UAOTZYV.COM

На Пагорбі отзывы

Адрес Яремче, вулиця Свободи, 393 В
Телефон +380 (67) 588-46-35
Рубрики Коттедж, Аренда коттеджей, Бани под открытым небом, Посуточная аренда жилья
Оценка 5 42 отзыва
Похожие компании в категории
Родинний Оберіг — Микуличин, Tsarina street, 36
Садиба У Романа Микуличин. — Микуличин, вулиця Гната Хоткевича, 51
Шале Горган — Микуличин, вулиця 1 Травня, 23Б

Коттедж На Пагорбі отзывы

42
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасия
11 февраля 2024 в 15:17

Ідеальний великий чан, є гумове взуття, халати, рушники, температура води була максимально комфортною для дитини, дуже смачний чай і мед. Вид на гори з чану - окреме задоволення. Дуже турботливі господарі.

Саша
05 января 2024 в 17:52

Відпочивали у чанах, На пагорбі ". Дуже сподобалося. Дуже ввічливі господарі. Все дуже чисто і охайно. Плануємо ще повернутися туди. Ємоції неймовірні!

Mak
11 сентября 2023 в 0:51

Приємна атмосфера, хороші власники, вид на гори неймовірний, а Чан з карпатським чаєм із медом просто кайф. Рекомендую!

Олена
07 сентября 2023 в 5:04

Були в цьому місці на чанах. Чудово! Великий гарячий чан з гілочками хвої людей на 4-6, в будиночку поряд з чанам для відвідувачів є все що потрібно - рушники, гумові капці, фен, душ, туалет, в кімнаті довгий стіл та лава на велику компанію. Запашний карпатський чай, ми прийшли зі своїм шампанським, нам дали скляні бокали. Чисто, затишно, грає приємна музика на колонці (тож я вважаю бажаючі можуть підключити свою через блютус) Дуже приємне враження сказалося від хазяїна та їх оселі! Рекомендую

VSany25
17 августа 2023 в 22:58

Після довгих піших прогулянок це саме те, так вирішили насолодитися відпочинком в чані ще раз. Все дуже сподобалось особливо відношення господарів Наталії та Ігоря, їхнє ставлення до гостей та орієнтованість на них! З позитивним враженням Олена та Олександр)

Наталья
06 августа 2023 в 9:35

Чудове місце, неймовірний вид з тераси. Номери чисті, ліжка зручні, подвір'я дуже гарне та доглянуте, є все необхідне і навіть більше). Господарі дуже привітні, ненав'язливі. Дали в користування мультиварку, хоча це не було передбачено в номері, а також ліки, коли були поьрібні, бо аптека дуже далеко. Дуже сподобалось, що лише два номери і тому не людно, ніхто нікому не заважає. Ідеально для тих, хто любить тишу та гарну природу. Обов'язково повернемось знову!

Юлія
26 июля 2023 в 23:43

Сьогодні ми приїхали до Садиби на пагорбі.
Перші враження:
Садиба знаходиться не на дорозі, і це великий плюс. Адже не буде постійного шуму автомобілів.
Нас привітно зустріли власники (чудові молоді люди).
Краєвиди чарівні.
По між гір час від часу видно потяг і це ну дуже має захоплююче видовище. (Шум відчутній)
В садибі є Чан, що є не в кожній садибі.
Номери чисті мають приємний запах.
Чиста постіль та набір рушників.
Це враження вартує твердої 5+. Так тримати

Евгений
21 марта 2022 в 16:00

Были с ребятами 3 дня 9 человек, дом бомба, всё чисто и уютно, всё что нужно для отдыха в доме есть, чан огонь, владельцы очень добрые, приятные и веселые, непременно еще вернемся сюда, всем рекомендую здесь побывать, спасибо)

GAME
14 марта 2022 в 21:34

Отдыхали в На пагорбі с 30го декабря по 2 января и всем остались очень довольны! Хозяева очень приятные люди, все что нужно расскажут и подскажут. Пользовались мангалом, все необходимое нам предоставили, шампура и сетку в том числе. В самом номере очень чисто, тепло и приятно находится. Все необходимое было в номере, тапочки одноразовые, чистое постельное, полотенца, микроволновка, холодильник, тарелки, чашки, стаканы, рюмки, вилки, ложки, вообщем все!)
Вид из номера обалденный, чан это тоже что-то невероятное, пробовали первый раз, но остались довольны. Вода очень приятной температуры, напоили вкусным чаем с мёдом! Очень рекомендуем, все было супер!

Виктория
11 марта 2022 в 16:05

Останавливались с мужем тут на пару дней перед новым годом. Все очень понравилось. Дом новый, все очень чисто, есть вся необходимая посуда, чайник, микроволновка. Вид из окон потрясающий! Быстрый и стабильный интернет. Мужу нужен был для работы, проблем не было. Отзывчивый хозяин, подсказывал куда сходить, что посмотреть, как лучше доехать. Также тут есть карпатской чан. Мы заказывали и остались тоже очень довольны. Все новое, чистое, очень хороший домик для отдыха. Всё очень понравилось, будем советовать друзьям и приедем ещё раз

Женя
03 февраля 2022 в 6:20

Відпочивали 10-12 січня у котеджі, щиро вдячні господарям за гостиприїмність. Чудові люди, шикарне ставлення від якого почуваєш себе ніби вдома️
Чисті номери, вигляд з вікна просто нереальний Однозначно рекомендуємо! Для сім’ї, компанії один з найкращих варіантів. На території є все необхідне для комфортного відпочинку, а в разі чогось господарі завжди раді швиденько все вирішити і допомогти! Це був наш перший візит в цей котедж, але точно не останній️️

Женя
01 февраля 2022 в 3:28

Дуже хороші і ввічливі господарі, йдуть на зустріч у всіх питаннях, чудовий краєвид, приємна атмосфера, а чан просто супер. Рекомендую всім.

Ольга
20 января 2022 в 14:52

Найпрекрасні враження від відпочинку! Щиро дякуємо за гостинність господарям, дуже чисті номери, територія, а вид з балкону зачаровує!
База оснащена всим необхідним.
Всі фото не передають тієї атмосфери, вживу ще краще!
Наташа Ігорь дякуємо! Повернемося обов'язково!

Юленька
02 января 2022 в 17:06

Если вы хотите отдохнуть у простых и добрых людей, то вам Сюда. Если вы хотите уюта и чистоты, то вам Сюда. Если вам нужен прекрасный вид и тихое место, то вам Сюда. Здесь "На Пагорбі", у Натальи и Игоря, есть все для прекрасного отдыха. Вас встретят, поселят, подскажут что к чему. Растопят свой прекрасный чан и угостят вкуснючим чаем со вкуснейшим мёдом. Дрова для мангала, все пренадлежности для барбекю, кухня, в общем есть все для комфортного отдыха (и, да, цены, то что надо). Спасибо вам, за приятный отдых, и не забываемые впечатления)

taras
25 августа 2021 в 5:33

Все супер. Відпочивали з компанією. Все є що потрібно. Чисто. Охайно. Власники супер, адекватні люди, розуміючи

Диана
03 августа 2021 в 0:56

Яремче - one love!) А если ещё и у прекрасных людей, то это вдойне приятней. Шикарные двухкомнатные семейные номера, с санузлом в номере и прекрасный вид с балкона. Хозяева Наталья и Игорь помогут в выборе развлечений и поделятся контактами нужных людей и бонусом подарят магнитик. Это очень приятно. Беседка и мангал, уютный двор. Обязательно вернёмся когда-нибудь.

Никита
14 июля 2021 в 18:19

Найкраще місце в Яремче, гостині господарі, чисті охайні номера, таке відчуття, що знаходишся дома. Ми дуже раді, що декілька років назад зупинились у Вас, тепер ми Ваші постійні гості.
Бажаємо Вам успіхів, натхнення і процвітання.
А те що декому вітер дує, сонце світить і річка тече, то це природньо.

MR Pe4enko
27 июня 2021 в 9:13

Я вважаю цей заклад найкращим місцем для відпочинку з сім'єю. Хороший персонал, привітні люди, чудовий вигляд з вікна. Вважаю що всі потрібно побувати в цьому котеджі!

Анастасия
23 июня 2021 в 13:24

Приветлевые хозяева, дом чистый и опрятный. Есть всё необходимое для кухни, душа, спальни. Всё очень понравилось, безумно!

Женя
23 мая 2021 в 2:49

Нас прийняли з усмішкою, хата чистенька, дуже атмосферно посиділи на альтанці, ліжка удобні, та й взагалі відпочинок з друзями був класний

Добавить отзыв