UAOTZYV.COM

New Line Hostel отзывы

Адрес Коломия, просп. Михайла Грушевського, 82/6, 2 поверх
Телефон +380 (98) 868-54-00
Рубрики Хостел
Оценка 4.8 5 отзывов
Похожие компании в категории
Хостел Гетьман — Коломия, вулиця Івана Вагилевича, 3/2
Місто — Коломия, просп. В'ячеслава Чорновола, 26
хостел Галіція — Коломия, вулиця Пекарська, 7/10

New Line Hostel на Михайла Грушевськом отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
18 ноября 2021 в 14:43

Хостел супер. Росположен напротив автостанции. Коломыя, цена приятно удивила. Чисто, уютно по домашнему. Огромное спасибо.

Анастасія
10 сентября 2021 в 15:51

Гарне місце, розташування зручне. Є полотенця, кружки, чайник, плитка, холодильник, телевізор. В душі бойлер. Все чисто та гарно

Микола
10 сентября 2021 в 15:39

Завжди, коли знімаю хостел чи апартаменти дивлюся перш за все які люди, чистота, місцезнаходженя.
Люди (персонал) дуже привітний, милі люди, порядні і дуже хороші, відчуваєш себе як вдома, якщо щось попросишь, не відмовляють і це дуже важливо.
Так тут чисто, охайно я б сказав, по-домашньому, є можливість приготувати їсти, холодильник, мікрохвильова піч, посуд, видають постіль, рушник. В ванній кімнаті є рідке мило, туалетный папір. Також є шкафчики, що замикаються. І є зона відпочинку з телевізором.
Розташування не далеко від центру, до автовокзалу пару хвилин пішки, як до зупинки автобуса в різні напрямки, магазини знаходяться на першому поверсі в цьому ж будинку.
Рекомендую, і ви не пошкодуєте, що тут зупинилися. Що немало важно, можна зв'язатися за телефоном, і домовитися про час свого заїзду щоб не чекати, як в принципі і я зробив.

Виталий
30 августа 2021 в 20:38

Хостел для міста це добре, зручно і недорого, а от сусідам які живуть у цьому будинку дуже не весело, адже люди у хостелі ночують різні.

Андрій
30 августа 2021 в 1:09

В принципі непогано. Чисто, просторо. Матраци на ліжках вже можна було б замінити (провалюються дуже). Ще дуже чути як постійно щось шумить-пищить. Це десь поруч чи у самій будівлі, незрозуміло. Перебував три доби, то цей шум постійно було чути. Але загалом хороша альтернатива готелю. Це зовсім не хостел, а повноцінні квартири.

Добавить отзыв