UAOTZYV.COM

Нарінецький водоспад отзывы

Адрес Івано-Франківська обл., Татарів
Рубрики Достопримечательность
Оценка 4.8 23 отзыва
Похожие компании в категории
Гора Явір-Горгани — Івано-Франківська область
Водопад Богдан — Поляниця, вулиця Прохідний, 2

Достопримечательность Нарінецький водоспад отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сімейні
11 ноября 2023 в 0:41

Це не один водоспад, по дорозі до Гуку натрапили на 12 водоспадів різноманітних! Це чудове урочище! Рекомендую! Ми з дітьми легко пішки пройшли ці 3 км! Дорога рівна. Модна автівкою дістатися до Гуку

Оксана
26 сентября 2023 в 17:14

Дуже цікаве, атмосферне місце, яке знаходиться направо від водоспаду Гук. Це приватна садиба на полонині "Залім", тому вхід 40 грн. З дорослого. Є велика гойдалка на схилі, панорамні види по дорозі до Нарінецького водоспаду. Стежина до нього облаштована смітниками та лавами, є люстерко селфі. Тут гарно!

Ольга
06 сентября 2023 в 7:01

Вхід 40 грн з дорослого за полонину, гойдалку, водоспад та 300-річну смереку

Більше смітників ніж по дорозі до Гука

Алекс
03 сентября 2023 в 17:29

Дуже красиве місце, не менш красиве ніж водоспад Гук! Хочеться побувати тут у різні пори року, впевнено в кожній є своє чаклунство! У нижній частині водоспаду є спуск та лави, можна сісти відпочити та перекусити. Не раджу спускатися до водоспаду в босоніжках або шльопаннях, виключно в кросівках! До речі, вхід на територію з людини 40грн, але у вартість входить прогулянка по всій території, можна піти і до водоспаду, і здійснити сходження на гору, покататися на великій гойдалці, подивитися на 300-літнє дерево, а в літній період можна і чорниці нарвати з собою або поїсти на місці з кущика. Всім розкішного відпочинку! Рекомендую до відвідування

татьна
29 августа 2023 в 18:54

Чарівне місце, немає великого потоку туристів, чим і радує. Йдучи стежкою до водоспаду відкривається дуже мальовничий вид на полонину Залім та гори.
Дуже раджу прогулятися до цього водлспаду

Алексей
23 августа 2023 в 4:27

Набагато менше та спокійніше, ніж Гук. Простий гірський струмок серед дрімучого лісу. Не вражає.

Анатолий
06 августа 2023 в 23:08

Вхід на територію до водоспаду є платним 40 грн з дітей та 80 грн. З дорослих. По дорозі розміщені декілька сміттєвих контейнерів. Місце зачаровує своєю красою.
З негативного - відсутні вказівники, які б краще допомогли зрозуміти розташування на роздоріжжі.

Zheka
27 июля 2023 в 7:01

Шикарний вид. За що гроші їм платити, не зовсім ясно.
Приїжджайте на чорне море подивитися за 250 грн!

Алексей
14 ноября 2021 в 12:00

Дуже чистий і гарний водоспад. Дорога зроблена місцями дуже класно і креативно. Багато місць де можна перевести подих. В рази меньше людей, чим на Гукові. Має свою красу і яскраві кольори.

Светлана
23 октября 2021 в 1:22

Предприимчивые гуцулы рассказывали, что у них есть документы на землю (в Карпатском национальном заповеднике, на секундочку, за вход куда, я заплатила в государственный пропускной пункт). Зная их умение врать, выкручиваться и делать из воздуха деньги, я решила не тратить время на пустые разговоры, а заплатить каких-то 25 грн. Барышня очень обрадовалась (видать в клюбе будут танцы)
Сам Наринецкий водопад красивый и не слишком заюзанный туристами. Там их откровенно мало. Посетить стоит однозначно.

Марина
11 октября 2021 в 21:16

Место силы и вдохновения. Отсутствие людей, восхитительная тропа, надеюсь его не заполнят туристы как водопад Гук.

Николай
09 октября 2021 в 20:58

Обустроенная тропа, немного людей. Вход платный, но есть возможность оплатить картой. Зайти можно только пешком, никакие джипы не портят впечатление.

Светлана
01 октября 2021 в 1:27

Женецький водопад Гук розташований на території карпатського національного природного парку.
Відстань від траси до водоспаду близько 7 км. Вхід коштує 30 грн. Для дорослих і 15 для дітей. Розрахунок виключно готівкою, квитки не дають. Йти довго. Дорога спочатку асфальтована (приблизно 2 км), потім грунтова, подекуди, складається з каміння. По дорозі є колиби, можна перепочити і щось скуштувати. Сам водоспад геть невеликий. Якщо ви бачили більш великі водоспади, то водоспад Гук вас не вразить. Але, якщо хочеться прогулятися, або в якості кардіо-навантаження, то це саме воно. Назад їхали на "таксі", яких біля водоспаду багато. Коштує 300 грн.

Nadia
29 сентября 2021 в 20:13

Красивый небольшой водопад. Туда ведёт благоустроенная живописная тропа, есть скамейки, где можно отдохнуть и насладиться тишиной и природой.

Andrii
23 сентября 2021 в 20:17

Чудовий водоспад, що став символом жадібності і хамства місцевих мешканців - що беруть плату за прохід до нього по 25 грн. Звісно місцеві чиновники і поліція закривають на це очі.

Вадим
19 сентября 2021 в 5:50

Гарне місце. Вхід коштує 25грн. На вході виникло питання: за що? Мы заплатили вже за вхід на КПП. Та коли пройшлись по маршруту, все стало зрозуміло: в обладнання маршруту для комфорту туристів вкладено працю. Зроблено все як для себе! Дякую!

Александра
09 сентября 2021 в 2:28

Отличное место! Дорога приятнее, чем на Гук, проходит через красивую полоныну Залим. Полностью соглашусь с тем, что писали ранее - круто, что не стали устраивать сплошную коммерцию, а просто обустроили тропу, скамейки, места для мусора. У водопада сделали сток, чтобы можно было удобно попить и набрать водички, смотрите внимательно, чтобы не проморгать

Саша
06 сентября 2021 в 8:20

Хорошая дорожка с лавочками, почти до самого водопада, есть ступеньки. Физической подготовки не требует.

Саша
26 августа 2021 в 16:02

Неймовірне місце. Обов'язково варте уваги. Краєвиди розкішні. Водоспад також цікавий. Доріжки обладнані. Є місця для відпочинку. Мало людей і в цьому теж великий плюс. Навкруги тиша та захоплюючі пейзажі.

Наташа
08 августа 2021 в 9:52

Обовязково рекомендую до відвідування! Неймовірно гарне і затишне місце. Водоспад залишив набагато кращі враження, чим Женецький гук. Можливо причина у відсутності людей) Майже немає туристів, дуже привітні господарі (залишили в них рюкзаки) через подвір'я яких йде стежка до водоспаду. Хочеться їм подякувати за облаштування стежини до водоспаду, дуже багато важкої роботи. А також дякуємо їм за гостинність, приємне спілкування. Як виявилось, в них можно зупинитись: дуже гарний будинок з неймовірними краєвидами на Хом'як та Синяк

Добавить отзыв