зі зміненою ціною, обманюють наскільки це можливо.
Можна було дещо знайти за дешевшою ціною, ніж в інших магазинах, але після того як, замітили що обманюють, бажання ходити туди відпало.

Лілія
25 марта 2022 в 20:04

Жахливі враження від магазину і продавців. Навіть з комп'ютером де все вже готове вказано, неправильно дають здачу. Відправте своїх продавців вчитись рахувати в школу.

Ігор
04 сентября 2021 в 8:33

Магазин гарний, ціни помірні, але обслуговуючий персонал магазину це ганьба, хамовиті, на зауваження покупців різко відповідають, при обслуговуванні на касі покупця, касири та охоронець між собою розмовляють наче на бенкеті, сміються. Не зрозуміло чи то з покупця чи з історій що обговорюють.

Саша
08 декабря 2018 в 14:32

Приємний персонал, але дуже не зручно розташовані товари. Хоча досить часто буваю там, але кожного разу блукаю, шукаючи певний товар.

Женя
23 октября 2018 в 1:31

Зручне розташування товарів це дозволяє швидко зробити покупки. У Ниві знаходяться ще два магазини у одному з них продають напівфабрикати фірми "Єрмоліно". Привітний та кваліфікований персонал, завжди можуть порадити з вибором. Швидке обслуговування на касі. Зручне розташування магазину у спальному районі. Ц

Саша
17 октября 2018 в 20:05

+Компактний, хороші ціни, привітний персонал, не попадав на прострочені продукти.
- кілька магазинів в магазині у всіх своя каса це якось дивно. І через це є певні не зручності. Відсутність паркінгу, мусорник в Холі це дивне рішення. Ніяк не піклуються про прилеглу до магазину територію.

Добавить отзыв