UAOTZYV.COM

Національний природний парк Галицький

Адрес Галич, вул. Галич-Гора 1 м
Телефон +380 (96) 366-12-16
Часы работы 08:00-16:00
Сайт www.halychpark.if.ua
Рубрики Национальный парк, Достопримечательность
Оценка 4.1 16 отзывов
Похожие компании в категории
Гуцульщина — Косів, ул. Дружбы, 84
Верховинский национальный природный парк — Івано-Франківська область
Женецьке ПНДВ — Татарів, 695

Національний природний парк Галицький отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дмитро
22 октября 2023 в 14:25

Часто відвідую цей парк, ходив сюди ще коли вхід з дорослого коштував 40 грн. Зараз 70 грн. Готовий і 100 платити, думаю як і більшість. Пишу цей відгук, щоб привернути увагу до умов проживання-відновлення тварин, мені здається можна краще. Малі вольєри для вовка, лисиць і птахів. Також догляд за тваринами можливо не достатній.

Олеся
07 октября 2023 в 16:05

Мала можливість з учнями та колегами- вчителями сьогодні відвідати територію Галицького зоопарку. Позитивного мало, що було. Деякі тварини живуть в антисанітарії, клітки занедбані та дуже брудно. Вода в клітках у тварин чи птахів брудна як і самі посудини.
До нас під кінець екскурсії до клітки підійшли три зубри, зерна в них зовсім не було (не можу точно сказати чи вони все зʼїли чи їм сьогодні зерно ніхто не давав) тож вони пішли їсти сіно. Бачили ще двох із чотирьох лисиць. Вигляд в них був не дуже здоровий, протягом того часу, що ми біля них перебували тварини безперервно «чухались» тобто їх мабуть хоть якось не обробляють від паразитів. Клітки птахів на мою думку давно вже ніхто не чистив, бо сама сітка вся в пірʼї і фекальних масах.
Бачили ще вовка який постійно біг по одному і тому ж кругу, як на мене тварина перебуває у стресі і їй замало того місця в якому вона перебуває. І ще можна багато чого описати.
А зараз ще розповім про саме ставлення працівника (мабуть Адміна- це був чоловік, імʼя його не знаю) до відвідувачів. Після екскурсії як зазвичай дітки хочуть щось перекусити через дорогу є невеликий кемпінг. Як нам сказав Адмін, що вхід з групи коштує 350грн. Перепрошую за що? За те, що максимум 15-20 хв діти перекусять і ми поїдемо додому. За собою все сміття ми прибрали в кульки для сміття. Перед приїздом до зоопарку нам про це ніхто не сказав. Просто щоб посидіти за столиком і поїсти потрібно заплатити. Я розумію якби ціна була адекватна (100-150грн) то ок це нормально. А це просто нагле здирництво.
І сам тон як від розмовляв з нами це був повний «треш». Давно я таких хамів не бачила. Нам було дуже не приємно.
Одним словом просто шкода тих тварин, які там перебувають, хоча в дечому вони молодці так як рятують їх від гибелі. Але ще раз повторюсь умови перебування жителів дуже незадовільні.

Таня
12 августа 2023 в 18:31

Сьогодні були в зоопарку, дуже багато " карантинних " лелека там взагалі без очей + сморід від нього страшний, немав навіть водички в вольєрі, понні ваш голодний мов собака, олені та вся їхня зграя накидалась просто на їжу, погодуцье та подбайте про них + вкрали гаманець, будь ласка зв'яжіться зі мною, можливо по камерах знайдеться та людина яка стягнула

Оксана
07 августа 2023 в 14:25

Дуже хотіли з дітьми побувати в цьому парку, але були якщо чесно дуже розчаровані. Маючи такі території, деякі тварини живуть в неприйнятних умовах. Птахи в маленьких клітках. Лисиці мають хворобливий вигляд і таке враження, що за ними взагалі не дбають. У вовка також дуже маленький вольєр. Дуже було шкода тварин. Нажаль у деяких зоопарках кращі умови ніж тут. Сподіваюсь це зміниться.

Тетяна
28 апреля 2023 в 14:01

Гарне місце, цікаві тварини. Підійде як для дітей, так і для дорослих. Є лавочки, майданчик для дітей, стежки до всіх тварин.

Настя
16 апреля 2023 в 20:52

Тварини знаходяться в максимально наближеному до природнього середовищі, доглянуті, видно що ними професійно опікуються

Олег
25 февраля 2020 в 0:21

Дуже добре, що в нас існує такий центр, на перший погляд тварини виглядають доглянутими. Я не експерт, але засмутило, що маленькі папуги знаходяться у не захищених від морозу клітках, один з них вже був не живий.

Ирина
13 февраля 2020 в 20:42

Впечатляет это место. Атмосфера смешанная, с одной стороны красиво и много зверюшек. Условия приближены к реальной среде обитания. С другой стопоны, наблюдая за животными, которые пострадали от человека - огорчает очень этот факт. Вообще с детками можно придти и весело провести время тоже.

Павло
24 января 2020 в 16:44

Дуже гарне місце.
Попри те, що цей парк фінансується державою, місцеві робітники винайшли меценатів, й утримують тварин у дуже хороших умовах.
Серце радіє! Тваринки чистенькі, вгодовані, здорові.
Люди, які працюють тут, явно професіонали, і точно на свому місці. Велика подяка! Всіх гараздів вам, Хороші люди!

Анастасия
18 декабря 2019 в 8:08

Стоит посетить всей семьёй. Просторная территория и ухоженные животные. Вход 25 грн. Это малая цена на помощь парку.

Галя
12 октября 2019 в 11:14

Красива територія, звірі доглянуті. Дуже цікава екскурсія- розказали про всіх жителів парку, про їх природнє середовище, за яких обставин потрапили до парку. Видно що працівники люблять тварин, та піклуються про них. Для маленьких відвідувачів прекрасна можливість зануритись у казку та відвідати хатинку баби Яги.

Богдан
08 октября 2019 в 19:49

Дивовижне місце дуже тішить що в Україні є такі місця
Для такого місця дуже дешевий вхід, всього 25 грн з дорослої особи

Оксана
07 октября 2019 в 23:55

Місце, сповнене доброти. Дбайливо ставляться до врятованих тварин, красиво оформлений ландшафт, працівники справді люблять свою роботу, це видно одразу. З якою любов'ю і захватом вони розповідають про все, із задоволенням відповідають на запитання відвідувачів.

Игорь
29 сентября 2019 в 4:05

Супер! Дуже багато звірят. Вхідний білет 25грн з дорослого, та безкоштовно для дітей до 6 років.

Taras
07 мая 2019 в 22:20

Природній парк це притулок для птахів та тварин, що потрапили в скрутні життєві обставини або потерпіли від жорстокого поводження з боку людини. Тут проходить їхня реабілітація. Ми з дітьми відвідуємо це місце раз в місяць аби мати можливість спостерігати за виздоровленням мешканців, а також потурбуватись про новоприбулих. Цієї весни найбільшою за кількістю популяцією є популяція лелек. Живе тут і наша улюблениця - сіра чапля.

Наталія
29 июля 2018 в 6:32

Галицький національний природний парк створений згідно з Указом Президента України  від 9 серпня 2004. Територія парку розташована у Передкарпатті та на південно-західній частини Східно - Європ. Рівнини. Більшість її становлять ліси (дуб, бук, граб). Однак сучасна рослиннісь сильно змінена діяльністю людини. У межах парку протікає р. Дністер, розміщене Бурштинське водосховище, 38 ставків, 5 озер.  Для відвідувачів парку розроблені туристичні маршрути і еколого-пізнавальні стежки.

Добавить отзыв